Şimdi Ara

Magic Pop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar magic poptan deneyipte kazananlar ve kazanmayanlar yazarsa bizde kazama ihtimaline gore oynariz yardimci olabilirmisiniz?

Birde magic pop taki itemler nezamanda bir yenileniyor ve eski dressler koyuluyor mu ? melekgiysisi gibi ?

• Magic Pop'tan item kazanman ya da kazanmaman tamamen şansına bağlı..
    Eski dresslerde koyuluyor mesela Magic Pop'tan Angel Wings ( Melek giysisi ) çıkan birsürü arkadaş var.
  • Salı checkden hemen sonra oyna çok kolay çıkartırsın, check öncesi karalterini magic pop Npc'si önünde bırak serverler easy oldu mu dal oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Salı checkden hemen sonra oyna çok kolay çıkartırsın, check öncesi karalterini magic pop Npc'si önünde bırak serverler easy oldu mu dal oyna

Neden salı checkten hemen sonra serverler easyken..
  • ben salı chek den sonra 50 tane bastım sun shield için çıkmadı :( tamamen şansa bağlı sanrım.
  • oyunu uzun zamandır oynamıyordum da bu magic pop nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maveran

quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Salı checkden hemen sonra oyna çok kolay çıkartırsın, check öncesi karalterini magic pop Npc'si önünde bırak serverler easy oldu mu dal oyna

Neden salı checkten hemen sonra serverler easyken..

1-10 deneme arasındaki kim çıkardıysa sor hepsine checkden hemen sonra oynamıştır

• Ben magic popun şu şekilde çalıştığını düşünüyorum

Örnek Senden önce 499 kişi oynadı kazanamadı Sende 1 tane aldın 500. kartı oynuyorsun ve kazanıryorsun

500 rakamı burada bir örnek mesela her 200 kartta bir kişi kazanıyor bence dikat ederseniz item seçip kartı koydunuzda orada register filan yazıyor yani bu rasgele gelen bir item değil :))
  • 2000 Silk deneyip arkadaşım sun glaive kazanamadı.

Ama bu arkadaş tek ticket ta avatar kazanmış :

http://www.you
    tube.com/watch?v=WsM9yKaLLRw

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

2000 Silk deneyip arkadaşım sun glaive kazanamadı.

Ama bu arkadaş tek ticket ta avatar kazanmış :

http://www.you
    tube.com/watch?v=WsM9yKaLLRw

tek tiçketle avatar kazanan kişi daha önce oynayıp kazanamayan ve sıra kazana rakama helince kazanıyor

tabi bu benim teorim:D

• bnde avatar kazamnak icin 1 ticket oyanayacagim oyle 20-30 ticket alicak silkim yok zaten su anda korsan giysisi gibi birsey var daha guzel bi avatar cikinca deniyecem cikar insallah
    Birde kazanamayinca birseyler veriyormus neler veriyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spider003 -- 29 Temmuz 2009; 12:20:34 >
  • 5 magic pop da angel dress (melek giysisi) çıkardım checkten sonrada değil tamamen şansa bağlı bu iş
  • Red dragon fellowu için bende oynasam mı diye düşünüyorumda.Çıkan fellowlar satılabiliyosa piyasası nedir acaba satılıyosa parayla alsam daha mantıklı şansım kötü olduğundan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.