Şimdi Ara

Magneti Marelli ile Lancia Parça Farkı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün bravamla ufak bir kaza yaptım sol arka stop kırıldı stobun altı da hafif çöktü yarın yaptıracağım yalnız orijinal olan parça hangisi?magneti marelli ile lancia arasındaki fark nedir?magneti marelli 130 lancia 170 tl

• Yapay Zekanın Yanıtı

Magneti Marelli ve Lancia Parça Farkı

Otomobilinizin düzgün ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlamak için kaliteli parçalar kullanmak son derece önemlidir. Bu noktada, Magneti Marelli ve Lancia markaları öne çıkmaktadır.

Magneti Marelli: Kaliteli ve Orijinal Parçalar

Magneti Marelli, dünya çapında tanınan bir otomotiv parça üreticisidir. Ürettiği parçalar, yüksek kalite standartlarını karşılayarak araçların optimum performansını garanti eder. Magneti Marelli'nin orijinal ekipman (OEM) üreticisi olması, parçalarının araçlarla mükemmel uyum sağladığı anlamına gelir.

Lancia: İtalyan Mükemmelliği

Lancia, İtalyan otomotiv endüstrisinin bir simgesidir. Lüks ve şık araçlarıyla tanınan Lancia, ayrıca dayanıklı ve güvenilir parçalar üretir. Lancia parçaları, özellikle Lancia araçları için tasarlanmıştır ve aracın özel ihtiyaçlarını karşılar.

Magneti Marelli ve Lancia Parça Farkı

Hem Magneti Marelli hem de Lancia parçaları, araç sahiplerine bir dizi avantaj sunar:

• Kalite Garantisi: Her iki marka da kaliteli malzemeler ve sıkı üretim süreçleri kullanarak dayanıklı parçalar üretir.
    • Orijinallik: Magneti Marelli'nin OEM statüsü, parçalarının araçlarla sorunsuz bir şekilde uyumlu olduğu anlamına gelirken, Lancia parçaları özel olarak Lancia araçları için tasarlanmıştır.
    • Güvenilirlik: Magneti Marelli ve Lancia parçaları, uzun süreli performans ve güvenilirlik sağlar.

Sonuç

Magneti Marelli ve Lancia parçaları, aracınız için kaliteli ve güvenilir seçeneklerdir. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun seçeneği belirlemek için her iki markanın da sunduklarını dikkatlice değerlendirmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Lancia has İtalyan Fiat parçalarıdır kalite olarak belki bi tık ötede. Ama Magneti Marelli makoyu aldıktan sonra Fiat grubunda Tofaşa dahi parça üretti kalite olarak çok iyidir çoğu yerde adı Fiat-Lancia-Alfa ile beraber yazılır.

Aracında kullanılan orjinal parça Magneti Marellidir diye düşünüyorum.50 TL farkada değecek bi parça değil, motor parçası olsa tam Lancia önerirdim. Magneti Marelli al gitsin Diğer tekiylede karşılaştırırsın detay farkı varmı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Lancia has İtalyan Fiat parçalarıdır kalite olarak belki bi tık ötede. Ama Magneti Marelli makoyu aldıktan sonra Fiat grubunda Tofaşa dahi parça üretti kalite olarak çok iyidir çoğu yerde adı Fiat-Lancia-Alfa ile beraber yazılır.

Aracında kullanılan orjinal parça Magneti Marellidir diye düşünüyorum.50 TL farkada değecek bi parça değil, motor parçası olsa tam Lancia önerirdim. Magneti Marelli al gitsin Diğer tekiylede karşılaştırırsın detay farkı varmı diye.

cuma günü gittim üreticisi magneti marelliymiş lancia ile aynı ürün tek fark kutu farkıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Lancia has İtalyan Fiat parçalarıdır kalite olarak belki bi tık ötede. Ama Magneti Marelli makoyu aldıktan sonra Fiat grubunda Tofaşa dahi parça üretti kalite olarak çok iyidir çoğu yerde adı Fiat-Lancia-Alfa ile beraber yazılır.

cuma günü gittim üreticisi magneti marelliymiş lancia ile aynı ürün tek fark kutu farkıymış

Evet bu olay oparda çok oluyor. Zaten dediğim gibi Lancia parçalarınıda Magneti Marelli ürettiği oluyor.

• Bir örneğide triger kayışı ve debriyaj setinde de çok sık rastlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Dediğiniz gibi..

Yan sanayi firmaları; ana sanayi firmalarına verdiği parçaların yanında, anlaşmalarına göre onların logosunu kullanmamak kaydıyla satış sonrasına (IAM) da parça verebiliyor.

Burda da benzer bir durum var. Marelli hem Fiat'a veriyor parçayı, hem de kendi logosuyla piyasaya..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.