Şimdi Ara

makat çatlağı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar makat çatlağı kremlerle geçermi birde en iyi gelen makat çatlağına hangi kremler söylerseniz sevinirim herhangi birinizde böyle bir durum olupta kremlerle iyileşen varmı yorumlarınız çok değerlidir

• kardeşim şimdi konuya troller dolacaktır medya zehirlenmesi geçirmiş bazı kişilerde bu konuya sululuk ile cevap verebilirler. her şeye hazır ol. Şimdi bunlar bir yana bu konuda en azından bir eczaneye gitmeni tavsiye ederim burda kulaktan dolma şeylerle kendini riske atma. Acil şifalar dilerim.
  • her gün sıcak suya otur, 2 haftaya temiz
  • Buradaki tavsiyelere uyarsan çatlak makatında kırığa dönüşür. O yüzden hiç kulak asma doğru bir hastahaneye git. Ya da sağlık bilgisine güvendiğin bir eczacıdan destek al derim ben
  • geçmiş olsun arkadaşım internetten aşağı yukarı bir şeylere ulaşırsın yazmim ama en önemli şey( bu her yerde yazmıyor) tuvaletini yapmadan önce makatını mekanik etkiden sürtünmeden korumak için krem sürmelisin içine . bol bol sür nasıl çıktığını anlamayacaksın bile 3 haftaya kavuşacak çatlağın.

4 ayda ameliyatsız geçirmiş biri olarak söylüyorum. beni iyi eden bu oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mulina kullanıcısına yanıt
    saol reis
  • ne kremi sürdün reis
  • kardeşim dışkını yaptıktan sonra sende kanama oluyomuydu kanayınca halsiz kalıyomuydun
  • nazi38 N kullanıcısına yanıt
    krem reklamcısı değilim reis popona zarar vermeyecek herhangi bir krem sürsen iyi olur doktora gittin mi önce bir doktora git. bir doktordan çekinme bi de popona dokunmaktan.

halsizlik demişsin, ağrı bazen 36 saat kadar sürebiliyordu akıl fikir işi değil, acıdan ne hissettiğimi hatırlamıyorum sonra azala azala 6 saate kadar düşmüştü kanama tabi ki var fakat günde 5 ml kan kaybediyorsundur, kızılaya kan verince 500 mlye yakın alıyorlar ona göre kan kaybı önemsiz yani halsizlik için dediysen

• allah senden razi olsun reis arkadaşlik istegi attim kabul edersen memun kalirim

• bol lifli gıda, bol kayısı, dışkılama öncesi anestol pomad sür uyuşunca dışkıla. fito krem günde 3er kez. ve oturma banyosu yap. 1 aya banko iyileşirsin. ha bu arada asla kabız olma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.Acı yeme öncelikle asitli içecekler içme tetikliyor kanama çok olur acı çekersin
    İlk önce doktora git büyük ihtimal koloskopi dicek.
  • 10-12 patlicanin sapini kesiyorsun ondan sonra kaynatip hergun 2 normal bardak oraninda iciyorsun. Baktin heçmedi bir daha. Ondan sonra unut bur rahatsizliği

• semekine otu var
    onu kullan cır cır olacaksın
    daha sonra adam gibi beslen düzelirsin

yeşillik ye yeşillik
  • Hepinize tesekkurnederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde çatlak vardı patlıcan sapı içtim sıcak suya oturdum anestol krem sürdüm yok iflah olmadı benim iç basurda vardı bazen öyle kanardı ki acile gitmeyi düşünürdüm sonra tüm cesaretimi toplayıp genel cerraha gittim makattan 2 tane lavman sıkıyorlar her seferinde 15 dk bekleyip wc ye gidiyorsun daha sonra kolonoskopinin küçük kardeşini yapıyorlar yani tam bağırsak değilde ilk 50 60 cm ye kamera ile bakıyorlar basurun çatlağın yanında onun acısı devede kulak. bende 5 tane meme vardı unutkanlık halsizlik yapıyordu orayı lazerle yaktırdım kanamalar şıp diye durdu. mide sorunum olduğu için içtiğim ilaçlardan ötürü kabız olduğumdan çatlak baya derindi oraya da botox yaptırdım şuan müthiş rahatım. botox hiç acıtmıyor iğne normal iğne gibi büyük değil ince bir iğne ile uyguluyorlar şuan 4 aya yaklaştı sadece wc den sonra ilk 10 15 dk hafif sızlama oluyor ama buna da şükür. bu sızlama geçmezse seneye bir botox daha yaptıracağım sana tavsiyem suya wc ni yapmadan önce otur ki damarları poponu yumuşatsın akşam oturman o kadar rahatlama sağlamıyor ben wc den önce oturmanın daha çok faydasını gördüm. tıpta utanma olmaz geçmiş olsun. muayane 30 tl kolonoskopi 100tl basur memelerini lazerle yakma 600 tl botox a da 1000 tl verdim bana 2 ye yakın maliyeti oldu ama değdi yaşam standartım eski seviyeye geldi yaşama sevincim arttı. bu fiyatları belki öyle göz kararı söylemiş olabilirler tek yaptırsan belki fazla isteyebilirler . ama çatlak için bence botox süper. boşa kestirme

edit günde en az 2 litre su iç
    öğlen ve akşam yemeğinde kesin çorba olsun
    salatayı lifli gıdaları yeşilliği bol bol ye
    soğan ve acı asitli yiyecek içecekten uzak dur
    kahve içme yeşilçay içme yeşilçayda kabız yapıyor kafainden ötürü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 26 Ağustos 2017; 22:10:12 >

• Makat çatlağına en etkili krem Rectoderm'dir. Reçetesiz olarak da satılıyor, eczanelerden detayı hakkında bilgi alabilirsiniz. Fiyatı diğer kremlere nazaran epey yüksek fakat gerçekten verilen parayı hak ediyor.

Geçmiş olsun.

• fito krem ben küçükken bisikletten uçtuğumda yüzüm tam olarak sol yanı kırmızıydı yoktu. bu kremi kullandığımı hatırlıyorum ve şu anda hiçbir şey yok kazaya ilişkin tek iz burnumun altındaki dikiş izi
  • Baharat kullanma, özellikle acı biber, kabızlık varsa lifli besinler tüket, birde bölgeye sıcak su tut banyo yaparken fiskiyeyle 3-5dk, geçer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.