Şimdi Ara

Makine Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RoadRR

quote:

Orijinalden alıntı: NiqhtRapper

Ben Canon 650D + 50mm Sigma Lensi Tavsiye Edebilirim

Zaten tek bir lens kullanacağım için bu tercihi prime lensten yana kullanıp zoom kabiliyetini tamamen yok etmek pek mantıklı gelmiyor bana. Siz neden bu kombinasyonu öneriyorsunuz?

Bahsettiğiniz Manzara,Bina, Şehir Çekimlerinde İyi Görüntüler Vereceğini Düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son olarak Sony A6000 ve 16-50mm lenste karar kıldım ve siparişimi verdim. Ay sonunda elimde olacak.
    Herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim.
  • Makinenin gelmesini beklerken tripod bakmaya başladım. Seyahatlerde sırt çantasına sığacak küçük hafif birşey arıyorum. Gece çekimi, uzun pozlama ve 2 kişi seyahatteyken kendimizi çekmek için kullanılacak daha çok. Tripoda çok para harcamak da istemiyorum.
    Bu konuda bir tavsiyeniz olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoadRR

Makinenin gelmesini beklerken tripod bakmaya başladım. Seyahatlerde sırt çantasına sığacak küçük hafif birşey arıyorum. Gece çekimi, uzun pozlama ve 2 kişi seyahatteyken kendimizi çekmek için kullanılacak daha çok. Tripoda çok para harcamak da istemiyorum.
    Bu konuda bir tavsiyeniz olur mu?

Makine Tavsiyesi
  • 1.2kg biraz ağır değil mi? Bugün öylesine bir Mediamarkt'a baktım. 1.5kg olan oldukça ağır geldi elime aldığımda. 0.5kg olanlar vardı bir de. O tarz hafif birşey daha iyi olmaz mı? Makine de hafif nasıl olsa.
  • İncelerken şunu farkettim tripodlarından 3 bacağı birbirine bağlı olan ve olmayan modelleri var.
    Herhalde bağlı olan daha sağlam duruyordur olmayan ise daha esnek olacağından daha kullanışlıdır diye düşündüm ama emin değilim.
    Bu tarz modellerden hangisini almak daha mantıklı?
  • RoadRR R kullanıcısına yanıt
    kaliteli modellerde bağlı olmaz ,tripodun ayakları ona göre güçlendirilmiştir.fiyata göre değişmektedir,mesela manfrotto 190xPROB modeli her koşula uyabiliyor ,üst kattan aşağı atın kurtarır kendini :) esasında en makbulu sağlam tripod ayağıyla tripod kafası kombine ediilir. kullandığım 804 RC2 mesela güzel bir model, tabi bu kafa modelleri kullanma şeklinize göre değişir.
  • Kaliteli tripod markalarında hiç küçük ve hafif bir model bulamadım.
    Alternatif bakıyorum ama şimdilik başka birşey bulamazsam şunu almayı düşünüyorum:
    http://www.fototeknoloji.com/Digipod-TR-257-Tripod,PR-50378.html
    Digipod'lar nasıldır idare eder mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.