Şimdi Ara

Makineye Mikrofonu Nasıl Bağlarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AppleÇılgını

quote:

Orijinalden alıntı: ShutterSpeed

quote:

quote:

ediusun mac versiyonu yok ancak mac pc ye bootcamp ile windows yükleyerek yüklenebilir.yanlız şu var hocam DSLR makinenin video çekiminde canlı olarak pozlamadır ISO dur bunlara canlı müdahale imkanı istiyorsanız canon EOS software yazılımını indirin mac işletim sisteminize uygun olanı .http://www.usa.canon.com/cusa/support/consumer/eos_slr_camera_systems/eos_digital_slr_cameras/eos_70d#DriversAndSoftware
    bu linkte en altta seçip indirebilrsiniz (sadece canon için )

Tam olarak anlamadim. Yani cihaz pc ye bagli oluyor ve canli cekim esnasinda yayinda ayarlamalar yapabiliyoruz dogru mu? Ayni zamanda bu ozelligi sadece SLR Canon makineleri tasiyor dogru mu?

evet canon makinelerde bu programla kayıt esnasında ayarlamalar yapmak mümkün pozlamayla vs. Bildiğim kadarıyla nıkonunda var öyle bı yazılım mevcut ama bakmam lazım şu an telefondan bakamıyorum

Bilgisayara baglayarak canli cekimi ordan yonetebiliyoruz degil mi

yönetmek derken makinenin üzerindeki ayarları mac ten aynı anda değiştirebilirsınız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ediusun mac versiyonu yok ancak mac pc ye bootcamp ile windows yükleyerek yüklenebilir.yanlız şu var hocam DSLR makinenin video çekiminde canlı olarak pozlamadır ISO dur bunlara canlı müdahale imkanı istiyorsanız canon EOS software yazılımını indirin mac işletim sisteminize uygun olanı .http://www.usa.canon.com/cusa/support/consumer/eos_slr_camera_systems/eos_digital_slr_cameras/eos_70d#DriversAndSoftware
    bu linkte en altta seçip indirebilrsiniz (sadece canon için )

Tam olarak anlamadim. Yani cihaz pc ye bagli oluyor ve canli cekim esnasinda yayinda ayarlamalar yapabiliyoruz dogru mu? Ayni zamanda bu ozelligi sadece SLR Canon makineleri tasiyor dogru mu?

evet canon makinelerde bu programla kayıt esnasında ayarlamalar yapmak mümkün pozlamayla vs. Bildiğim kadarıyla nıkonunda var öyle bı yazılım mevcut ama bakmam lazım şu an telefondan bakamıyorum

Bilgisayara baglayarak canli cekimi ordan yonetebiliyoruz degil mi

yönetmek derken makinenin üzerindeki ayarları mac ten aynı anda değiştirebilirsınız :)

Off cok kararsiz kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.