Şimdi Ara

Mage Talent Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.wowhead.com/?talent=Rf0AM0bZZVAGcoft0o

Arkadaşlar sizce bu build nasıl?

Imp Counterspell ve Ice barrier olmasını istedim.. Counterspell cok kullanıyorum cunku silence olayı mukemmel birşey..

Ice Barrier mi PoM mu hala karar veremedim.. Tecrübeli arkadaslardan öneri beklıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vestu -- 22 Ekim 2006; 20:00:33 >

• şahsen icebarrier en çok kullandığım (ve gördüğüm kadarı ile frost mageler için olmazsa olmaz) talentlerden biri, yanlız yine çok fazla kullanılan winters chill açık değil o buildde, ki frost un tüm olayının critic şanslara bağlı olduğu düşünülürse onu es geçmek ne kadar işe yarar bilinmez. (talentin etkisi 5seviyede rakibe başarılı şekilde her frost vuruşunuzda %2 cri şansı eklemesidir, 5 defa artarak aynı rakip için %10 cri şansına ulaşılabilir, ha zaten kimse 5 düz frost bolt yiyecek kadar ayakta kalmaz diye düşünüyorsanız bişey diyemicem yinede)
  • evet o konuda hak veriyorum, winters chill zaten instance talentidir.. guildimizde bi magede varsa bu gerek yok bizim almamıza diye dusunuyorum cunku pvpde en fazla 3 frostbolta bakıyor bi insanoğlunun inmesi (mage tabiiki 550 spell dmg üstü olacak)

bunun dısında sormak istedigim, arcane tree'nin altındaki PoM'dan sonra gelen Arcane Instability nasıl bir özelliktir? 3/3 verildiginde %3crit + %3 spell dmg veriyor fakat spell dmg verme olayını anlayamadım.. yani 1200 frostbolt atıyorsak, 1200 'ün %3 'ü 36 ediyor, totalde 1236 mı vurmus oluyoruz, cok komik bir rakam da.. ben mi yanlıs anladım yoksa.. :)

28/0/23 gibi bir talent da gidilebilir eger Arcane Instability dedikleri kadar sağlam bi talentsa..

bilgisi olan arkadaş bizi aydınlatırsa sevinirim..
  • Arcane instability orta değerli bir talent gibi duruyor, talent zaten pasif olarak etkiyor, yani aktif edilen bir özellik değil, sahip olduğun tüm skillerin için cri şansını ve spll dmg ini arttırıyor , arcane power için buildi zorlamayacaksak pekte almaya deymez gibi düşünüyorum şahsen (frost/arcane için en azından, fire/arcane lerde biraz daha fazla işe yarayacaktır fazladan %3cri şansı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fistan -- 23 Ekim 2006; 9:34:51 >
  • suan 17/0/34 gibi bir build olusturdum kendime.. instance dps'er amaçlı oluşturdum fakat pvpde ezilmemek için de talentlar var..

imp cs aldım, frostta 3-4 gereksiz talent hariç hepsini aldım..

bakalım deniyecegim, olmadı fire 'a geri donerim..

tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.