Şimdi Ara

magic bag bug

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • magic bag le ilgili bişey merak ediyorum

diyelim içine cok onemli itemlarımızı koyduk

ve aradan 1 ay geçti

magic bag silindi

cantadaki itemlar da onunla birlikte silinirmi?

yada itemlar bugda kalabilirmi?

• al sana yumruk gibi soru.Bence o itemler asıl çantana düşer gibi geliyor ama bu oyunda olmayacak şey yok sen genede dikkat et derim. tavsiyem 1 ayın sonuna gelirken dandik itemleri koy birde magic bag alma bir bak başlarına ne hal geliyor.Ama hakikaten beyin iflası bir soru tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 30 Aralık 2007; 15:52:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: farmakoloji

al sana yumruk gibi soru.Bence o itemler asıl çantana düşer gibi geliyor ama bu oyunda olmayacak şey yok sen genede dikkat et derim. tavsiyem 1 ayın sonuna gelirken dandik itemleri koy birde magic bag alma bir bak başlarına ne hal geliyor.Ama hakikaten beyin iflası bir soru tebrik ederim

o zaman şole bir bilgi de vereyim

öldügünüz zaman 30 taşları bag e atın 30 taş çağırınca yanınıza taşları inventory e geri koyun bolelikle yoldan gecenler 4 taş basamaz :P

Not : Denenmemiştir ama deniycem yakın zamanda

• inventorye gelir büyük ihtimal
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

inventorye gelir büyük ihtimal

inn full ise ?
  • Black peki ölüyken çantaya birşet atılıp alınabiliyor mu?Ben almadım bu kutudan da bilgi versen. İkinci sorum ağırlığı ayrı değerlendiriliyor değilmi? Üçüncü sorum faydasını gördün mü alalım mı ne dersin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: farmakoloji

Black peki ölüyken çantaya birşet atılıp alınabiliyor mu?Ben almadım bu kutudan da bilgi versen. İkinci sorum ağırlığı ayrı değerlendiriliyor değilmi? Üçüncü sorum faydasını gördün mü alalım mı ne dersin...

1

evet ölüyken yapılabilior onu denedim

arenaya gidip birine yatıcam clandan adamı caırıcam rez için cantaya alıp koyucam

orda olursa exp dede olur

bosuna exp e yatmanın manası yok

2
    ağırlığı konusunda

diyelim normal kapasten 2100

bu cantayıda eklersen 2100 + 300 oluyor ( inventory deki hieght kısmına ekleniyor yani )

ayrıyetten orda gordugun kadar kutucua item atabiliosun

3

bence 100 cash cok ucuz ben bundan sonra 2 canta taşıycam yanımda 600 wieght potlardada cok işe yarar sc leri koymamdada

bide rez olayı oluras her ay alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::bLaCk_PearL:: -- 30 Aralık 2007; 16:04:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RARE MAGİC LEGEND NOVA
    13 yıl önce açıldı
    "Ring Of Bash" nedir? (SS)
    18 yıl önce açıldı
    Plan Staff Of Herding Bug'i
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dolmadı hiç bir zaman inventorymiz kaldı ki macig bag alacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

dolmadı hiç bir zaman inventorymiz kaldı ki macig bag alacam

acıların çocuğu
  • yıllar geçse de sorum yeni :D
    benim çantaya chaos amblem geldi chaostan
    magic packte 12 tane vardı bag süresi dolmuş çantadan inventoriye geçirince ayrı ayrı 2 tane chaos amblem oldu üst üste getirince birleşmiyolar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.