Şimdi Ara

Makina Müh. İçin Laptop

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önceliğim bilgisayarın hızlı işlem yapabilmesi ve ağır mühendislik programlarını kusursuz çalıştırabilmesi. Ounlar ile pek aram yok ama bir 3-5 sene arada bir yazın oynamak için fena olmayan bir şey olsa iyi olur. Bütçem max 7000 civarı.

Ben bunları buldum, farklı önerilere de açığım. Hangi markayı tercih etmeliyim?

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFourBarMechanism -- 22 Şubat 2020; 10:42:3 >

• sadece çekirdek gücü lazımsa 8 çekirdekli 8 ram 256 ssd fullhd ekranlı 2.5 3k civarında laptoplar da mevcut

• 1gh0st 1 kullanıcısına yanıt
    Bu beni götürmez hocam ya. CAD programları ağır Siemens nx kullanıyoruz. Şimdiki laptopum buna benzer özelliklerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFourBarMechanism -- 21 Şubat 2020; 15:11:39 >
  • Hangi donanımların lazım oldugunu söylerseniz iş daha netleşir
  • 1gh0st 1 kullanıcısına yanıt
    Attığım linkteki gibi
  • Konu güncellendi arkadaşlar, bu ptesi sipariş vereceğim yardımcı olursanız sevinirim.
  • Nerde o eski DH bee, çöplüğe dönmüş forum
  • cad programları ağır falan değil, 11 yıllık pc da cad nurbs tabanlı programlar kullanıyorum halen. cfd yapmayacaksan 3-4k lık herhangi bir pc sana yeterli. daha iyisini alman ileri yatırım olur
  • _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda linkini attığım ASUS X571GT modelini aldım. İsteğim hızlı işlemler yapması ve beni 7-8 sene canımı çok sıkmadan götürmesiydi. 4 gündür kullanıyorum şu anlık çok memnunum umarım bir sıkıntı yaşamam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.