Şimdi Ara

Maicon Roque sezonu kaç golle bitirir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam yanlışınız var maiconun gol sayısı 4.. karabük maçında 2 tane atmıştı..
    bende sezonu 8 golle bitirir diyorum.. ujfalusi den sonra ilk defa lider özelliklerde bir savunma oyuncusu alıyoruz..
  • Sakatlik, ceza olmazsa 10 civari atabilir.
  • Sezon sonunda Negredo ve Soldado'yu gol istatistiğinde geçerse o zaman görün cümbüşü. Bu rezilliği kimse açıklayamaz çünkü

Maicon'un sevdiğim bir yönü daha var, adam bir stopere göre gayet iyi uzun top atıyor, Oyun kuruculuk bile yaptığı oluyor. Vitor zamanında çok istemişti bize, kısmet olmadı başkan bozuntusu yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 4 Kasım 2017; 12:5:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Sezon sonunda Negredo ve Soldado'yu gol istatistiğinde geçerse o zaman görün cümbüşü. Bu rezilliği kimse açıklayamaz çünkü

Maicon'un sevdiğim bir yönü daha var, adam bir stopere göre gayet iyi uzun top atıyor, Oyun kuruculuk bile yaptığı oluyor. Vitor zamanında çok istemişti bize, kısmet olmadı başkan bozuntusu yüzünden

Şuan bizim takımda tek bir oyun kurucu var. Maicon

Hoca okadar güveniyorki başka kimse oyun kurmuyor. Hoca mı vasat yoksa bizim diğer oyuncular mı bilemedim.Hoca daha ağır başıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Etti mi 5

• 3 4 daha sallar gibi.
  • 10 golü görür böyle giderse

• Sezonun ilk yarısı az frikik kullandı. Bundan sonra daha fazla kullanır. 7-8 kesin atar.
  • Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Vitor eski portolulari alabilse zaten kovulmazdi simdi belki de sampiyonluk yasatirdi size. Senle ilgili konu acmistim orada da diyolar vitor yuzyilin en kotusuydu falan, sizinkiler pes/fifa kafasinda

• quote:

Orijinalden alıntı: CANPACHİ

Vitor eski portolulari alabilse zaten kovulmazdi simdi belki de sampiyonluk yasatirdi size. Senle ilgili konu acmistim orada da diyolar vitor yuzyilin en kotusuydu falan, sizinkiler pes/fifa kafasinda

Adamsın kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Sezon sonunda Negredo ve Soldado'yu gol istatistiğinde geçerse o zaman görün cümbüşü. Bu rezilliği kimse açıklayamaz çünkü

Maicon-Kjaer iyi olabilirdi.
  • Kac gol yedirir daha dogru baslik olur.

• Penaltıdan gol atma konusunda Negredo ile yarışır diyorum ben
  • Kornerleri Selçuk kullanmaya başladı. En fazla 2 tane daha atar. Selçuk'un kullandığı bir korner ne zaman gol oldu hatırlamıyorum, çok uzun zaman olduğu kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 13 Şubat 2018; 12:20:56 >
  • Ben neden selçukun korner kullandığını anlamıyorum.Frikik olsa kabulum ama dün maçtan tüm tribün selçuka küfür ettik.Ulan her korneri ön direkte rakibe attı,bakın her korneri diyorum.Allah aşkına gör şunu Fatih hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.