Şimdi Ara

Mage Tp Önlemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler magenın party ıcınde sızı tp lememesını saglayabılcek bır yol varmı? cat cat cekıorlar bazen 70 ftsınde gıcıklıgına towna cekıorlarsıra sızdeyken veya gereksız bır zamanda tp edıorlar? Varmıdır bunun bır caresı?

• yok
  • tek çaresi dont tp me
  • Küfür et bi daha çekmez
  • asıl kufur edınce cekıolar abı adam sıra akdasına gecsın dıe ft de benı towna cektı dırekt gem alamadım.... sıra bende ıdı
  • 1.mage cekme lütfen !
    genemi cekti
    mage cekme dedim !
    genemi cekti
    hay senin sülaleni 7 ceddini.....
    artık gene cekerse hiç dalma bişiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6e

1.mage cekme lütfen !
    genemi cekti
    mage cekme dedim !
    genemi cekti
    hay senin sülaleni 7 ceddini.....
    artık gene cekerse hiç dalma bişiye

+1905
  • küfredenrim diyenler hiç zeki değilsiniz

mage'e yamuk yaparsan soluğu golemde alırsın

baktın laftan anlamıyan ipe sapa gelmez bi yaratık disband çekersin olur biter.
  • Mage party ile exp kasarken bazen canımız sıkılır. Mageler etrafa dağılır, asas ı alırız ortaya .Sürekli ard ara tp leyerek top gibi oynarız adamla. Valla çok güzel oluyor. Adam zaten sadece sw verip exp kazandığı için napıyosunuz diye diyemiyor partyden çıkmak istemediği için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsbf -- 10 Ocak 2008; 4:35:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinsbf

Valla mage party ile exp kasarken bazen canımız sıkılır. Mageler etrafa dağılır, asas ı alırız ortaya .Sürekli ard ara tp leyerek top gibi oynarız adamla. Valla çok güzel oluyor. Adam zaten sadece sw verip exp kazandığı için napıyosunuz diye diyemiyor partyden çıkmak istemediği için.

yazık be adama top muamelesi yapmıssınız
    ben devamlı tp eden mage ile karsılasmadım
    genelde dc olauyorum tp etme diyorum
    oda tmm diyor
  • tp edip dc etme eventleri yapardık arada clanca.Hakikaten çok zevkli oluyor.Birde ventrilodan biri tp dediği anda bazen 6 magede çekiyor şrakkk dc.Kötü bir durum... Bundan kurtulmanın durumu mesela atıyorum venttemisiniz: 'farmakoloji apranax'ı çek' diyorsunuz sadece o çekiyor sorun olmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 10 Ocak 2008; 10:24:50 >
  • ben mage ken yamuk yapan soluğu golemde alıyodu
    ts parasıda harcamıyodum char kendiliğinden ts bug olmuştu hiçbi yaratık dalmıyodu
  • +70 mageler bence gemde öyle birşey yaparsa hemen SS çekip clan başkanına ver çünkü büyük ihtimalle adam clanına np bağışlamıştır ve atarlarsa clandan np si gidecektir bu tehditi yaparsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum
    bende mageyle oynuyorum bu zmana kadar kimseye yamuk yapmadım ama gerçekten magelerin elinde büyük bi koz war
  • ya tabii hepiniz sütten çıkmış ak kaşıklarsınız demi
    siz baksanız aslında kendi işinize hiç böyle şeyler olmaz
    adam ft derki lan mal mageeeee
    ....... mage senin ....... ben
    siz halbuki daha bişey yapmamışsızdır
    cz de partyye girersin başkan yada biri der ki hey mage topla party
    ok tmm dersin toplarsın party bi insanlıktan nasibini almamış odun çıkar
    ........ senin ne ..... çekiyorsun ....... onun ..... adam ölücektir iyilik yapcan ya tplersin yanına ölmesin
    hayda başlar gene ................................ yaa tmm kusura bakma ben ne bileyim vs yaptığını dersin gene sana ..................
    dersin partye kimseyi çekmiyorum arkadaş haberiniz olsun
    biri yatar ....... gene

bide anlamam ft de mageee
    mageeeee

hee söyle dersin
    sen yukarıda dur ölecek gibi olanı tp ok mu

ok dersin

adam yer paraziti yer maliceyi sen çekmeyi bırak tuşa basarsın ama ohooo nerde adamın canı birden iner çekilmez ama
    bilmez bunu oynamamıştır mage hiç

bide wariordur yada asas zannederki her kuşun eti yenir lannn noooobbb
    ..... seninnn..... gel lan vs ezik der gel adam kim görelim

şunu asla unutmayın herhangi bir mage korkulu rüyanız olabilir

aman diyeyim öyle vs lafı atmayın siz sizolun
    ben 1000 1000 damage alıp kaçan çok warior asas gördüm magelerden

herşeyden önce insanlık ve anlayış

bide aralarda çürükler çıkmazmı çıkar ama onlar wariorda olacaktır asasta priestte olacaktır sadece mage değil bunu unutmayalım

• fr sc alıcaksın
    seni town a cekerlerse fr sc yi surekli kullanıcaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.