Şimdi Ara

Mage için master. Yardim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mage in master i neler arttırıor acaba

U daki atack artarmi, Dmg artarmi 600vurduum adama ayni skille 725 vurabilir miyim

Hp ne kadar artar?, Oranlamı Artar.

Bi ark hp 500 artar demişti.

15str magenin işine yararmi?( atack veriyo)

62 master sc si mage için sadece pk da mi dmg leri%30 arttırır yoksa sadece moblara karsımı dmg i %30 arttırır_?

Lütfen emin değilseniz veya bilmiosanız cevap yazmayin.Şimdiden teşekkür ederim.

Demin buna benzer bi konu açmıştım ama silinmiş.

• 15 Str magelerin sopa skillerinin 2. (R damage) damagesini az da olsa yükseltir.Absolutta herşey için magic atağı %30 artırır
  • 72 Magen Varsa 15 Str Almanın Azda Olsa Etkisi Olur.
  • str 15 cz de ise yaramıyor ama yaratıklara karsı ise yarıyor tabi 42 vurusu için
  • Saolun ark larda. Master da neler artıyor acaba?

ßide 62 kağdi nerde %30 artırıo
  • UP..
  • master gucunu 500 fln artirmaz heveslenme damage aatagi etkliormu hatirlamiorm fakat master skilleri mage in herseyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Absolute power - 15sn içindi sanırım - , magic damageleri %30 oranında artırır .

Masterda ;

Hp , mana ve magic power artıyor diye hatırlıyorum . ( Ancak 500 kadar değil , daha cûzzi miktarda .. )

15 str sadece staff ile yapılan atacklarda , ikincil damageye etki eder . Birincil damage staff vuruşundaki elemantal damage , ikincil vuruş atack damagedir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 30 Mart 2008; 12:38:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: undertakoxp

Saolun ark larda. Master da neler artıyor acaba?

ßide 62 kağdi nerde %30 artırıo

master acınca hiç 1 şey olmaz bişey artmaz yükselmez ama master skilleri çok işine yarar absoluyte her şeye karşı magic atagını %30 artırır pcpde moblara karsı her türlü yerde işler 15str czdede işlio benim bildigim 72 stafıyla çook azda olsa etki yapar sanırım bu arada arkadaşın dedigi gibi master skilleri magenin herşeyidir
  • mage masteri biraz zor açılıyor hele bu dönemde bence 70 - 72 ye kadar bekleme çünkü o zaman hem master hemde 70 -72 skillini falan açtırmak zorunda kalıcaksın bir an önce açmaya bak
  • Saolun yorumlar için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.