Şimdi Ara

Mahir Kara mı Polat Alemdar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jennifer carpenter yani dexterdaki debra'yı son sezonda izleyince ne polat ne mahir o kadının yanına bile yaklaşamaz oyunculukta ben böyle harika oyunculuk görmedim kadın müthiş oynuyor keşke ülkemize gelse de şu yapımcı senarist torpili ile oynayanlara daha doğrusu oynayamayanlara oyunculuk dersi verse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gürkan Uygun Oyunculukta kimse bu adamın eline su dökemez.
  • Salih İpek
  • Kuzey Tekinoğlu
  • MEMATİ!!!

Mahir Kara mı Polat Alemdar mı?
  • Polat Alemdar tabiki
  • Mahit Kara tabiki bir kere biri oyunculukta kendini kanıtlamış diğeri akraba kıyağı ile kendi sesini kullanmadan oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Mahit Kara tabiki bir kere biri oyunculukta kendini kanıtlamış diğeri akraba kıyağı ile kendi sesini kullanmadan oynuyor.

yukarıda polat yazmıştım ama oyunculuk konusunda tabi ki mahir kara, kimsenin de aksini iddia edebileceğini sanmıyorum
  • Mahir Kara
  • Ezel Bayraktar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Mahit Kara tabiki bir kere biri oyunculukta kendini kanıtlamış diğeri akraba kıyağı ile kendi sesini kullanmadan oynuyor.

yukarıda polat yazmıştım ama oyunculuk konusunda tabi ki mahir kara, kimsenin de aksini iddia edebileceğini sanmıyorum

Kenan daha iyi.. Hem ses , hem oyunculuk bakımından...

Ayrıca son KVP da , Polat diye kukaletalı adam dolaştırdılar dizide. Verdiler dublajı , aldılar parayı. Bizim milletimiz de '' ağzı açık ayran budalası '' gibi izledi.ekşisözlükte bir ifadeye çok güldüm ;
    '' Peçeli Polat ! Polat gaz çıkarsa ; arkasına cemaat gelir , durur ... ( Gerçi gaz sesi de dublaj , ses çıkmıyor bu adam-ı hayalden ) ''

Bir hayal karakterine bu kadar tapılmaz.(Gerçi hiçbir hayal karakterine bu kadar tapılmaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 11 Ocak 2013; 0:55:55 >

•  Mahir Kara mı Polat Alemdar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F66E3D39F -- 11 Ocak 2013; 0:55:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de Kurtlar Vadisi'nde Necati Şaşmaz yerine Kenan İmirzalıoğlu oynasa dizi tadından yenmezdi. Herkes yıllardır Necati'ye Polat rolünde alıştıkları için doğal olarak Necati diyor fakat o kadar yıl bizim bakkal da o rolü oynasa aynı durum bizim bakkal için de geçerli olur.

Hatta başından beri Kenan Kurtlar Vadisi'nde oynamış olsaydı ve Necati Kurtlar Vadisi'nde oynasa nasıl olur diye sorsalardı, millet sadece gülerdi bu soruya.

Kısacası göz alışkanlığı işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polat alır.
  • tabıkı de kenan polat kadar olup dırılmese de durusu fızıgı falan daha ıyı yanı...

ezel turkıyede yapılmıs en guzel dızılerdendı oraya kıvancın 8 rolu ıle gırmesı bambaska bır yol almasına neden oldu ama fılmı kısa surede bıtırdıler aslanda ıyı de yaptılar tadında bıraktılar....
  • Polat Alemdar
  • Mesut komiser
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldwindblow

Mesut komiser

tam işsizsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyal.cocuk

quote:

Orijinalden alıntı: coldwindblow

Mesut komiser

tam işsizsin

Pardon Mesut yazmışım hüsnü komiser olucaktı o
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.