Şimdi Ara

Makarnam Nasıl? (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde kimse yoktu, hazır diyete başlamışken bir makarna yapayım dedim ama kalıp gibi oldu. Ben nerede hata yaptım?
     Makarnam Nasıl? (SS'li)

• karıştıraydın az iyiydi.
  • nasıl bişeyin içinde yaptın onu şekilli olmuş
  • sos yapar insan
  • Tuz eklicektin pişerken.
  • SUYUNU SÜZDÜKTEN SONRA TEREYAĞIYLA AZ ÇEVİRTCEKTİN TENCEREDE.
  • su koydunmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tipim nasıl SS'li
    3 yıl önce açıldı
    tipim nasıl ss'li
    9 ay önce açıldı
    Tipim nasıl ? [SS li ]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: poset cay

nasıl bişeyin içinde yaptın onu şekilli olmuş

Tencerede yaptım Çıkarmak için çatalı soktum bütün olarak geldi. Şu an çatal kullanarak kağıt helva gibi ısırarak yemeye çalışıyorum
  • DİYET VE
    MAKARNA

Makarna karbonhidratın anası sen diyetteyim diye dolanıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicegame! -- 27 Ağustos 2012; 13:13:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bentley Motors

quote:

Orijinalden alıntı: poset cay

nasıl bişeyin içinde yaptın onu şekilli olmuş

Tencerede yaptım Çıkarmak için çatalı soktum bütün olarak geldi. Şu an çatal kullanarak kağıt helva gibi ısırarak yemeye çalışıyorum

aynısı benımde başıma gelmişti,
    sıcak ketilda suyu kaynattım makarnayı attıydım ustune koyduydum nedense senınkı gıbı olmustu,
    sonradan anladım yağ atmayı unutmuştum, sende atmadıysan ondandır

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicegame!

DİYET VE
    MAKARNA

Protein için yiyorum yahu, antrenörüm öyle söylemişti
    Bu arada ben tereyağ ve süzme işlemlerini bilmiyordum, makarnayı kırıp suyun içinde haşladım çıkardım başka birşey yapmadım

• Makarnam sarı bağlar lo kız söyler gelin ağlar
  • quote:

quote:

DİYET VE
    MAKARNA

Bu arada ben tereyağ ve süzme işlemlerini bilmiyordum, makarnayı kırıp suyun içinde haşladım çıkardım başka birşey yapmadım

Kardeş makarna diyetin düşmanıdır.Bildiğin karbonhidrat ve kalori fabrikasıdır makarna.

Diyet yapanlara kesinlikle hamur işlerinden uzak durması tembih edilir.Protein için yumurta,yağsız peynir ve yoğurt tüketmen gerekir.

• quote:

quote:

DİYET VE
    MAKARNA

yağsız makarnanın tadı mı olur ya

• quote:

quote:

DİYET VE
    MAKARNA

Aga sen beni dinle bak.

Şimdi tencereyi al suyla doldur tamam mı.Sonra su kaynayınca at içine tuzu karıstır.Ardından ver makarnayı.12 dakka kadar pişir.Afiyet olsun.Üstüne anne elinden yapılmış bir salça ohhh miss

Herhangibir tereyağı cart curt yağı koymanada gerek yok illa yiyecem diyorsan.Ama makarna kilo yapar protoin miktarı karbonitrada göre çok azdıl.

Protein istiosan git et ye ekmeksiz.Yada yumurtanın beyazına yüklen ekmeksiz.Makarnada protein neredeyse yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicegame! -- 27 Ağustos 2012; 13:20:40 >

• quote:

quote:

quote:

DİYET VE
    MAKARNA

Aga sen beni dinle bak.

Şimdi tencereyi al suyla doldur tamam mı.Sonra su kaynayınca at içine tuzu karıstır.Ardından ver makarnayı.12 dakka kadar pişir.Afiyet olsun.Üstüne anne elinden yapılmış bir salça ohhh miss

Herhangibir tereyağı cart curt yağı koymanada gerek yok illa yiyecem diyorsan.Ama makarna kilo yapar protoin miktarı karbonitrada göre çok azdıl.

Protein istiosan git et ye ekmeksiz.

Madem kilo yapacak ben bunu yemiyeyim o zaman. Saman gibi tadı var zaten..
    Dolapta tavuk göğsü buldum( tatlı değil). Bunu haşlayacağım birşey eklemem gerekiyor mu? At suya kaynat mı yoksa başka şeylerde eklenecek mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

DİYET VE
    MAKARNA

Aga sen beni dinle bak.

Protein istiosan git et ye ekmeksiz.

Madem kilo yapacak ben bunu yemiyeyim o zaman. Saman gibi tadı var zaten..
    Dolapta tavuk göğsü buldum( tatlı değil). Bunu haşlayacağım birşey eklemem gerekiyor mu? At suya kaynat mı yoksa başka şeylerde eklenecek mi?

Obaaa davuk göğsü dedinmi akan sular durur.Kardesim az bekle annem süper yapıyordu soslu moslu.Ben sana onun tarifini editleyip söyliycem takipte kal

Edit: 3 Patates,2 soğan,1 kasık salça,yarım cay kasıgı kırmızı biber,yarım cay kasıgı kara biber,yarım cay kasıgı kimyon.
    Tavuk gögsünü lokum büyüklügünün yarısı kadar dogra ve bunlarla harmanla.Fırın poşetine katıp fırına ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicegame! -- 27 Ağustos 2012; 13:36:30 >

• Makarna kilo aldırmaz, hele az yağlı ve az tuzluysa ayrıca az yenirse hiç aldırmaz.

Makarna da kilo aldıran üstüne hazırladığınız soslar, sosların içeriğindeki yağ, tuz vs.

Ben diyet sırasında makarna yedim(haftada 2-3 kere yemişliğim var), nasıl kilo verdim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 27 Ağustos 2012; 13:30:19 >
  • makarna piştikten sonra sudan geçirmeliydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Makarna kilo aldırmaz, hele az yağlı ve az tuzluysa ayrıca az yenirse hiç aldırmaz.

Makarna da kilo aldıran üstüne hazırladığınız soslar, sosların içeriğindeki yağ, tuz vs.

Ben diyet sırasında makarna yedim(haftada 2-3 kere yemişliğim var), nasıl kilo verdim o zaman

Kardeşim makarna bir HAMUR ürünüdür hertürlü kilo aldırır.Karbonhidrattır hamur ürünleride.Neden her diyetisyen ekmegi kesin diyor yemegin yanında durduk yere fazladan karbonhidrat oldugundan.
    Makarna yerine baska bisiler yeseydin daha cok kilo kaybederdin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.