az önce dikkatimi çeken sony oldu usb girişi varmış..SONY VAIO SGPT112TR darty de 936 liraymış..
bunlardan en mantıklısı sizce hangisi..
kullanım amacımız %90 (evde) wifi den internet+oyun %10 (tatilde, yolda) wifi den internet+oyun+film
Sony tavsiye etmem, Tegra 2 işlemcisi var onun. Aslında Asuslardan bir model düşünebilirsin bence. TF300T mesela 900'e yakın bir fiyat. Tegra 3 işlemci, 10.1" ekran.
quote:
Orijinalden alıntı: King of Chaos
quote:
Orijinalden alıntı: fati32
arkadaşlar öğleden sonraya acil tablet almam lazım, aklım çok karışık, konuyla alakalı pek bilgim de yok..
az önce dikkatimi çeken sony oldu usb girişi varmış..SONY VAIO SGPT112TR darty de 936 liraymış..
kullanım amacımız %90 (evde) wifi den internet+oyun %10 (tatilde, yolda) wifi den internet+oyun+film
Sony tavsiye etmem, Tegra 2 işlemcisi var onun. Aslında Asuslardan bir model düşünebilirsin bence. TF300T mesela 900'e yakın bir fiyat. Tegra 3 işlemci, 10.1" ekran.
bunu görmemiştim hemen inceliyorum..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: King of Chaos
quote:
arkadaşlar öğleden sonraya acil tablet almam lazım, aklım çok karışık, konuyla alakalı pek bilgim de yok..
bunu görmemiştim hemen inceliyorum..
Telefonda Android tablette iOS diyenlerdenim iPad Mini donanımı daha kötü olmasına rağmen bir çok android tabletten daha iyi performans veriyor
Benim tavsiyem ise ıos 'tan uza durun. Evde kullanım ağırlıklı ise 10" modeller öncelikli seciminiz olsun. Asus transformers modellerini de incelemeden karar vermeyin ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Blur
Benim tavsiyem ise ıos 'tan uza durun. Evde kullanım ağırlıklı ise 10" modeller öncelikli seciminiz olsun. Asus transformers modellerini de incelemeden karar vermeyin ;)
yaa kafam o kadar karıştık ki en baştan incelemeye karar verdim..asus ile alakalı sıkıntıları okudum, gerçi muhakkak her üründe sıkıntı vardır..içime sindirmeye çalışıyorum artık bi modeli..
1000 TL ye ulaşabiliyorsanız en iyi seçenek yine ipad 4 yoksa ipad mini..
Bu arada, Apple ürünlerini F/P cihazı olarak önerebileceğim hiç aklıma gelmezdi
quote:
Orijinalden alıntı: freefalcon
bilgisayarımdaki bir filmi ipad'e atıp izleyebiliyor muyum ki?
asus veya sony i düşünmemdeki en etkili sebep usb girişlerinin olmasıydı..tabi android'in kullanım alanının daha geniş olması..ama sorunsuzluk derseniz ipad dir kesinlikle eminim..
ama gelde seç işte..!
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: freefalcon
bilgisayarımdaki bir filmi ipad'e atıp izleyebiliyor muyum ki?
asus veya sony i düşünmemdeki en etkili sebep usb girişlerinin olmasıydı..tabi android'in kullanım alanının daha geniş olması..ama sorunsuzluk derseniz ipad dir kesinlikle eminim..
ama gelde seç işte..!
Android'deki kadar özgürlük yok ama gülü seven dikenine katlanır