Çözümler sanırım tümüyle Firefox 9 için. Firefox 11 kullanıyorum. Yabancı forumlarda falan hep Ffox 9 için çözümler sunulmuş. Sanırım formata dek bu toolbar'a mahkum kalıcam.
Bu arada IExplorer'da giriş sayfamı düzeltmek yeterli oldu çünkü IE9'da araç çubuğu ve yukarıdaki fotoğrafta görünen yeni sekme sorunu yoktu. Firefox 10 ilk çıktığında pişman olmuştum yükseltme yaptığıma, çok tedirgin etmişti yavaştı falan. 11 gelince eskiye dönmüştü hız olarak. Ezcümle her ne kadar inanmak istemesem de sanırım artık Firefox'un zamanı geçiyor. IE'ye mi dönsem acaba?Firefox'un kısayollarına da çok alışkınım Alt+D falan, neyse IE'ye de alışırız...
quote:
Orijinalden alıntı: ysfkmrc
Çözümler sanırım tümüyle Firefox 9 için. Firefox 11 kullanıyorum. Yabancı forumlarda falan hep Ffox 9 için çözümler sunulmuş. Sanırım formata dek bu toolbar'a mahkum kalıcam.
tarayıcıyı tamamen silip (your uninstaller ile super modda) tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.
your uninstaller programında belki toolbar da görünür
quote:
Bu arada IExplorer'da giriş sayfamı düzeltmek yeterli oldu çünkü IE9'da araç çubuğu ve yukarıdaki fotoğrafta görünen yeni sekme sorunu yoktu. Firefox 10 ilk çıktığında pişman olmuştum yükseltme yaptığıma, çok tedirgin etmişti yavaştı falan. 11 gelince eskiye dönmüştü hız olarak. Ezcümle her ne kadar inanmak istemesem de sanırım artık Firefox'un zamanı geçiyor. IE'ye mi dönsem acaba?Firefox'un kısayollarına da çok alışkınım Alt+D falan, neyse IE'ye de alışırız...
İllaki firefox u bırakacaksan Chrome ya da Opera falan kullan nolur.IE kadar saçma sapan bir program olamaz.
ÇÖZDÜM Her yolu denedim, türlü uğraşlara girdim ama şans eseri az önce bu ıstırap son buldu. Son defa uğraşmak için Firefox'un betasını indirdim, sonrasında eklentilere falan baktım acaba bu defa eklentiler ekranında görebilecek miyim diye fakat yine görememiştim. Tesadüfen eklentiler sayfasındaki "Güncellemeleri denetle" butonuna tıkladım. O da ne! mai.ru toolbar için güncelleme soruyor. Hemen altında da "Etkisizleştir" ve "Kaldır" Abandım tabi "Kaldır" tuşuna :) Şükür sonunda kurtuldum
quote:
ÇÖZDÜM Her yolu denedim, türlü uğraşlara girdim ama şans eseri az önce bu ıstırap son buldu. Son defa uğraşmak için Firefox'un betasını indirdim, sonrasında eklentilere falan baktım acaba bu defa eklentiler ekranında görebilecek miyim diye fakat yine görememiştim. Tesadüfen eklentiler sayfasındaki "Güncellemeleri denetle" butonuna tıkladım. O da ne! mai.ru toolbar için güncelleme soruyor. Hemen altında da "Etkisizleştir" ve "Kaldır" Abandım tabi "Kaldır" tuşuna :) Şükür sonunda kurtuldum
teşekkürler sayende cozum
yakınca denetlenecek guncellemelere bak dedım cıktı kaldırdım :)
Faydalı olduysam ne mutlu:) Meret kendini gizliyor mu ne yapıyorsa artık,eklentiler sayfasından normal biçimde ulaşmak imkansız. İlla ki bu yolu kullanmak gerekiyor. 2 haftamı aldı çözmek. Ben yandım siz yanmayın :)
Konu başlığına ÇÖZÜLDÜ mü yazsak artık?Nasıl yapılıyor bu?
quote:
dostum çözümünü paylaştığın için çok teşekkürler... benimde denemediğim yol kalmamıştı, tam kafayı yemek üzereydimki senin çözümünü okudum, denedim ve o gerizekalı rusça toolbardan kurtuldum :))
Darısı diğer kurbanların başına
Ben Opera kullanıyorum problem yok. Zaten toolbarlarla hiç işim olmaz.
toolbar cleaner indir ben kurtuldum sonunda
quote:
Orijinalden alıntı: adana_samet
toolbar cleaner indir ben kurtuldum sonunda
Dostum zaten çözülmüş olan bir konuyu 4 ay sonra hortlatmışsın, eline sağlık..
Hacı mozilla kullanıyorsanız Araçlar>eklentiler sol taraftan yine eklentiler kısmına girdiğinizde orada programın kurulu olduğunu göreceksiniz kaldır diyin gidiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme