Şimdi Ara

Main Champ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana her lane de hard carry champ ler söyler misiniz ?

• mid ziggs synd
    adc lucian
    solo darius
    sup nidalee

edit: solo renekton
    sup: morgana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blattodea -- 26 Haziran 2014; 18:15:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YasuOp <3
    Ama bilene tabi

• Mid swain-ziggs-orianna
    top renekton-ryze
    jung evelynn
    adc jinx
    sup thresh-bli

• quote:

Orijinalden alıntı: UnforgivenSword

YasuOp <3
    Ama bilene tabi

Yasuop oldugu icin %100 ban

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi iradeniz yokmu kardeşim. Her şeyi sorar oldunuz. Main hero main lane olayları bireysel olaylardir. Sen seversin oynarsın. Bu kadar basit şeyleri bile soruyor olmanız ileri hayatta size büyük zorluklar çıkarır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

quote:

Orijinalden alıntı: UnforgivenSword

YasuOp <3
    Ama bilene tabi

Yasuop oldugu icin %100 ban

Aynen kardesim main benim
    Summoners Riftte karsimda Bir riven iki fiora duruyor.
    Yasuo banlamayip karsisina riven ya da fiora kaparsan pek bir sansi olmuyor ne kadar bilirsen bil

• 6 ay bronze 5 biri olarak soyluyorum ( su anda dia 2yim)

Diamond olana kadar oynadigin tek bi champ olsun, diamond olduktan sonra kendini digerlerinde gelistirirsin.

Mesela ben irelia main. Top lanede counteri olmayan tek champ bana gore hani kim gelirse gelsin gercekten alistiktan sonra kaybetmezsin. Sadece irelia ve fiddle sticksle plat 2 olsum sonra sadece irelia ile dia 3 oldum.

Low elo carryleri:

Lee sin, irelia(irelia her eloda carry), fiddlesticks, kayle

Bunlar cok bilinenler ama atiyorum sen urgotu main yaparsin oyle cikarsin. Tek bi champ uzerinde gercekten iui olman zaten seni yukseltie. Mesela bi adam Vardi NAda adam sadece ama sadece teemo oynayarak challengera cikti. Op olmasi gerekmez en cok eglendigin championu mainin yap ve taktikler gelistir ve ogren

• quote:

Orijinalden alıntı: OrioNebula

6 ay bronze 5 biri olarak soyluyorum ( su anda dia 2yim)

Diamond olana kadar oynadigin tek bi champ olsun, diamond olduktan sonra kendini digerlerinde gelistirirsin.

Mesela ben irelia main. Top lanede counteri olmayan tek champ bana gore hani kim gelirse gelsin gercekten alistiktan sonra kaybetmezsin. Sadece irelia ve fiddle sticksle plat 2 olsum sonra sadece irelia ile dia 3 oldum.

Low elo carryleri:

Bunlar cok bilinenler ama atiyorum sen urgotu main yaparsin oyle cikarsin. Tek bi champ uzerinde gercekten iui olman zaten seni yukseltie. Mesela bi adam Vardi NAda adam sadece ama sadece teemo oynayarak challengera cikti. Op olmasi gerekmez en cok eglendigin championu mainin yap ve taktikler gelistir ve ogren

Benim en çok eğlendiğim champ lucian ama sıkıntılı tarafı şu ki rankedlarda bana kalmıyo genel olarak 4-5. pick oluyorum adamlar first pickten alıyolar bende ona karşı oynamkatan zevk almıyorum tabi ki karşısında adc main lane im olduğu için rahat oynuyorum ama zevk vermiyor bende farklı bi champ önerisi gelir belki benim aklıma gelmeyen bişey olur diye bu konuyu açtım işte ama çoğu kişiden duyduğum jugle oyna lee sin öğrendi bilemiyorum yani jungle da en çok oynadıklarım eve ve noc ama jungle oynarken de resmen sinir krizi geçiriyorum low elo da adamlar ganklerde ne yapmaları gerektiğini bilmiyorlar ve ben nerdeyse her gank tan ali boş dönüyorum jungle oynamıyorum o yüzden de ama senin dediğin şeyi yapmayı düşünüyorum normal game lerde oynarak kendime lucian dışında eğlendiğim bi champ bulucam ve yoluma onunla devam edicem teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Kendi iradeniz yokmu kardeşim. Her şeyi sorar oldunuz. Main hero main lane olayları bireysel olaylardir. Sen seversin oynarsın. Bu kadar basit şeyleri bile soruyor olmanız ileri hayatta size büyük zorluklar çıkarır.

Artik konularin yarisi hero main vs oldu. Bu yuzden sogudum forumdan. Sonra niye trooluyon diyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: OrioNebula

6 ay bronze 5 biri olarak soyluyorum ( su anda dia 2yim)

Low elo carryleri:

Fiddle lowda çok iyi carry ya. ward falan yok adamlarda 2 saniyede tf atıp oyun bitiriyorsun. keşke high elodada izin verseler bi ulti ile maç almaya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.