Şimdi Ara

Makro ayarlı Maus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu maus u almayı düşünüyorum fakat aklımda bazı sorular var öncelikle mausu göstereyim maus buhttp://www.vatanbilgisayar.com/sm-612-gaming-mouse-metalik-gri.html

Bu mausu point blşank adlı oyun için alacağım. Makro yarlarını yapmak için cd gerekiyormuş anladığım akdarıyla içinde cd yok nasıl yapacağım ben bunu ?

• point blank için bloody mouseları öneririm
  • Bloody mouse satiyorum cok az kullanilmis core 3 aktif edilmis. Dukkanima bakabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloody al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swattaem S kullanıcısına yanıt
    En basiti G300 alabilirsin. Bu tarz mouseleri almanı pek istemem. Dayanıksız bir mouse.
  • FPS ağırlıklı istiyorsan bloody onun dışında g300,g400 önerebilirim.G500 elin büyükse al derim ve çok ağırdır.

Neden fps için bloody diyecek olursan "anti-vibrate ve core3" var.A4 core3 özelliğinin sadece kendi mouselerinde olduğunu söylüyor.Core3 tecrübem olmadı o yüzden hakkında birşey diyemem.Gugıl amca işini görür bu konuda.
  • her birinize teşekkür ederim cevaplarınız için . Peki bi sorum oalcak bu maus ları aldığım zaman makro ayarlarını nasıl yapacağım point blank oyunu için ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.