Şimdi Ara

Mage paper +9/19 hp set giymek daha mantıklımı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

+9 wood giyecek kadar mp ve int verir, daha sonra full hp verirdi

+9 giysiler, +10 hp takılar(Yada hp veren unique lerle) dolaşırdı.

Level 59 da 4.5k canı olduğunu bilirim undiying alıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzci

Benim bi tanıdığım wardı, glacier di.

peki kaç vuruyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

Orjinalden alıntı: oguzci

Benim bi tanıdığım wardı, glacier di.

peki kaç vuruyodu

• Valla kaç vuruodu deil, vuramıodu Glacier + Lightning olduğu için fazla vurmaya ihtiyacı yoktu zaten. Party siz gezmiodu adam çekiodu
  • ben senin yerinde olsam ik önce rom yerine kesinlikle ve kesinlikle flame ring +0, +1, +2( flame ring +0'da bile 30 flame dmg war ) tavsiye ederim o zaman hem woe +8 in dmg si hemde flame ringlerdeki dmg ile öldüremicegin adam kalmaz !! Earring olarak agate earring weya mage earring +1,+2,+3 bunlardan birini tavsiye ederim, pendant olarak iron neck o olmazsa ep +2 weya +3 tavsiyem olur, belt olarak iron belt, glas belt weya ske belt olacak.

SeN HeM DeFanS HeMDe ÇoK İyİ ATTaCK iSTiYoRSaN ROM YERİNE FLAME RİNG aLaCaKSıN Ve FLAME RİNG aLDıGıN ZaMaN YaRı PaPeR oLMaNa GeReK KaLMaYaCaK +8 CHİTİN SET WeYa GüCüN YeTeRSe +9 CHİTİN SET aLaCaKSıN O ZaMaN MaGe PK aKaRRR HeRKeS BaKaRRR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __By_CiN_oO__ -- 29 Ağustos 2007; 21:00:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: artirist

ben senin yerinde olsam flame kalırım we rom yerine kesinlikle ve kesinlikle flame ring +0, +1, +2( flame ring +0'da bile 30 flame dmg war ) tavsiye ederim o zaman hem woe +8 in dmg si hemde flame ringlerdeki dmg ile öldüremicegin adam kalmaz !! Earring olarak agate earring weya mage earring +1,+2,+3 bunlardan birini tavsiye ederim, pendant olarak iron neck o olmazsa ep +2 weya +3 tavsiyem olur, belt olarak iron belt, glas belt weya ske belt olacak.

SeN HeM DeFanS HeMDe ÇoK İyİ ATTaCK iSTiYoRSaN ROM YERİNE FLAME RİNG aLaCaKSıN Ve FLAME RİNG aLDıGıN ZaMaN YaRı PaPeR oLMaNa GeReK KaLMaYaCaK +8 CHİTİN SET WeYa GüCüN YeTeRSe +9 CHİTİN SET aLaCaKSıN O ZaMaN MaGe PK aKaRRR HeRKeS BaKaRRR

zaten ss de onlar rom değil rol şuan dual rol var ama ben +1 flame ring alcam bi tane 1 rolde kalcak... küpelerimin bi tanesi ce+1 diğeri w.e bunlar ii şimdilik beltim glass belt ve pendant olarak ep+1 takıom oda ep+2 olcak kısa zamanda şaun sadece flame ring +1 eksiğim var bulduğumda anda alcam onuda bu şekilde cs takılıyken neredeyse 1000 ac oluyor

• Bu şekilde +9 lu hali gerçekten çok iyi. Takı olarak fln eksikliklerin varsa onları tamamla veya kalan +9ları tamamla. Charın sağlam gözüküyor. Güzel char tbrk ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Smith&Wesson

quote:

Orjinalden alıntı: artirist

ben senin yerinde olsam flame kalırım we rom yerine kesinlikle ve kesinlikle flame ring +0, +1, +2( flame ring +0'da bile 30 flame dmg war ) tavsiye ederim o zaman hem woe +8 in dmg si hemde flame ringlerdeki dmg ile öldüremicegin adam kalmaz !! Earring olarak agate earring weya mage earring +1,+2,+3 bunlardan birini tavsiye ederim, pendant olarak iron neck o olmazsa ep +2 weya +3 tavsiyem olur, belt olarak iron belt, glas belt weya ske belt olacak.

zaten ss de onlar rom değil rol şuan dual rol var ama ben +1 flame ring alcam bi tane 1 rolde kalcak... küpelerimin bi tanesi ce+1 diğeri w.e bunlar ii şimdilik beltim glass belt ve pendant olarak ep+1 takıom oda ep+2 olcak kısa zamanda şaun sadece flame ring +1 eksiğim var bulduğumda anda alcam onuda bu şekilde cs takılıyken neredeyse 1000 ac oluyor

o zaman kardes flame ringleri aldıgında chitin +8 veya chitin +9 set giy ztn dmg cok iyi olacak bence yani chitin cok daha avantajlı olur defans baya bi yükselir

• walaha buluna giymek mantıklı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.