Şimdi Ara

MAHSUN KIRMIZIGÜL,MUSTAFA SANDAL'LA FİLM YAPACAKMIŞ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir gazetede bir haber gördüm:AŞKA SÜRGÜN DİZİSİYLE ARADIĞI BAŞARIYI YAKALAYAN MAHSUN KIRMIZIGÜL ŞİMDİ DE BİR SİNEMA FİLMİ İÇİN KOLLARI SIVADI.KIRMIZIGÜL BAŞROLÜ DE MUSTAFA SANDAL'LA PAYLAŞACAK.TÜRKÜCÜ:''BİR SİNEMA FİLMİNE BAŞLAYACAĞIM.NEW YORK'TA BEŞ MİNARE FİLMİNİN YAPIMCILARIYLA ANLAŞTIK.MUSTAFA İLE PROJE HAKKINDA KONUŞUYORUZ.AMA HENÜZ BİR AÇIKLAMA YAPAMAM'' DEDİ.

Sizce böyle bir film çekilse nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 31 Mayıs 2005, 16:11:17 >

• YaparLarsa güLerizz....
  • Sinema bu adamlara mı kaldı beee ..

• quote:

Orjinalden alıntı: ftdeniz

YaparLarsa güLerizz....

Ya lütfen dalga geçmeyin belki de aksiyon-komedi tarzı birşey olur.Bakınız:MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN ''ZALİM'' DİZİSİ,MUSTAFA SANDAL'IN REKLAMLARI.

• Bi o kalmıştı zaten ....
  • Mahsunun hangi dizisi başarılı yaa. aşka sürgün başarılıymış.varmı bu diziyi takip eden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ege_

Mahsunun hangi dizisi başarılı yaa. aşka sürgün başarılıymış.varmı bu diziyi takip eden?

Yok kardeş diziye ben başarılı demiyorum,röportajda öyle diyorlar...Takip etmek mi?Allah korusun------
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sami yusuf büyük sanatçı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • isteyen istediğini çeksin siz niye geriliyorsunuz ki böyle. güzel bir şey çıkarsa alkışlarız olmaz ise de olmaz.

hazretler bir zahmet film çekmeye niyet ve teşebbüs edecekler için sizden almaları gereken yeterlilik ve beceri sempati değerlerinizi yazında bilelim burdan yayınlayalım boşuna kimse heveslenmesin .

57. alay siz bir kaç arkadaşla sinema filmi çekiyordunuz burada ne güzeldi o proje ne oldu??

iptal olduysa üzülürüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

isteyen istediğini çeksin siz niye geriliyorsunuz ki böyle. güzel bir şey çıkarsa alkışlarız olmaz ise de olmaz.

hazretler bir zahmet film çekmeye niyet ve teşebbüs edecekler için sizden almaları gereken yeterlilik ve beceri sempati değerlerinizi yazında bilelim burdan yayınlayalım boşuna kimse heveslenmesin .

57. alay siz bir kaç arkadaşla sinema filmi çekiyordunuz burada ne güzeldi o proje ne oldu??

iptal olduysa üzülürüm

Doğru söylüyorsun da şarkıcıların yaptığı filmleri de gördük.Misal Teoman...

Bizim film işi yalan oldu galiba,kimseden ses seda yok,gerçi benim sınavlarım var uzun zamandır ben de ilgilenemedim mevzuyla.

• mustafa sandalın oyunculuk yeteneği bence iyi. bakmayın aptalca bir senaryo olduğu için reklamı beğenilmedi pek. ama mahsunla film çevirmesi hayra alamet değil. mahsun ile yeni bir özcan deniz afallaması yaratmak istiyolar kanımca ve zannımca..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

isteyen istediğini çeksin siz niye geriliyorsunuz ki böyle. güzel bir şey çıkarsa alkışlarız olmaz ise de olmaz.

iptal olduysa üzülürüm

Bizim film işi yalan oldu galiba,kimseden ses seda yok,gerçi benim sınavlarım var uzun zamandır ben de ilgilenemedim mevzuyla.

o zaman işkembeden atıp tutmayaksın güzel kardeşim.

• quote:

quote:

quote:

iptal olduysa üzülürüm

o zaman işkembeden atıp tutmayaksın güzel kardeşim.

Sen öyle diyorsan öyle olsun...Ama sadece forum içinde konuyla ilgilenmekten mi bahsediyorsun?Yani kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

• eğer gerçekten bir şeyler yapmaya çalışıyorsan herhangi bir iş bir ideal için harcanan ve harcanıcak emeğe biraz saygı duygusu insanda gelişir doğal olarak. ben film çekicek olsam ya da buna benzer bir hayalim olsa çekilen her türk filmi benim için bir nimet bir örnektir.herşeyden en güzelden en berbattanda ders çıkarırsın . o zaman beğenmediğin mustafa sandal teoman mahsun kırmızıgül sana batmaz.netekim hiç olmazsa hırs verir ben onlardan daha iyisini yaparım diye.

ama hadiselere at gözlükleriyle peşin hükümlerle yaklaşırsan bir arpa boyu yol alamazsın niyetin buysa.

arpa dedimde aklıma geldi at gözlüklerini birader.

57.alay mı ediyorum seninle ?

hayır.
  • quote:

eğer gerçekten bir şeyler yapmaya çalışıyorsan herhangi bir iş bir ideal için harcanan ve harcanıcak emeğe biraz saygı duygusu insanda gelişir doğal olarak. ben film çekicek olsam ya da buna benzer bir hayalim olsa çekilen her türk filmi benim için bir nimet bir örnektir.herşeyden en güzelden en berbattanda ders çıkarırsın . o zaman beğenmediğin mustafa sandal teoman mahsun kırmızıgül sana batmaz.netekim hiç olmazsa hırs verir ben onlardan daha iyisini yaparım diye.

ama hadiselere at gözlükleriyle peşin hükümlerle yaklaşırsan bir arpa boyu yol alamazsın niyetin buysa.

arpa dedimde aklıma geldi at gözlüklerini birader.

57.alay mı ediyorum seninle ?

hayır.

Önerilerini dikkate alacağım.

Ama rica ederim bir kez daha kullanıcı adımla dalga geçme.

• quote:

o kullanınıcı adına yakışmayan tavırlarını da hatırlatırım
  • quote:

quote:

o kullanınıcı adına yakışmayan tavırlarını da hatırlatırım

Örnek alayım bir tane...Ona göre ben de bir tartayım davranışlarımı.

• quote:

Örnek alayım bir tane...Ona göre ben de bir tartayım davranışlarımı.

burası yeri değil.zamanı gelince ben sana hafiften hissettiririm
  • gereksiz eleştirmenlik yapanlardan oldum olası hoşlanmam. herkes kendi evinin önünü süpürsün derim....
  • bi bu kalmisti, turk sinemasina ne katabilirlerki. rezillik
  • Parası oLan fiLm çekiyo iyimi
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.