işte bunlar 70 skillerinin clası ve isimleri. bilgilendirdiysem ne mutlu bana...
BEN USKODA 66 LWL İM MAGE EWWT 70 SKİLLİ VAR BEN GÖRDÜMDE CZ DE ADAM Bİ VURDU BANA VURUŞ O VURUŞ YATTIM.
kardeş meteor uskoda da var ayrıca 70 skili
demek uskodada var bu meteor.ben sadece japkoda var die biliodum.ama hiç görmedim oyunda bu meteoru atan.ama biri anlattı dies cyper savasında deis mage leri meteorları gömüp sermişler herkesi die.hem kaç tane lwl 70 mage varki oyunda ?
ben cz de paper diye balıklama daldığım mageden meteor yemiştim skill i görmedim sadece tepede yazıodu meteor fall diye..
GameCam'i ilk kurduğum zamanlarda GameCam'i denemek için arenaya girmiştim, o zaman 70 mage ile kapışmıştım. Video yukarıda, meteorlar havada uçuşuyor...
(**** yerine r-apidshare yazılacğını biliyorsunuzdur)
quote:
Orjinalden alıntı: eddyy_law
kardeş uskoda en son lvl 70 e kasarsın zaten. ewet 70 skili diye bi şey var uskoda. ben sana kısaca 70 skillerini yazayım:
işte bunlar 70 skillerinin clası ve isimleri. bilgilendirdiysem ne mutlu bana...
aynen
usko da 70 skili meteor beramusda war humanlardada orclardada
quote:
Orjinalden alıntı: emperor_tr
usko daki meteor , nova gibi düşer , değişik bi şekilde görmeyi ummayın
aynen katılıyorum bende dies deyim bir gun arenada onume gelene dalıyodum Tormentors clanından ismini hatırlamadıgım bir mage geldi 1meteor 1 nowa bide 57 skilli wurdu . dedim meteoru bir daha atsana attı nova şle tıpa tıp aynı goruntusu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme