Şimdi Ara

MAKİNANIZA PUAN VERİN (AMA DÜRÜSTÇE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en düşük 7 puan cıktı galiba herkez çok memnun makinasindan..
    ben 9.9 veriyorum.. varmi arttiran?
  • bende 9 vereyim
    şimdilik memnunum...
    sadece havalar sıcak olduğundan biraz ısınıyo..
    (Toshiba A100-237)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

en düşük 7 puan cıktı galiba herkez çok memnun makinasindan..

Anladığım kadarıyla makinaların çoğu yeni. Son teknoloji makinaların da 7 den aşağı olması zaten beklenemez..
    Benim makinamın pili daha uzun gitse ve ram ilavesi yapsam en fazla 8 veririm çünkü 9 ve 10 alacak makinalar kusursuza yakın makinalardır ki onları da çoğumuz biliyoruz. Açıkçası burda bahsedilen makinaların hiçbiri (benim gözümde) 9 veya 10 alacak makinalar değil.

• İmzamdaki makina 6,5
  • m70-160 tosbah 8,5 pili azcık daha gitse 3 saat falan çok daha ii olurdu max 1 sa 50 dk
  • benim aradığım mobilite ve istediğimi fazlasıyla buluyorum..makinem imzadaki makine:)
    quote:

Orjinalden alıntı: muratf

quote:

Orjinalden alıntı: CHATPATH

9 iidir

9 vermişsin walla merak ettim o makinayı :) 10 üzerinden 9 nerdeyse mükemmele yakın bir makina yani.. Hiçmi kusuru yok bu aletin yaww
  • Sevgili muratf,
    kızma ama bana biraz saçma geldi bu puan işi. Sonuçta makinam benim işimi görüyorsa 10 puanlıktır. Toshiba M70-122 kullanıyorum ve son derece memnunum. Madem beklentilerinizi karşılamıyor makinalarınız neden aldınız ki? Ya da alırken hiç mi araştırmadınız artı ve eksi'lerini. Özelliklerini kabullenerek aldığınız makinalara şimdi 10 üzerinden bilmem kaç pan veriyorsunuz. Eminim muhalefet edenler olacaktır, şimdilik bana yetiyor ve en yüksek puanı hak ediyor. Arkadaşın biri Toshiba'nın klavyesi hakkında iyi konuşmamış. Merak ettim, acaba Toshiba'nın hangi modeliymiş? Bir iki modelin iyi olmayabilir, ama Toshiba diye genellemek doğru değil...
  • iyide arkadaşım bu konuşulan yer forum değilmi yaaaa bi gün senin gibi biri yüzünden ceza alacam sonunda haaa

adamlar tartışıyo işte makinelerinin eksilerini hiçbir teknolojik alet aldıktan 1 ay sonra eksiksiz olmaz elbet yeni bişey çıkar ve senin o yeni çıkan beklentini karşılamaz

sense çıkmış aldıysanız neden puanlıyosunuz diyon

ya walla senin gibileri annamıyom ben haa sadece mesaj atmak içinmi atıyon ne????:-]

hakketti....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 10 Temmuz 2006; 8:36:29 >

• 9.91 satıyorum saaaaaattım.
    quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

en düşük 7 puan cıktı galiba herkez çok memnun makinasindan..
  • adaptörü çok ısındığı için ve bir kez servis yüzü gördüğü için 2 puan kırıp FS A1650G Notebook a 8 veriyorum
  • msi m520 cd sürücüsü kendiliğinden açıldığı içn vebazı oyunları çalıştırmadığı için 7 puuan ama fazla ısınmadığı için ve sesiz olmasındandolayı 8.5 diyorum
  • ben makinama 8 puan veriyorum hp nx6125 ek177es serisi 1gb ram 1.8 ghz amd turion falan filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: delvirina

m70-160 tosbah 8,5 pili azcık daha gitse 3 saat falan çok daha ii olurdu max 1 sa 50 dk

aynı makine bende de var, ben de 8 veriyorum
  • 10 üzerinden 7 veriyorum PACKARD BELL W7218
  • ACER 5652 kullanıyorum 10 üzerinden 9 u çok çok hakediyor kereta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

iyide arkadaşım bu konuşulan yer forum değilmi yaaaa bi gün senin gibi biri yüzünden ceza alacam sonunda haaa

adamlar tartışıyo işte makinelerinin eksilerini hiçbir teknolojik alet aldıktan 1 ay sonra eksiksiz olmaz elbet yeni bişey çıkar ve senin o yeni çıkan beklentini karşılamaz

sense çıkmış aldıysanız neden puanlıyosunuz diyon

ya walla senin gibileri annamıyom ben haa sadece mesaj atmak içinmi atıyon ne????:-]

hakketti....

Pek sayın ve ukala arkadaş,
    Öncelikle yazdığından pek bir şey anlamadığımı belirtmek isterim. Bu kadar tepki vermenede anlam veremedim. Aslında senin gibi tiplerle polemiğe girmek pek huyum değil ama yinede bir iki kelime yazmak istedim.

Sen teknolojik gelişmeleri adım adım takip edip, hepsini alabiliyormusun? Eğer alabiliyorsan konuş, ama eminim ki pek çok arkadaşımız 1500 - 2000 hatta 2500 YTL verip aldığı makinayı en az bir yıl kullanıyor. Bu kadar para verdiğin malı araştırıp soruşturmadan, artılarını ve eksilerini öğrenmeden nasıl alırsınız ki? Hem forumda adı geçen marka ve modeller hemen hemen hep aynı şeyler. Hemen herkez az çok fikir sahibi zaten bir çok model hakkında. Daha bunun neyini puanlayalım. Almadan önce zaten hakkında bilgi ediniyor ve kabulleniyorsun. Aldıktan sonra tüh yaa bak şimdi bilmem kaç çekirdek çıktı vs. vs. tavırlar sergileyerek sadece kendini yıpratırsın. Alınmış alınmıştır, kabullenip kullanmayı elindekinin kıymetini bilmeyi öğreneceksin.

"bi gün senin gibi biri yüzünden ceza alacam sonunda haaa" demişsin, aslında senin gibilerin üyeliklerini iptal etmek lazım...

"ya walla senin gibileri annamıyom ben haa sadece mesaj atmak içinmi atıyon ne????" bu nasıl bir üsluptur anlamadım. Forumdaki yazdıklarımı merak ediyorsan arama kısmına hhcihan yaz görürsün sadece mesaj atmak içinmi yazmışım. En azından senin gibi millete ahkam kesmeye yazmadığımı anlarsın.

Daha söylemek istediğim çok şey var ama buna ne ortam ne de terbiyem müsait...

• Arkadaşlar lütfen bu tarz polemiklere girmeyelim ve konuyu saptırmayalım. Herkes düşüncelerini söylemekte tabiiki serbesttir, ben böyle bir topic açtım isteyen fikrini söyler isteyen söylemez. Saçma da gelebilir, eywallah olabilir. Ama daha fazla polemiğe girip gerçekten birşeyler paylaşmaya çalışan arkadaşları soğutmayalım.

Puanlama konusuna gelince;
    Herkes en iyi kendi makinasını tanır, ben başka bir markayı veya modeli onu kullananların yorumlamasını istedim sadece. Saçma gelen varsa yazmayıverir olur biter ;)

• imzamdaki makina ben 9 veriyorum.. bana yetiyo...1 puanıda pili yeterisz oldugu içi kestim
  • 10 üzerinden 7,5 veriyorum

eksileri : ekran , malzeme kalitesi , ısınma

yukarıda tartışan arkadaşlardan birine katılmıyorum . İstediğin kadar araştır , fiyat performans analizi yap , en doğru kararı kullandıktan sonra verebilirsin .

Dolayısıyla puanlama işi gayet iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meric16 -- 11 Temmuz 2006; 14:09:16 >
  • CASPER NİRVANA CPD1830-7B85B

10>9,5 VERİYORUM.bide ısınmasa tam olacak...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.