Şimdi Ara

Main Lane..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Main lane imi seçemedim tank offtank ve apc oynamayı seviyorum hangi lane i seçeceğimi bilmiyorum daha karşıma bir lane i deli gibi sevdirecek bir champ te çıkmadı hangisini seçsem ki?Birde 7200 var hero önerip lane önerebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: undattch

Main lane imi seçemedim tank offtank ve apc oynamayı seviyorum hangi lane i seçeceğimi bilmiyorum daha karşıma bir lane i deli gibi sevdirecek bir champ te çıkmadı hangisini seçsem ki?Birde 7200 var hero önerip lane önerebilirsiniz

Ap herolar offtanklara göre daha eğlencelidir kanımca. Fizz,Le blanc,Oriana,Lissandra en çok oynadığım ve en çok eğlendiğim Ap herolar mid laane önerimdir sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: undattch

Main lane imi seçemedim tank offtank ve apc oynamayı seviyorum hangi lane i seçeceğimi bilmiyorum daha karşıma bir lane i deli gibi sevdirecek bir champ te çıkmadı hangisini seçsem ki?Birde 7200 var hero önerip lane önerebilirsiniz

solo oyna
  • Mid gragas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın mı var da kardeşim main diyorsunuz, bıktım yav sizin gibilerden. Normal/Ranked atıyorsun maini mi var lan bunun. Sizin yüzünüzden main mid yazanları haklı buluyorlar pick ekranında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Takımın mı var da kardeşim main diyorsunuz, bıktım yav sizin gibilerden. Normal/Ranked atıyorsun maini mi var lan bunun. Sizin yüzünüzden main mid yazanları haklı buluyorlar pick ekranında

• solo top ve mid oyna kimse oynamaz zaten o lane i herkes sup jung oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    support ve mana skill i
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

maini mi var lan bunun

Var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

solo top ve mid oyna kimse oynamaz zaten o lane i herkes sup jung oynuyor

Sende haklısın :D Tanky supportları seviyorum arada oynuyorumda ,jungle kabiliyeti yok gerekli zamanda gereken yerde olamayınca bitiyor .. Neyse biraz daha tank alistarla free win alayım olmadı support giderim...Arkadaşlarla takım kuralım dedik bir tek adc eksik tek beceremediğim şey ...Sadece vayne ve tristana oynayabiliyorum.Neyse yorumlar için teşekkürler..!İyi Seneler..!
  • Mainim Top ama ADC haricinde her rolü elimden geldiğince oynamaya çalışırım. Top'u alırlarsa jungle isterim orayı da alırlarsa support olurum. Midde ve Adc olarak oynamayı sevmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Takımın mı var da kardeşim main diyorsunuz, bıktım yav sizin gibilerden. Normal/Ranked atıyorsun maini mi var lan bunun. Sizin yüzünüzden main mid yazanları haklı buluyorlar pick ekranında

Main midcileri bilmem de benim mainim jungle , başladığımdan beri sürekli jungler stream izleyip her gün jungle ve taktikleri hakkında yeni şeyler öğreniyorum , jungle da seçtiğim herolarda ustalaşmaya çalışıyorum.Mesela bir sıralı seçime girip jungle main yazdığımda biri benden önce aldığında mecbur bırakıyorum adama ve saçmalamayan az çıkıyor.2 tenacity stacklemeye çalışanlar saçma sapan ping atmadan gank atmaya çalışanlar , gank gelip ölenler vs. onların yaptıklarının hiçbirini yapmıyorum yani benim mainim jungle.

Ha adc de oynarım solo da mid de sup da ama en güvenli lane seçimi benim ve takımım için jungle.Main mid diyen adam da feeder yada çocuk değilse main dediği o lanedeki hangi heroya karşı nasıl oynayacağını mid bırakmayın diyen adamdan daha iyi biliyordur en azından.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.