Şimdi Ara

MAHALLE MAÇLARI KURALLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

yenileri geldi aklıma
    hem kaleci hem oyuncuyum "topmu kalemi" gerçi gerçekte de var ama burda tabi kaleler baya farklı oluo. 5 de yarı 10 da biter süre olmaz :) bide diyelim adam faul yaptı yada elle topu çeldi gole gidio hemen seslenilir: kaleci kaleyi boş bırak. bide saatlerce maç yapıp acıkırsın mahalleden çocuğun biri gelir bi elinde yarım ekmek tost domates peynir dier elindede salatalık olur genelde. oyun direk durur bu sırada balkondan su sarkıtma var tabi.

• burda yazan herkese teşekkür ederim
  • güzeldi
  • FAY YAFRUM BENİM BEE(ben gerçekten sapıttım yawq)
  • bi de teke tek maclarda calimsiz gol yok vardi
  • copy paste e sağlık
  • Birde işin düzenbazlığı vardı ikinci yarıya geçmeden hemen önce bir miktar kaleler büyültülürdü
    Daha sonra çıkan anlaşmazlık sonucu kaleler tekrar ayarlanır bir taraf diğerine biz ilk yarıda böyle oynadık sizde böyle oynacaksınız diye itiraz ederdi itiraz kabul edilse bile kaleci ilerleyen dakikalarda kalenin geometrisiyle yakından ilgilenirdi bazen abartıldığı durumlarda olmuyor değildi.

Birde sokaktan araba falan geçerken stop falan denir herkes olduğu yerde kalırdı top havada olsa bile araba geçtikten sonra topun yine havada olması istenirdi.

Birde sağolsun sokakta arabası çok değerli olan şahsiyetler vardı biz top oynamak istediğimizde hemen türerler ve bize bağırmaya başlarlardı bizde sürekli kaleyi sokağın yukarısına taşımak gereği duyardık böyle sokağın başından sonuna kadar gittiğmiz olmuştur.

Birde yanlış hatırlamıyorsam taç kullanırken ilk atış serbest diye bir ibare vardı yanılıyorda olabilirim e binlerce sokak var kurallar biraz değişebilir.

Birde topa daha hızlı vurmak için ayakkabı çıkartılır çorapla vurulurdu ben şahsen abanırdım

Birde kaleden kale gol olmaz diye kaide vardı sanırsam kaleci degaj yaptıktan sonra kimseye çarpmadan karşı kaleye gidip gol olursa sayılmıyordu diye biliyorum.

Ben bu kadar hatırlayabildim hatırladıklarınızı yazın hafızamızı tazeleyelim anılarımız canlansın eygidi günler alman kaleler japon kaleler kayış limon 9taş yılan kuyu mors zımba ve daha niceleri.......

• quote:

KADİR_39
    ÜÇ ADIM AÇILMAK:
    "Üç adım açılmak" denen olayı atlamak senelerini betonda top oynayarak, dizinde o çok derin olmayan ama sürekli yanan yaralarla dekore eden birçok mahalle topçusunu üzecektir. Top frikik noktasına dikilir ve rakip barajın üstüne doğru adeta 'onlar orda diilmiscesine yürünür'. Kocaman üç adım atılır ve baraj göğüsle itmek suretiyle uzaklaştırılır. Adımların büyüklüğünden şikayet edenler iki kere "O-ha" der
    hoca bide adamlar koca koca yürüyolar ya mesafe büyük olsun rahat şut çekeyim mantığı bide öle kocaman yürüyün cede ' ulan babanın yanına öle mi gidiosun ' derler

• süper ya
  • hepsi süperdi ya saolun
  • çok iidi saol eski günlere gittik yalnız 3 korner 1 penaltı oluodu bide vay bea
  • DOĞRU O DA VAR AMA ALINTI OLDUĞU İÇİN PEK EKLEME YAPMADIM
    quote:

Orjinalden alıntı: sisyphos

çok iidi saol eski günlere gittik yalnız 3 korner 1 penaltı oluodu bide vay bea

• İnsan bi alıntıdır der
  • Hepsi bomba ve dogru tesekkurler...
  • 3 KORNER 1 PENALTI
  • quote:

Orjinalden alıntı: Utkan S.

hepsini yasadim yaa.. walla hepsini yapardik zamaninda.... hey gidi gunlerrr .. cocuktuk o zaman simdi kii gibi nette yoktu, msn de yoktu. cep telefonu cikmamisti...

hatta bisküviler bile tablet halindeydi demi ?
  • alıntıdır yazıyor doğru oku hemen eleştirmeyin eleştirmek için fırsat bekliyorsunuz bi düzgün okusan

quote:

Orjinalden alıntı: BnX

İnsan bi alıntıdır der
  • Bunlardan yaşamadığım 1 tanesi bile yok..Demekki tüm türkiyede yaygınmış :D
  • Orjinalden alıntı: DreadMare

Orjinalden alıntı: KADİR_39
    ÜÇ ADIM AÇILMAK:
    "Üç adım açılmak" denen olayı atlamak senelerini betonda top oynayarak, dizinde o çok derin olmayan ama sürekli yanan yaralarla dekore eden birçok mahalle topçusunu üzecektir. Top frikik noktasına dikilir ve rakip barajın üstüne doğru adeta 'onlar orda diilmiscesine yürünür'. Kocaman üç adım atılır ve baraj göğüsle itmek suretiyle uzaklaştırılır. Adımların büyüklüğünden şikayet edenler iki kere "O-ha" der.

BİRDE ADIMLARI BÜYÜK ATINCA SEN TUVALETE ÖYLEMİ GİDİYORSUN DERLERDİ BENDE EE NABIYIM ÇİŞİM GELDİ TABİ BÜYÜK BÜYÜK GİDECEM DERDİM
  • vay be, çocukluğum geldi gözümün önüne. Bu kurallardan uygulamadığımız tek bitanesi bile yoktu. Hazırlayan arkadaş hepsini iyi toparlamış walla, bravo.

Bide şey vardı gerçi, eğer oyunsu sıkıntısı varsa(2'ye 2 gibi takımlar kurulmuşsa), kaleci oyuncu diye tabir ettiğimiz sistem devreye girerdi. Normalde kalecilerin ceza sahasından çıkması yasakken(ki bu nasıl bi yasaktır?), kaleci-oyuncular sahanın her yerinde oynayabilirlerdi. Bu arkadaşlar da genelde o her mevki de iyi oynayan ve genelde forvette ikamet eden arkadaşlardan seçilirdi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.