Şimdi Ara

mage ustalara bir soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iş sadece mage yada priestde bitmez.her ikiside işini iyi yapmalı.mesela Ice slotu cekerken genelde dmg yer priest herzaman tetikte olmalıdır.

yetişemiyorum diyorsan bunu çözmenin en kolay yanı complate heal açmaktır.ama lvl 69 altındaysan yapıcak bişi yok biraz daha seri olmaya çalışıcaksın.

ama mage tutar slotun tam içindeyken nowasını bırakırsa ona party healde dayan maz bütün fc elr mageye aynı anda vurunca yatması saniyelik olur
  • lag olmadıgı sürece oynamayı bilen bi mage lure yaparken kolay kolay yatmaz. lure sırasında damage yer ama yatmaz. ben lure sırasında damage aldıgımda priestlere hiç bir zaman güvenmedigim için kendi potumu kendim basarım ama aslında priestin benden daha hızlı olması ve damage aldıgım anda beni heallemesi gerekir. böyle priestler var ama genelde yatan priestler var. buff ac verip bi daha re ye kadar afk olan tipler var. tabi anında heal yapan cure veren muhteşem priestlerde var.
  • zaten paper toplamaz int mage toplar magenın yatması eger slotun ıcıne gırmedıyse senin suçundur (bide serverı goz onunde bulundurmak lazım,
    ronaksa normal )
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

quote:

Orjinalden alıntı: Errorİt

Lure:Harekete geçmek spotlara başlamak..
    Spot:Yaratık Topluluğu..

Spot çekerken nasıl oluyorda yatabiliyor anlamıyorum yatabiliyosa bu mage'nin suçu derim spot çekerken lag olmadığı sürece yatabiliyorsa spot'un içine giriyor demektir,sen orta kısımda bekliceksin 1.spot ve 2.spot çekilirken gücü azalanı heal'liceksin heallemezsen senin suçun heallesen bile yatıyolarsa bilemem o magenin noob'luğudur spot birleşirken tek yiyorsa bu mage'nin lol'luğudur hatta adama lol bile de ama gücü azalıyorda yetişemiyorsan senin hatandır..

lol un anlamini bilio musun acaba?

ney??

• quote:

Orjinalden alıntı: itemseller

quote:

Orjinalden alıntı: metinsbf

Valla bazen ice bulunmuyor,ice olmayan paper bir adam yan skilldeki blizzardla slot çekmeye çalışıyor(Ben mesela)o zaman priestin dikkatli olması lazım.Çünkü 1000 üstü vurduğu oluyor bir falcon un.Fc partylerinde zaten bir priest olur,yani ekstradan bir healer alınmaz.O yüzden hem buff,ac verip hem heal yapması lazım priestin.
    Genelde party deki 6 mage in içinde sağlam en az 2 tane çekebilecek mage bulunur,fazla heal e ihtiyaç duymazlar.O tür partylerde sorun olmaz.Ama icemage yoksa ve düşük lvlli mageler varsa,hele bir de paper çoksa priest in işi zor.Küfür bile yer.

sen bu olaydan anlıyosun kardeş.
    60 lwl adam itemsiz eziq yattı bugün:)benim suçum ne bi ton küfür yedim:)

Prıest olmanın en kotu yanıda bu adamı tum gun yatırmadan ex kasarsın bı anda yatar sonra dunyanın kufurunu ye AFiyet olsun sırf o yuzden bende prıest charı bıraktım adamlar bana muhtac ben onlara degıl kı STr prıest olurum tek basımada kasmayı bılırım

• quote:

Orjinalden alıntı: Errorİt

Lure:Harekete geçmek spotlara başlamak..
    Spot:Yaratık Topluluğu..

Spot çekerken nasıl oluyorda yatabiliyor anlamıyorum yatabiliyosa bu mage'nin suçu derim spot çekerken lag olmadığı sürece yatabiliyorsa spot'un içine giriyor demektir,sen orta kısımda bekliceksin 1.spot ve 2.spot çekilirken gücü azalanı heal'liceksin heallemezsen senin suçun heallesen bile yatıyolarsa bilemem o magenin noob'luğudur spot birleşirken tek yiyorsa bu mage'nin lol'luğudur hatta adama lol bile de ama gücü azalıyorda yetişemiyorsan senin hatandır..

o kadar yorum okudum ama seninki dikkatimi cekti guzel yorum yapmışsın biliyosun ama lol nedir onu biliyormusun

• Lure: Yemlemek anlamıda zaten. yem olarak birinin slotu çekmesidir.
    bu arada spot demeyin şuna öğretemedim gitti slot doğrusu.Ampulmü bu yaw.
    Kardeş bilmiyorum senin nasıl oyuncu olduğunu ama elimden geleni yapıyor diyorsan bişey diyemem.Magelerin oyunculuğuna kalmış bişey.Önüne gelen mage açıyor.Mage ile oynamak sanat işidir.Şahsen bizim partide ezik adam bile olsa zor yatardı FC partisinde.mage ile oynarken zamanlama çok önemli. ama bunun yanında priestinde iyi oyuncu olması lazım..

LoL : Laughing out loud diğer anlamıda Lots Of Laughs.
    kahkayla gülmek anlamında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorceryMaster -- 13 Haziran 2007; 7:24:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: itemseller

ben priestim fc lerde kasıyoz.adamlar lure yapıyo direk yere yapışıyo suç benimmi yoksa lure yapmayı bilmeyen mage inmi sizce?(not =tek priestim)

o mageler acemedirr
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorceryMaster

Lure: Yemlemek anlamıda zaten. yem olarak birinin slotu çekmesidir.
    bu arada spot demeyin şuna öğretemedim gitti slot doğrusu.Ampulmü bu yaw.
    Kardeş bilmiyorum senin nasıl oyuncu olduğunu ama elimden geleni yapıyor diyorsan bişey diyemem.Magelerin oyunculuğuna kalmış bişey.Önüne gelen mage açıyor.Mage ile oynamak sanat işidir.Şahsen bizim partide ezik adam bile olsa zor yatardı FC partisinde.mage ile oynarken zamanlama çok önemli. ama bunun yanında priestinde iyi oyuncu olması lazım..

LoL : Laughing out loud diğer anlamıda Lots Of Laughs.
    kahkayla gülmek anlamında.

Madem eleştiriler düzeyli olduğunda bi problem olmuyor bende bir iki yanlışı düzelteyim.

Spot : Yer,mahal

Slot : Yarık,delik (bir diğer anlamıda in yada into eki ile kullanırsan yer ayırma anlamına gelir)

Şu halde aslında slot yanlış olmuş oluyor doğrusu spot.Ancak bende dahil ağız alışkanlığı çoğumuz slot diyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 13 Haziran 2007; 7:35:30 >

• daha fazla magenin suçudur ,çünkü bende mageyim(bizde fc de kasıyoz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xHannibalx

Adamın canı azalmasına rağmen heallemiyosan suç sende ama eziq lure yapamıyosa sen napabilirsinki

aynen
  • lure : orada 5 adet bulunan yaratğıa deniliyor...
  • Hiç böyle güçlü partylere girecek kadar iyi bir magem olmadı ama gözlemlerimden yararlanarak söylüyorum ben de bir priestim genellikle bu lure işini partynin en güçlü yani defans ve hp olarak en yüksek düzeyde olan mageleri yapar yani int mageler lurelerden lightning kesinlikle kullanılmaz genellikle her canavarı çekebilmek amacıyla flame skilleri kullanılır zaten burda magenin defansı ve hp si rol oynar defansı ve hp si fazla olacağından hem pek damage yemez eğer yese de hp si ile bunu kapar.Tüm canavarlar flame skilleriyle çekildikten sonra da bir yerde birleşmeye başlarlar zaten burda da lure işlemi biter tüm mageler alan ile saldırmaya başlar
  • LURE Yİ BİLMİONUZ BİDE OYUNU BİLİOM DİEW GECİNİONUZ BIRAKIN KOXPU OYUNU ÖĞRENİN
  • eğer çok çabuk yatıosa sende suç yok o magenin mallıgı ama ben tek dönmeyin derim
    tek tek napcanız beaaa 23k mı ne werio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don'tBeJealous -- 13 Haziran 2007; 12:16:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.