Şimdi Ara

MageMu servarımıza herkesi bekleriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servarımız daha yeni açıldı 1. ve 2. 100 resi olanlar gm ona bakmayın servarda herkes şuanda yeni şimdi başladı sizide aramıza bekleriz yabancılarda var

Version: 99C
    Exp: 3000x
    Drop: 70%

http://86.104.216.44/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuMasterOne -- 28 Temmuz 2006; 19:12:09 >

• Başarılar..

Umarım sizlerde 3 günlük değil ömürlük bir server yapmışsınızdır.
  • Duruma bağlı işte servara taleb olursa çok tutacaz
  • Birden bire çok userimiz olucak diye düşünmeyin bence az playerlede bu iş yürür.

Unutmayınızki bebeklerin yürümeden önce emekleme sürecleri vardır 6 ay gibi bir zamana dayanır bu sizdelerde o şekilde yapın elbette birgün online sayınız artar sbır bir erdemdir ve sabretmesini bilmek gerekir yoksa hiçbirşey yapılamaz.
  • servar deil server tamammı dostum
    bu servErı 2 gğnde kapamazsanız çok kasan olur
  • kapamayız heralde şimdi kesin bir şey demiyeyim siz gelin istiyosanız kapanırsada kapanmaz galiba ama 3000exp charlarınıza çok emek vermemiş olursunuz bu expde atarsınız resleri hemen
  • Clienti indirmek gereklimi yoksa herhangi bir clientin içine attık mı oluyor mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • client indirmeniz lazım 99b den farklı bu ama çalışırsa bilemem bizde olmadı denedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuMasterOne -- 28 Temmuz 2006; 19:32:35 >
  • Sevrer 7/24 Mü Ve Serverda STADİUM hariç spot var mı ?
  • Clienti indirmek zor keske daha farklı bi client olsaydı şimdi herkes indirmez gibi gelior hani 1.1e gibi clientler olsaymış daha ii olmurmuş
  • ama bu client süper bunu bil
  • Biliyorum zaten çirkin olsa yapmazdınızda ben sizin açınızdan sölemiştim sadece bi öneri gerisi size kalmıs başarılar dilerim
  • spotlar belirli yerlerde var tabiki stad tarkan gibi daha eklenir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuMasterOne -- 28 Temmuz 2006; 19:55:47 >
  • Bu Türk Serverumu?
  • yabancılarda var az sayıda
  • Hyr oyuna girdm hepsi yabanci
  • Serdar-Sm ergun ahmet klasis-bk bunlar turk yeni acildi servar online yok fazla
  • Ben serveru kuranlar türkmü dige soruyorum
  • heralde
  • Belli Tüm GM ler yabanci dil konuşuyo
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.