Bu arada bir hatırlatmada daha bulunabilirim. FD ile birlikte Erkek ve Kız mage in (hatta bütün charların) statları Fair Play için eşitlendi.yani erkek mage in 50 Mp 50 int ile başlangıçı erkeğe 20 stat kaybettriyordu.paper ken kaybettiği oran 12 idi 50+12=62 stat vermesi gerektiği için.pet magelerde 20idi.ancak FD ile birlikte erkek mage de 50mp 70 int statlarına ulaştı.eğer erkek mage inizin 70 int le doğmasını istiyorsanız Re-Stat yapın.
bak bunu bildiğim iyi oldu sitede eşitlencek diyodu ama açtım oyunu hala aynıydı arkadaşlara eşitlencek demiştim inanmamışlardı fire drake geldi baktık harbi eşitlenmemiş küfür ettim azcık gmlere statları sıfırlayınca olduğunu bilmiyodum hemen gidip sıfırlıycam sağol bilgi için bunun için başka bi konu bile açılabilirdi hatta
ben 6o-65 e kadar paper olarak gidicem o zmana kadarda heralde itemleri dizerim pete göre sonra pet olurum düşük lwl dan pet baslayınca hiç bisey yapamıyosun
iyi çeviri..
+8 elixir +7/ complete set min. 180 int gerisi mp .... takılarıda defans ve hp veren takılar olmalı...
paylaşım için tşkler
need dd 25
güzel çalışma emeğe saygı
İyi çalışma
cooook güzel çalışma herşey için sağol
eline sağlı k da 225 int çok fazla gibi.benim 160 int 150 mp 77 de hp şuan idare ediyoz işte
'' Ek bilgi: INT iniz ne kdr yüksek olursa düşmanı kitleme oranınız o kadar artar'' bu dogrumu?
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
'' Ek bilgi: INT iniz ne kdr yüksek olursa düşmanı kitleme oranınız o kadar artar'' bu dogrumu?
evet doğru.INT ne kdr yüksekse kitleme oranı artıyo.ayrıca MP de + işe yaramazken INt de + işe yarıyor
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
eline sağlı k da 225 int çok fazla gibi.benim 160 int 150 mp 77 de hp şuan idare ediyoz işte
evet ztn adam 400-600 vuruyo.yani vuruşlar çok düşüyo.clan partilerde bu mage tipi işe yarıyo.sen kitliyosun INT'in yüksek olduğu için parti elemanları kesiyor.yani savaşçı bi özelliği yok.ki bakarsan adamın itemleri sağlam HPye verme gereği hissetmemiş bile.en son sitesinde wreath of erenion +8 bulduğunu ve 2k damage a yaklaştığını söylüyodu.
hep mrk ederdim bunların arasındaki farkları saolun
paylaşımın için sağol hep böyle şeyler bekliyoruz oyuna yardımcı
çok güzel çalışma çok teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme