Şimdi Ara

Mahsun Kırmızıgül'ün 4. Sinema Filmi 'Mucize' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tarih Ahmet Kaya orada haysiyetsizler tarafından aşağılanıp, taşlanırken yerinde oturanları unutmayacak. En azından bir Ahmet Kaya manyağı olarak ben unutmayacam. Bu şahıs bu ülkenin sorunlarını anlatma hakkına sahip değildir benim gözümde. Çıkıp "ben bir itim. Ben bir hainim. Ben hayvanım. Ben çürüğüm." Demedikçe bunun ülkenin sorunlarını anlattığı filmlere itimat etmem. Cebini doldursun anca beyefendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agire Jiyan

Tarih Ahmet Kaya orada haysiyetsizler tarafından aşağılanıp, taşlanırken yerinde oturanları unutmayacak. En azından bir Ahmet Kaya manyağı olarak ben unutmayacam. Bu şahıs bu ülkenin sorunlarını anlatma hakkına sahip değildir benim gözümde. Çıkıp "ben bir itim. Ben bir hainim. Ben hayvanım. Ben çürüğüm." Demedikçe bunun ülkenin sorunlarını anlattığı filmlere itimat etmem. Cebini doldursun anca beyefendi.

O gecede topaloglunun gozune bakıyordu korkudan sahneye cıkayım mı cıkmayım mı dıye.hılmı nın ısrarıyla ne de guzel bır naskadır benım memleketımı okudu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu köy muhabbetinden midem bulanıyor artık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

Şu köy muhabbetinden midem bulanıyor artık...

Demeye gelmiştim bravo güzel tespit
  • Sıkıldım artık Doğuyu anlatan filmlerinden.Doğuyu aşağıladığımdan değil.Sadece artık farklı filmler yapsın onu istiyorum.

• Arkadaşlar filmi şimdi izledim gayet başarılı ve öğretici buldum Gülerken ağlatmasını bilen çok güzel bir film yapmışlar Şiddetle tavsiye ederim içinde almak isteyeceğiniz çok şey var yapanların eline sağlık

• WEB-DL Çıkmış...

General           : Mucize.2015.WEB-DL.1080p.x264.DD5.1.mkv 
    Format : Matroska at 4 248 Kbps
    Length : 4.05 GiB for 2s 16dk 23s 488ms

Video #0 : AVC at 3 780 Kbps
    Aspect : 1912 x 796 (2.402) at 24.000 fps

Audio #0 : AC-3 at 384 Kbps
    Infos : 6 kanal, 48.0 KHz
    Language : tr
  • Köy muhabbetinden midesi bulananlar sanırım geçmişte hep şehirde yaşamış insanlar.

Filmde beğenilmeyen bir husus eşkiya olayı. Alın çıkartın orayı izlemeyin. Benim için sorun olmadıda. Ama arkadaşlar kesinlikle mükemmel bir film. En iyi türk filmleri arasına girecek bir film. Müzikleri mükemmel, senaryosu gayet güzel. Dizilerde, filmlerde paçavra dizi oyuncuları vardır. Aslında önlerine kaliteli senaryo koymadıkları için saçma sapan komedi rollerinde oynarlar. Bu dizide 3-4 böyle oyuncu var. Açıkcası tanıyamadım valla. O derecede kaliteli oynamışlar. Mahsun başrolde felan değil. Arka plandaki bir oyuncu. Fakat yazan, yöneten ve jenerikteki bir kaç yerdede ismini gördüm. Verecen mahsunun eline imkanı, en güzel dran filmlerini çeker. Filmin 2. yarısında gözlerim hep dolu dolu oldu. 2 yerdede açık açık ağlayacaktım kendimi tuttum.

Bu filmi izleyen düşük puanm verirse eşkiya olayı yüzünden verir. O da az bir yerini teşkil ediyor. İlerletin seyretmeyin çok sıkarsa. Yoksa 10/10 luk bir film.

• izledim beğendim. gayet güzel filmler yapıyor mahsun kırmızıgül.

güvercinin boynunu kırma olayı falan moralimi bozdu. ne biçim gelenek bu

dişleri ince ,saçları sırma , beli incecik...

konusu güzel işlenmiş ,görsellik zaten güzeldi (manzaralar baya hoştu )

3.733.902 seyirci ve 39.384.037,00 TL hasılat
    http://boxofficeturkiye.com/film/mucize-2011686

oyunculuk iyiydi.

Mızgin ( seda tosun )
     Mahsun Kırmızıgül'ün 4. Sinema Filmi 'Mucize'

Mahsun Kırmızıgül'ün 4. Sinema Filmi 'Mucize'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 29 Ağustos 2015; 2:46:45 >

• Adam cekiyor helal olsun nerden nereye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.