Şimdi Ara

Magemden iddalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok cypher ' da +8 md varmış yok cs varmış fazla uçmayın bilip bilmedende konuşmayın oke ?

Cypher ' da sağlam olan adamlar ya banlandı ya İtemler silindi öle eskisi gibi uçuk itemler yok 80 level talhaq ta bile +7 cs +8 ii felan var yani normal itemler +10 cs devri felan kapandı cypherda kaç yıldır cypherdayım elimden 60 + 10 dan fazla çar geçti

Gel ben seni bu çarla yenicem intçiyim... Gel ... Come Vs ßr0...

Magemden iddalıyım

Magemden iddalıyım

He Unutmadan yazıyım resimde ne acayiplik var diyosanız ben karusum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvenalis -- 5 Ağustos 2007; 10:30:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Cypher_Duper

Yok cypher ' da +8 md varmış yok cs varmış fazla uçmayın bilip bilmedende konuşmayın oke ?

Cypher ' da sağlam olan adamlar ya banlandı ya İtemler silindi öle eskisi gibi uçuk itemler yok 80 level talhaq ta bile +7 cs +8 ii felan var yani normal itemler +10 cs devri felan kapandı cypherda kaç yıldır cypherdayım elimden 60 + 10 dan fazla çar geçti

Gel ben seni bu çarla yenicem intçiyim... Gel ... Come Vs ßr0...

Magemden iddalıyım

Magemden iddalıyım

He Unutmadan yazıyım resimde ne acayiplik var diyosanız ben karusum

Bide utanmadan adamı ciddiye almısın ha gel vs yapak dese gercekten gitcekmisin?

• Seni Harcarlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ße®k

@ ahme__T

Çok pardon da mage buff falan mı alıyo? 300 300 vuran bi asasa karşı hangi hp ile kurtulmayı planlıyo ayıptır sorması? yada şöyle sormalıyım sorumu; 40 lvl mage yanında kaç tane 720lik pot taşıyabilir ki? Asasın elinde +7 dual cleaver olsun iddia ediyorum mage r+thrust la "press ok" yazısını karşısında görüverir

• neye havaaa :)
  • mageyi gerçekten çok hafife alıyosunuz warrioru madara ediyorum ama şunu diyim assasinden gerçekten çekiniyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.