< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
magzter üyeliği - 2021 yılı için günden fiyat yıllık ₺371.37 olmuş (62. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam 1 Gold üyeliği 5 kişi kullanabiliyoruz, Gold’un indirimli yıllık ücreti 999₺
Tam 5 kişi olursak kişi başı 200₺ ile hepimiz yıllık üye olacağız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam dün kampanya vardı, 3 yillik 1000 tl + 300 tl de aile paylaşım ücreti diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazabilirsiniz o zaman benide
Yer varsa ben de katılmak isterim hocam.
Merhaba, 3 kişilik yerim mevcut. Yıllık 200 tlden alabilirim, daha önce katılan 1 arkadaş olmuştu forumdan, devam ediyor üyeliğim.
Edit: 2 kişilik kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigrela -- 24 Kasım 2024; 20:30:30 >
Merhaba hocam bu kampanyadan 3 yıllık alım yaptım. 3 yıllık kişi başı 260tl ye geliyor. Katılmak isterseniz mesaj atabilirsiniz. 4 Kişilik boş yer bulunmaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth89 -- 25 Kasım 2024; 0:44:33 > -
Merhaba hocam tigrela ile birlikte 1 yıllık alım yaptım teşekkürler yinede
Rica ederim hocam, iyi geceler
Katılmak isterim
3 Yıllık 1300tl. Kişi başı 260tl den 3 arkadaş katılmıştır.
Son 1 kişilik yer kalmıştır. Katılmak isteyenler pm atabilir.
Edit: Grup Dolmuştur, Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth89 -- 8 Aralık 2024; 20:8:21 > -
Merhaba Magzter Gold aile aboneliğini satacak olan var mı?
-
3 yıllık 1000 tl 4 kisi ...kisi basi 250 tl 'den ** girebilecek birileri olursa dahil olmak isterdim ....güvenebilecegimizi birileri acarsa seviniriniz ,cabuk dolar diye dusunuyorum ...
(hesabi acacak kisi komisyon da eklesin sorun yok , kisi basi 300 tl olsun hala cok uygun ..yeter ki gercekten 3 yıl kısıtlanmadan kullanabilelim o hesabi .)
3 aylık deneme hesabimi iptal etttirmek istedim ki ay sonu bitiyordu suresi; bana 399 tl 1 yıl yapalim diye teklif de bulunmuslar buna istinaden uzun süreli alip unutayim bari dedim ...yoksa 2 -3 yıl icin gene uygun bu teklif gelseydi (400-500 tl ..vb) tek kabul edecektim ...
Herkese acik teklif burada galiba;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 7 Şubat 2025; 12:43:0 >
-
Bende guruba dahil olmaya hazırım.
-
Hocam satın alın beni de ekleyin. Yıllardır grup kurar ya da katılırım. Yalnız bende 1 yıl 1000 tl diyor. 3 yıl 1000 tl görmedim hiç kişiye özel sanırım arada çıkıyor olabilir. Bulan varsa eklesin bizi lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 7 Şubat 2025; 14:17:28 >
999 tl + 300 tl de aile uyeligi seklinde .( ustteki linkte uyelikten cıkıs yapip deneyin gerekirse farklş bir browserda deneyin)...yalnız bana cok uygun bir teklif de bulundular uyeligi iptal ettirmemem karsiliginda tek sıkıntı aile eklentisi yok bu teklifte; 1,2 ve 3 yıllık ki 3 yıllık hakkaten cok iyiydi....bu acıdan 3 yıllıgı kabul mu etsem , gruba mi dahi olsam aradayım o acıdan ben şimdilik dışarıdayım kusuruma bakmayın ...
siz de uyelik bitiminde ayrı bir teklif isteyebilirsiniz yardımcı oluyorlar ( İngilizce destek tabi, translate ..vb kullanılır, olmadı buradan bir sablon metin..vb yardımcı olurum(uz))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 7 Şubat 2025; 14:36:10 >
Teşekkürler hocam benim de biteli 10 gün oldu. Hiç aklıma gelmedi teklif istemek. Bir deneyelim bakalım. Üyelikten çıkış yapıp onu da bir deneyim. Uygun fiyat gelirse yazarım buraya grup isteyen olursa gelir.
Evet yardımcı oluyorlar ;
As a special offer, we can extend a 2-year Magzter Gold subscription for TRY xxx or a 3-year subscription for TRY xxxx. This way, you can enjoy uninterrupted access to over 9,000 magazines and newspapers at a great value.
Please let us know if you’d like to proceed with one of these offers, and we will send you the payment link accordingly.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X