ben şu an mage kasıorum(daa dorusu kasmaya çalışıorum)[47 lwl bu arada] fakat zombilerden bıktım az ex verio..hemde başlan noob olunca party yi daıtıwerio yane şansıma zombielerde +60 adam olursa kasabiliom harpylere zaten almıolar..ara sıra aldıkları oluor flame+lightning olduumdan bi de apos,derularda kasıom ama gerçekten çok zor oluor.. LÜTFEN YARDIM EDİN NE YAPMALIYIM??
alala 45 te glacierken direk harpy yapılır bildiim ama
quote:
Orjinalden alıntı: Çilekesh
Eğer 45 İsen İce MaGe oL Harpy'e git slot topLamayı biLiyorsan party dağıLmaz 1 saatte bayağı iyi kasarsın
Bence Areste Lvl Mvl Kasma.Orası İtem Yönünden Lvl Yönünden Çok İlerlemiş Bir Server.
Apos deru baka yolu yok
ice - Lightning ol
Harpy e git
ice var sa apos a gidersin
ares de char kasıomus yaş kaç?
quote:
Orjinalden alıntı: Çilekesh
o devirler eskide kaldı beyler 1 partyde binde bir 60 altında adam oluyo artık oda olursa ıce oluyo ama genelde ıce oluyo partylerde ıce nova
Bak 60 a kadar Glacier+Lıghtınt ol neden diye sorarsan
GLacier da Hapry de manyak kasılırısn
Lıghınt dede Deru,apos vs. Şeylerde party bulursun
60 dada Flame+Glacier ol Glacier la yavaşlatıp Flame yle kesersin
quote:
Orjinalden alıntı: barreldragon
yaşla ares ve lwl ın ne önemi war..söliim 14 yaşındayım
Lr cı ol,apos topla devamlı.
Bence Ice lr olmalısın Ice ile harpye girersin nadirde olsa fakat lr ile apostle alırlar
quote:
Orjinalden alıntı: Reikonén
quote:
Orjinalden alıntı: barreldragon
yaşla ares ve lwl ın ne önemi war..söliim 14 yaşındayım
ARKADAŞ SANA ŞUNU SÖYLEMEK İSDEMİŞ YENİ CHAR AÇACAKSAN EN SON SERVERDE AÇ ÇÜNKÜ SENİN ARESDEKİ ADAMLARIN LWL İNE YETİŞMEN İMKANSIZ ZEVK ALAMASSIN
gooogogogogo harpy apostan kurtulmaya bak sureklı harpy 3 lu slotunu kapat
bnce git lr ye don aposa git wer lr yi otur...hem zahmetsiz bi iş hem exp gelio...Yani tm bnm gibi tembeller icin
zombi kasmıyo mu battalion dan toplam 10k dan fazla undy. de 10k rotten,decayed daha ne istiyon ölme riskinde az bence zombi ye devam et
Eğer mage oynamayı aşırı seviyorsan birşey diyemeyeceğim ama aresteyim ben de troll keserken arkama bir healer lazım solo kesiyorum bu arada eğer areste healer/rezzer priest olursan 50 ye kadar benlesin istersen pm den yazışabiliriz olmadı msn fln
zombi azmı exp veriyor.eğer mage kullanmayı biliyorsan (benim gibi) 6saatte 50lvl yaparsın.zombide glacier olarak kendim yavaşlatıp kesiyorum.(33 alanını seri atman lazım)ama sıkıldım ve bıraktım.bu arada adamlar zombide 60 oluyorlar.hatta birisi 64 yaptı zombide