Şimdi Ara

MAGNAT VE MAC AUDİO ÜRÜNLERİ İNCELEME VE KULLANICI DESTEK BÖLÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle ... MAGNAT ve MAC AUDİO ürünleri inceleme ve kullanıcı destek bölümü başlığı altında açmış olduğum bu konuda sizlere , aracınıza montajını yapacağınız veya yaptıracğınız , doğru ve kaliteli müziği garanti edecek sistem bileşenlerini seçmenize ve ürünlere dürüst ve güvenilir fiyatları ile ulaşmanızı sağlayarak yardımcı olmaya çalışacağım . Öncelikle Almanya menşeili ürün grubu olan Magnat ve Mac audio ürünleri kullanıcılarına yönelik titizlikle ve geniş ar-ge çalışmaları ile ürettiği hoparlör ve amfi ürünlerinde kaliteye , detay ve görselliğe önem vererek diğer markalardan bir üst sınıfta değerlendirilmekte . Ankara'da Pelin dış ticaret bünyesinde Türkiye pazarına sunulan Magnat ve Mac audio ürünlerini Ankara mağazamızda görebilir test edebilir ve doğru sistem bileşeninizi hoparlör yada amfi seçminizi yapabilirsiniz . Magnat ve Mac audio oto grubu ürünleri altında teknik detay ve bilgi için pelinltd@gmail.com adresine iletişim bilgilerinizi ve sorularınızı yazabilir en kısa zamanda sorularınıza cevap alabilirsiniz .

• Merhaba, aracımın orijinal kapı hoparlörlerini değiştirmek istiyorum. Birçok araştırma sonucunda bu markalara ulaştım, marka hakkında daha açıklayıcı bilgiler verir misiniz; üretim yeri asya ülkeleri mi yoksa Almanya mı, garanti ve teknik servis ağı, iade ve değişim şartları vs.

Buna göre bir hoparlör tavsiyesi almak istiyorum.
    Aracım, 99 model Subaru Forester S-Turbo, eski hoparlörleri Mercedes amblemli 6 ohm ama kaç watt bilmiyorum. Teyp: Alpine UTE-72BT, Amfi yok, sadece 4 kapı hoparlör değişecek. Resimleri de aşağıya ekliyorum, büyükler ön, küçükler arka kapı. Bütçe sınırlı 160-170 max.

MAGNAT VE MAC AUDİO ÜRÜNLERİ İNCELEME VE KULLANICI DESTEK BÖLÜMÜ  MAGNAT VE MAC AUDİO ÜRÜNLERİ İNCELEME VE KULLANICI DESTEK BÖLÜMÜ  MAGNAT VE MAC AUDİO ÜRÜNLERİ İNCELEME VE KULLANICI DESTEK BÖLÜMÜ  MAGNAT VE MAC AUDİO ÜRÜNLERİ İNCELEME VE KULLANICI DESTEK BÖLÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schopen -- 15 Mart 2016; 12:57:05 >

• Güncel
  • öm ulaşabilirsiniz saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.