Merhaba öncelikle ... MAGNAT ve MAC AUDİO ürünleri inceleme ve kullanıcı destek bölümü başlığı altında açmış olduğum bu konuda sizlere , aracınıza montajını yapacağınız veya yaptıracğınız , doğru ve kaliteli müziği garanti edecek sistem bileşenlerini seçmenize ve ürünlere dürüst ve güvenilir fiyatları ile ulaşmanızı sağlayarak yardımcı olmaya çalışacağım . Öncelikle Almanya menşeili ürün grubu olan Magnat ve Mac audio ürünleri kullanıcılarına yönelik titizlikle ve geniş ar-ge çalışmaları ile ürettiği hoparlör ve amfi ürünlerinde kaliteye , detay ve görselliğe önem vererek diğer markalardan bir üst sınıfta değerlendirilmekte . Ankara'da Pelin dış ticaret bünyesinde Türkiye pazarına sunulan Magnat ve Mac audio ürünlerini Ankara mağazamızda görebilir test edebilir ve doğru sistem bileşeninizi hoparlör yada amfi seçminizi yapabilirsiniz . Magnat ve Mac audio oto grubu ürünleri altında teknik detay ve bilgi için pelinltd@gmail.com adresine iletişim bilgilerinizi ve sorularınızı yazabilir en kısa zamanda sorularınıza cevap alabilirsiniz .
Merhaba, aracımın orijinal kapı hoparlörlerini değiştirmek istiyorum. Birçok araştırma sonucunda bu markalara ulaştım, marka hakkında daha açıklayıcı bilgiler verir misiniz; üretim yeri asya ülkeleri mi yoksa Almanya mı, garanti ve teknik servis ağı, iade ve değişim şartları vs.
Buna göre bir hoparlör tavsiyesi almak istiyorum. Aracım, 99 model Subaru Forester S-Turbo, eski hoparlörleri Mercedes amblemli 6 ohm ama kaç watt bilmiyorum. Teyp: Alpine UTE-72BT, Amfi yok, sadece 4 kapı hoparlör değişecek. Resimleri de aşağıya ekliyorum, büyükler ön, küçükler arka kapı. Bütçe sınırlı 160-170 max.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schopen -- 15 Mart 2016; 12:57:05 >