Şimdi Ara

Maks 12.5k ya Gaminng Laptop önerebilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maks bütcem 12.5k bu fiyata gaming laptop almak istiyorum. Bilgisayar almamamın nedeni 4 sene sonra üniversiteye gitcek olmam. Bu yüzden laptop öneririseniz iyi olur. Bu fiyata en iyi fazla ısınmayan guncel oyunlari rahatlikla oynatabilecek bir laptop ve uzun ömürlü olması iti olur

• Hocam yanlıs anlamayın ama' 4 sene sonra üniversiteye gidicem' ne demek istediğinizi anlamadım. 12.5 k güzel para ama kimse sana atacağı laptopun 4 sene dayanacağının garantisini veremez laptoplar masaüstü gibi değiller kısa ömürlü olur benim gibi her ay sehir dısına çıkmıyorsanız masaüstü sizin için daha hayırlı olur.
    Yine de öneri yapayım

Msi dısında daha yüksek ekran kartına ve islemci gücüne sahip pc bulabilirsin ama ben msi hayranı olduğum için msi öneriyim (uzun süre kullanım istiyorsan sana iyi bir soğutma sistemi olan laptop lazım ve msi bunda 1 numara) 1660ti ekran kartı süper bir kart değil ama full hd için iyi bir kart ve ekran 144hz olması iyi
    12.300 tl yi bir laptop haketmez bence özellikle giris seviye bir ekran kartı olan ama piyasa bu o yüzden alırsan en iyi tercihin bu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonthor -- 23 Ekim 2020; 0:26:46 >

• https://www.hepsiburada.com/acer-predator-helios-300-intel-core-i5-10300h-16gb-1tb-256gb-ssd-rtx-2060-linux-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q9vey-003-p-HBV00000XUS68?magaza=Hepsiburada

predator sadece msi gl serisi ile karşılaştırılabilir. gf nitronun rakibi. 2060 çok güçlü bir kart. 17.3 inç 144hz ekranda günümüz için yeterli. i5 biraz sırıtabilir ama 2060 için birşeylerden kısılması gerekiyor yanlışmıyım?

NOT:casper ve monster almayın rus ruleti gibi şansa bağlı markalar.

• UNiQuieM kullanıcısına yanıt

Amazondan aldigimizda vergi olayi nasil oluyor gumrukte filan sıkinti cikarmi acaba

• Price:$1,194.97 + $347.50 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey Details

toplam bedel evine kadar geliyor sorunsuz

@esc42

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNiQuieM -- 25 Ekim 2020; 3:27:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esc42

Amazondan aldigimizda vergi olayi nasil oluyor gumrukte filan sıkinti cikarmi acaba

amazon senden gümrük vergisinin parasını alıyor zaten fazla aldıysa geri veriyor aldığı kadarını.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkAres026 -- 25 Ekim 2020; 14:29:11 >

• UNiQuieM kullanıcısına yanıt
    Klavye olayını nasil ayarlayabilirim
  • Hocam gözüm gibi baktığım laptop'ımı satıyorum. İ7 9750h 1660ti 16gb rami var. Asus ROG G531GU AL012T Bütçen dahilinde satıyorum. Vatan Bilgisayar dan aldım. 14ay garantisi var. Kutusu faturası her şeyi duruyor. İlgileniyorsan bir miktar pazarlık da yaparbiliriz. Maks 12.5k ya Gaminng Laptop önerebilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkkanB -- 26 Ekim 2020; 12:42:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.