Şimdi Ara

MAGE KİTABI :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MAGELER LE İLGİLİ SORULAR HE ZMAN ÇOK FAZLA olUYOR BENDE BİR TOPİC AÇAYIM VE BURADA SORULARA OLDUĞUNCA CVP VERMEYE ÇALIŞAYIM ÇALIŞALIM İSTEDİM.

HEMEN MAGEİN TARİFESİNİ YAPIYORUM

MAGE OYNAMAK BİLİNDİĞİ GİBİ BİR SANATTIR BUNU MAGE OYNAYANLAR BİLİR.

MAGE LER GERÇEKTE 3 E AYRILIR.

BUNLAR

PAPER MAGE
    YARI PAPER MAHE
    İNT MAGE

ŞİMDİ BUNLARI AÇIKLIYAYIM .

PAPER MAGE:
    AÇIKLAMASI:PAPER MAGE LER İNT İ AZ VERİP MP COK VERİRLER BUNUN SEBEBİ DE YÜKSEK SEVİYEDE DAMAGE VURMAKTIR.İNT LERİ AZ OLDUĞUNDAN VEDE DEFANS FAZLA VEREN KIYAFET GİYMEDİKLERİNDEN DEFANS LARI AZDIR.AMA PAPER MAGE OLUPTA KESİNLİKLE FLAME OLUNMALIDIRKİ PAPER MAGEİN ASIL AMACIDA YÜKSEK DAMAGE VURMAKTIR O YÜZDEN FLAME OLUNUR.

SİLAHLAR:ERENİON,LYCAN ve SCORCHİNG TARZI BİRŞEY TAKILABİLİR.YANİ İNT AZ MP COK İSTEYEN SİLAHLAR.

YARIPAPER:

AÇIKLAMA:YARI PAPER MAGELER ARTIK EN SIK OLUNAN MAGE TÜRÜ HALİNE GELMİŞTİR.BUNUN SEBEBİDE YÜKSEK SEVİYEDE DAMAGE VURMAK VEDE YÜKSEK SEVİYEDE DEFANSLARI OLMASIDIR.DAHA DOĞRUSU YARIPAPER MAGE İNT MAGEİN DEFANSINI PAPER MAGEİNDE DAMAGE SEVİYESİNİ ALIR.İKİSİNDENDE ORTAYA YARIPAPER MAGE CIKAR.YARIPAPER MAGE GOBLİN ,WAR POULDON GİBİ KIYAFETLER GİYEBİLİR.

SİLAHLARI:ELİXER HARİC HER SİLAHI TAKABİLECEK SEVİYEDEDİRLER.YİNE FLAME OLMALARI TAVSİYE EDİLİR.

İNT MAGE:

AÇIKLAMA:İNT MAGE LER ANDREAMDA PEK BULUNMAZ DAHA COK CZ DE GÖRÜLÜR BUNUN SEBEBİ 72 STAF SKİLL İLE İSTER FLAME İSTER PAPER OLSUNLAR YİNEDE AYNI DAMAGEYİ VURURLAR.BU YÜZDEN AYNI DAMAGE VURMAK VARKEN NEDEN PAPER OLUPTA DEFANS LARI AZ OLSUN.BU YÜZDEN İNT OLURLAR.İNT OLMALARININ DİĞER SEBEBİDE İNT 180 200 CİVARI VERİLİRSE DÜŞMANI KİTLEME ORANI O KADAR ARTAR YANİ DOĞRU ORANTILIDIR.

SİLAHLAR:DD(DAGGER DEFANSE) 25 KAFALIK OLMAYAN SERVERLARDA BENİM TERCİHİM CHOTİC STAF OLURDU.ÇÜNKÜ DD VERİYOR.ROGUELERE KARSI BİRAZ OLSUN DAHA SAĞLAM OLUR.AMA İSTEĞE GÖRE İSTEDİĞİ SİLAHI TAKAR FAKAT İSTEDİĞİ DİYİNCE GİDİP LYCAN TAKMASI ÖNERİLMEZ BUNUN SEBEBİ ŞUDUR.

PAPER MAGEDE ATACK FAZLA OLUR AMA SİLAHIN DAMAGESİ AZ OLUR.İNT MAGEDE İSE ATACK AZ OLUR AMA SİLAHIN ATAĞI ONU TMMLAR YANİ BİRBİRLERİNE EŞİTLER.

AMA 72 LWLDE LİGHTİN OLMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.

GELELİM EZÜQ AMA COK İYİ İŞ YAPAN KIYAFETLER:

TABİKİDE GOBLİNLER TABİKİDE GÖREV KIYAFETİ

BU KIYAFETLER YARI PAPER LAR İÇİN GÜZEL BİR İTEMDİR VEDE MASRAFSIZDIR.

MAGE RAHAT EXP KASMA YOLLARI:

69 LWL E KADAR FALCONDAN CIKMAYIN FALCONDA 69 LWL 2 NOWA ACIN RAHAT PARTY BULURSUNUZ SANIRIM.

70 LWL OLUNCA SKİLL SIFIRLAYIP 70 SKİLL ACIN VEDE CZ DE EXP KASIN.

MÜMKÜNSEDE 72 LWL DE LİGHTİNG OLUN VE ARTIK CZ GİDEBİLİRSİNİZ.

ANDREAM MAGE UNUTMUYALIM AMA BENCE ANDREAMDA MAGE OLMAZ MAGE CZ DE KENDİİSİNİ GÖSTERİR MAGE İN ÖN PLAN SKİLLERİ ALAN SKİLLERİDİR ANDREAMDADA BÖLE BİRŞEY OLAMADIĞINDAN PEK BİRŞEY YAPAMAZSINIZ.BU YÜZDEN CZ DERİM AMA ANDREAM MAGELER KESİNLİKLE FLAME OLSUNLAR ÇÜNKÜ LİGHTİN PEK İŞ YAPMAZ LİGHTİN OLURLARSA GRUP OLMALARI LAZIM.BUDA BİRAZ ZOR .

MAGELER PARTY BAŞKANI OLMASADA PARTY Yİ ASIL YÖNETEN MAGELERDİR MAGELERİN İŞİ DÜŞMANA """PRESS OK"""" YAZISI CIKARMAK YERİNE SAĞ TARAFTA PARRY KİLERİN HPLERİNİ KONTROL ETMELİDİR.PARTY MAGE GRUP HALİNDE TUTMALIDIR.YANİ BİR PARTY O PARTY MAGE ÜZERİNE DAYALIDIR.

ARTIK BU KADAR YETER BİRAZDA BENİM ÇEKTİĞİM SIKINTI OLAN WS DE SLAY OLAYI.

SLAY DERKEN MAGEİN KAYARAK BÜYÜ VURMASINDAN BAHSEDİYORUM.WS DE BÖYLE ŞEYLER OLMAZ WS DE DİREK DÜŞMANLA YÜZYÜZE OLUNMALI VE AYRİYETTEN WS DE ŞÖYLE BİR TATİK İZLENMELİ.FLAME OLARAK ÖRNEK VERİYORUM.

2 VEYA 3 18 SKİLL ATIN ADINI UNUTTUM ŞİMDİ ATIN UZAKTAN BASLAYIN WS YE Kİ BİR YARARI OLSUN NORMALDEDE UZAKTAN BASLANIR.

DAHA SONRA 57 ATIN BU SKİLLERİN KAĞITLARI KESİNLİKLE OLMALI YOKSA O MAGE BİR İŞE YARAMAZ O KAĞTLAR OLMAZSA.

57 VE 18 SKİLL YÜKSEK DERECEDE ZEHİR VURUR.54 İSE YÜKSEK DERECEDE DAMAGE VURUR VE SİZİN HP NİZİ AZ DA OLSA DOLDURUR.

57 ATTIKTAN SONRA DÜŞMAN İYİCE YAKLASTI 54 ATIN VEDE VARSA 72 STAFF SKİLL ONU VURUN.

SONRA 72 STAFF LA DÜŞMANA SKİLL R VEYA SKİLL + R+S YAPARSANIZ BİRAZ FAYDASI OLUR.BU ARADA 62 VARSA BASIN.

SİZ DÜŞMANA VURURKEN BİR YANDANDA AZ ÖNCE VURDUĞUMUZ 57 18 DÜŞMANIN HP SİNİ AZALTIYOR 54 TE SİZİN HP NİZİ DOLDURUYOR.

EĞER SAĞLAMSANIZ KARŞINIZDAKİ DÜŞMANA """PRESS OK"" GETİRİRSİNİZ YANİ YATIRIRSINIZ.

AMA O SAĞLAMSA VEDE ROGUE İLE WS DEYSENİZ DD NİZ YOKSA 54 ATAMADAN YATARSINIZ

EĞER SİZE ZOR GELMESSE YORUM YAPAN UPLARSA SEVİNİRİM AYRİYETTEN SORULARADA AÇIĞIM.

• Biraz Ekleme Yapim Bende =)

Bir Ardream Magenin Skill Daqılımı Su Şekilde Olmalıdır

54 Flame 45 İce ( İnferno Town Da Çok Etkili olursunuz + Sizin Basenin Onundeler İse

Bi Şekilde Onların Arkadasına qecip Party Toplayın Ve Basenizin Onundeki

Dusmanlarınıza Bilizard İnferno Atın Onlar Cure Basana Kadar Sizin party

Coqunu Temislemiş OLup Zaten Hepsini Olduremesenizde

Sizin Basedeki Arkaşlarınız Onları OLdurmeye ( Ks Yapmyaa ) qeliceklerdir

qercekten quzel np kasarsınız

+ 54 Flame İtemlerimizde Orta Duzeyde Olursa Lobo Lupus Bishp Tek kesebilirsiz

Ben 4 Yıldır Maqe Oynuyorum 1 Kere 60+ Kasmayı Denedm Şansıma

TS Bug Vardı O Zamnlar Bende Vaz qectim Ardream Oynuyorum $mdi

Orta Duzeyde Bi Car. Birasda Tecrubem Var Coqu Maqede İtem Olur Ama Tecrubesizdir

Benm Oynadıqım Serverda Ardream Maqelerinin % 90 Oynamayı Bilmiyor

Buda Benm Kariyerimi Yukseltior

• paper mage erenionla scorching takmaz takarsa yarı paper olur yarı paper erenionla scorching takar bide az kullanılsada battel mage var strye verip ds veya ss takar öbür eline toht lycoan lobo vb. hammer takar.
  • Daha sonra 57 atın.Yoksa mageyi çöpe atın
  • sende mage hakkında bişi biliosan

1) o slay değil slidedır
    2) mage vsye 18 skili gibi saçma bi skille başlamas 75 skili ile başlar
    3) paper mage tek silahı +10 wood veya +8 lycan daha aşşası kurtarmas
    4)he önüne gelen paper olamaz öle
    5)eğer exp kasıosan 72 light olman kadar saçma yoktur eğer aoe partylerinde kasarsan en son alcakları adam light magedir bunu bilmeyen sayısı azdır
    6)ve minora cd geldi artık asas vs magede asasın hiç bi alma seçeneği walla magem olsa üstüne pauldrosuz giderim asasın eşit olsun die
    7)ayrı bi sorunun görev kıyafeti walla eğer mage olupda onları giyecek mage varsa mage açmamasını tavsie ederim
    8)ve 72 lvl adamın sen 54 ve 57 vurmasını istion sana sadece gülerim ...
    9)youtubedan mrav1337 var onların videosunu izle mage öğren biraz
    10)ve mageler 3 çeşite ayrılcak die bişi yok dex veren mage bile gördüm..
    11)ve vsde hemen slide atılmaz ilk adamın üzerine gidip w+r+skill yapılır canın azaldında slide yapılır

umarım yardımcı olmuşumdur

• 96 lvl im skilleri hangisine vereyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

sende mage hakkında bişi biliosan

1) o slay değil slidedır
    2) mage vsye 18 skili gibi saçma bi skille başlamas 75 skili ile başlar
    3) paper mage tek silahı +10 wood veya +8 lycan daha aşşası kurtarmas
    4)he önüne gelen paper olamaz öle
    5)eğer exp kasıosan 72 light olman kadar saçma yoktur eğer aoe partylerinde kasarsan en son alcakları adam light magedir bunu bilmeyen sayısı azdır
    6)ve minora cd geldi artık asas vs magede asasın hiç bi alma seçeneği walla magem olsa üstüne pauldrosuz giderim asasın eşit olsun die
    7)ayrı bi sorunun görev kıyafeti walla eğer mage olupda onları giyecek mage varsa mage açmamasını tavsie ederim
    8)ve 72 lvl adamın sen 54 ve 57 vurmasını istion sana sadece gülerim ...
    9)youtubedan mrav1337 var onların videosunu izle mage öğren biraz
    10)ve mageler 3 çeşite ayrılcak die bişi yok dex veren mage bile gördüm..
    11)ve vsde hemen slide atılmaz ilk adamın üzerine gidip w+r+skill yapılır canın azaldında slide yapılır

umarım yardımcı olmuşumdur

SENİN İÇİN HERKEZ 75 LWL YA SEN O YÖNDEN BÖLE DÜŞÜNDÜN BAY ÇOK BİLMİŞ.75 LE BASLANACAĞINI HERKEZ BİLİR.

HER ÖNÜNE GELEN PAPER OLAMAZ ÖĞLE DERKEN NE DEMEK İSTEDİĞİN BİR AÇIKLADA ONU BİZDE ANLIYALIM.BİRTEK SEN Mİ BİLİYON PAPER MAGE.

LİGHTİN OLUN DERKEN ORAYA 72 STAFF SKİLL İÇİN YAZMIŞIM OKUMASINI ÖĞRENDE GEL.

SENİN İÇİN MAGELER FELAN 75 LWL DE ASASLARA POULDONSUZ GİDİCİN HA WAY.ADAM 80 LWL SE NE OLCAK SEN ANCA 59 LWL ADAM İÇİN DİYORSUNDUR ONU.

BEN SENİN YAŞIN KADAR MAGE OYNADIM NEYİN NE OLDUĞUNU BEN ÇOK İYİ BİLİRİM MAGE HAKKINDA.

SENİN MAGE OYNAMADIĞIN BELLİ BAKSANA APTAL SAPTAN CÜMLELER YOK PAPER MAGE HERKEZ OLAMAZ SEN NESİN KİNGMİSİN BU OYUNDA NOOB.

SEN DAHA WS DE SLİDE YAPILIR DİYORSUN DAHA NE DİYEYİM.BENCE YAPILMAZ.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ::::::::::MAGE REHBER::::::::::
    17 yıl önce açıldı
    [SORU] Bard Skillerinden Birkaçı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PAPER MAGEDE ATACK FAZLA OLUR AMA SİLAHIN DAMAGESİ AZ OLUR.İNT MAGEDE İSE ATACK AZ OLUR AMA SİLAHIN ATAĞI ONU TMMLAR YANİ BİRBİRLERİNE EŞİTLER.

bu lafın üzerine tamam yani
  • NE İNSANLARLA UĞRAŞIYOM YA BAKIN BEN BUNU KOPYALA YAPIŞTIR YAPMADIM HELE HELE BU YAZACAĞIM YAZIYI İLK ÖNCE BİR KAĞIDA YAZIPTA NERESİ YANLIŞ NERESİ DOĞRU BAKMADIMDA AKLIMDAN O ANDA NE GEÇTİYSE ONLARI YAZDIM SİZLER ÇOK BİLİYONUZ MAGE OYNAMAYI YA .BİZİM MİLLETİMİZE YARDIM ETMEK KÖTÜLÜK DEMEK TİR ÇÜNKÜ HAYRINI BİLMEZLER BURDAKİ ASIL AMACI BİLMEZLER.

SİZ İNSANLAR ÇOK NANKÖRSÜNÜZ YAZIN YAĞMUR YASA DERSİNİZ.KIŞINDA BU NE SOĞUK GÜNEŞ AŞSIN DERSİNİZ.BİLMEM YAZIN YAĞMUR YAĞMIYOR KURAK DENİYOR.ŞİMDİ İSE GÜNEŞ AŞSIN DİYE BAKINIYOR.

BU KADAR NANKÇR OLUNMAZ BEN BURAYA BUNU ZEVK OLSUN SİZİN GİBİ BEZELYE BEYİNLİLER BAKSIN DİYE AÇMADIM SEVİYESİ DÜŞÜK İNSANLAR SİZİ.
  • 18 lvl skill'i mage karakterindeki en yararlı skillerden bir tanesidir. Bir adama 10 kere iginition (fire'daki adı) atarsanız saniyede 200 rahat vurursunuz. Ardream gibi hp'nin az olduğu yerlerde bu skill çok etkilidir. 18 işe yaramaz diyen mage oynamasını bilmez. Yararlı bir topic olmuş. Teşekkürler..

Not: BDW gibi yerlerde art arta 18 atarsanız (iginition çok seridir glacierdeki solid'te iş görür) alamayacağınız adam kalmaz. Ko oynadığım zamanlarda BDW'de ard arda attığım adamlar sürekli hp pot basmak zorunda kalıyorlardı. Bir kere pot kaçırınca yatıyolardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.