Şimdi Ara

mahallede sahibi belli olmayan aracın kaldırılması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: parcifal

araba ne renk bir arkadsin kartal calinmisti

beyaz. ön sol farı kırık gibiydi
  • bizim arkadasin kirmiziydi degilmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz supheli bir arac var, sahibini de tanimiyoruz, 4 haftadir kipirdamadi, calinti olabilir diye ihbar edin.
    Polis bulur sahibini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal

quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

bu arabada sizi bu kadar rahatsız eden ne peki?

usta baya uzun hikaye aslında ama, kısaca esasen söyleyim, bizim burdan o yol yeni geçti. bahçe gibi birşeydi, şimdi bahçe gitti yol oldu. bizimde bahçemiz gitti, yan evinde. birileri h****liğine koyuyor bunu tahmin edebiliyorum. o h****de bizim akraba diyeyim. ( ev 2 ) deki. bahçesi gitti diye yolu kapatmaya çalışıyor. veya bize uyuzluğuna yapıyor. o ev 2'nin önüne araba koyulabiliyor. daha öncede böyle muayenesiz sigortasız bir araç almıştı sattı. şimdi gene almış. ama ben ona göstereceğim anyayı konyayı.

Sizin derdiniz başka anladigim kadarıyla. Trafik kuralları açısından yasak bir yerse, direkt polisi arayın, çekerler. Yok öyle değilse, muayenenin konu ile ilgisi olmadığını düşünüyorum. Yasak yerde değilse istediği süre de birakir. Çalıntı vs de değilse, polisi gereksiz yere meşgul etmek nedeniyle siz ceza yiyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

quote:

usta baya uzun hikaye aslında ama, kısaca esasen söyleyim, bizim burdan o yol yeni geçti. bahçe gibi birşeydi, şimdi bahçe gitti yol oldu. bizimde bahçemiz gitti, yan evinde. birileri h****liğine koyuyor bunu tahmin edebiliyorum. o h****de bizim akraba diyeyim. ( ev 2 ) deki. bahçesi gitti diye yolu kapatmaya çalışıyor. veya bize uyuzluğuna yapıyor. o ev 2'nin önüne araba koyulabiliyor. daha öncede böyle muayenesiz sigortasız bir araç almıştı sattı. şimdi gene almış. ama ben ona göstereceğim anyayı konyayı.

Sizin derdiniz başka anladigim kadarıyla. Trafik kuralları açısından yasak bir yerse, direkt polisi arayın, çekerler. Yok öyle değilse, muayenenin konu ile ilgisi olmadığını düşünüyorum. Yasak yerde değilse istediği süre de birakir. Çalıntı vs de değilse, polisi gereksiz yere meşgul etmek nedeniyle siz ceza yiyebilirsiniz.

şekilde gösterdiğim gibi mahalleden araç zor geçiyor. santim santimine zor geçiyor araba. artniyet üzerine değil yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

quote:

şekilde gösterdiğim gibi mahalleden araç zor geçiyor. santim santimine zor geçiyor araba. artniyet üzerine değil yani.

O zaman direkt, trafiği arayın, çeksinler - başka bir alternatifi yok bence. Dediğim gibi, muayenenin konuyla ilgisi yok ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şüpheli araç üzerine emniyet amirliğine şikayette bulun ilgilenirler hurda gibi görünüyorsa hurda başvurusu da yapabilirsiniz gelip mahallelerden böyle araçları toplayıp götürüyorlar. Sen gerekeni yap bırak sahibi uğraşsın sen değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Şüpheli araç üzerine emniyet amirliğine şikayette bulun ilgilenirler hurda gibi görünüyorsa hurda başvurusu da yapabilirsiniz gelip mahallelerden böyle araçları toplayıp götürüyorlar. Sen gerekeni yap bırak sahibi uğraşsın sen değil.

eyvallah ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Şüpheli araç üzerine emniyet amirliğine şikayette bulun ilgilenirler hurda gibi görünüyorsa hurda başvurusu da yapabilirsiniz gelip mahallelerden böyle araçları toplayıp götürüyorlar. Sen gerekeni yap bırak sahibi uğraşsın sen değil.

En temizi...
  • 153 beyaz masayı ara onlar uğraşsın ararlar bulurlar sahibini polis yada zabıta çeker aracı büyük ihtimal.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.