Şimdi Ara

Maks.2200 YTL için 42' Lcd Tv Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • plazma küçükte olsa aynı %10 civarı satış payını her zaman koruycaktır.Fakat lcd ler kabuk değiştiricek, çünkü şu anki lcd ler plazma tv lerle yarışabilecek kalitede değil bu bir gerçek.
  • Gerçek çok açık, yani bana göre tam tersi. demekki gerçek kişilere göre değişiyor. %7 gibi rakamlar ise bize gerek üretim , gerekse tüketim anlamında çok şeyi anlatıyor. Tabii ki de anlamak isteyene. Ayrıca belirttiğiniz gibi LCD nin teknolojik olarak önünün daha açık olduğunu, daha fazla geliştirilebileceğini bilen firmalar yatırımlarını bu alana yapıyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: jack_sparrow_82

Fakat lcd ler kabuk değiştiricek, çünkü şu anki lcd ler plazma tv lerle yarışabilecek kalitede değil bu bir gerçek.
  • ya anlamıoum yeni 40v4000 aldım alırkende butun tvleri bu fiyat aralıgında karşılaştırdım. plazmalarada baktım gerek çözünürlük gerekse parlama olayına uyuz oldugum ve günün birinde burn sorunu olursa die(olması çok düşük bi ihtimal ama ewde gündüzleri annem tv islerken 3 saatten fazla aynı kanalın sabit şekilde kaldıgı oluo) uğraşmak istemedigimden ve görüntü bozukluklarının tvlerden değil ve bu ürünü 5 yıl ortalama müddette kullanacagımı düşünerek yayınların elbet düzelecegini yakın zamanda umarak lcd aldım.

ewe gelip kendim kurdum,digiturku bagladım goruntuyu begenmedim..kablo tvyi bağladıgımda ise görüntü gayet tatmin ediciydi.tatmin ediciydi dedigim bir cok alışveriş merkezindeki standlardaki görüntülerden çoklu dvd ve yayınlardan çok daha kaliteli görüntü elde ettim.görüntü mesafem minumum 2m olup max 4m.

asıl zewki ise internetten indirdigim 720p filmleri bilgisayarım ile aktardıgım wakit yaşadım.v4000 ile bu tarz bie kalite yakalayabiliosam daha üst sınıf lcd gruplarında görüntünün ne kadar fark edebilcegini merak edioum.

uzun lafın kısası ben yeni 2.225ytl 12 taksitle 40'v4000 aldım. digiturkde görüntü rezalet ama kablo tvde(digital yayına gecti) görüntü çok güzel.ki bagımsız uydu alıcınız warsa görüntüyü dahada güzel albilirsiniz.

samsunglarda renkler doğal gelmedi..philipsin ise kasaları hoşuma gitmio. sony,sharp,toshiba..

• quote:

Orjinalden alıntı: bigmaster077

Gerçek çok açık, yani bana göre tam tersi. demekki gerçek kişilere göre değişiyor. %7 gibi rakamlar ise bize gerek üretim , gerekse tüketim anlamında çok şeyi anlatıyor. Tabii ki de anlamak isteyene. Ayrıca belirttiğiniz gibi LCD nin teknolojik olarak önünün daha açık olduğunu, daha fazla geliştirilebileceğini bilen firmalar yatırımlarını bu alana yapıyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: jack_sparrow_82

Fakat lcd ler kabuk değiştiricek, çünkü şu anki lcd ler plazma tv lerle yarışabilecek kalitede değil bu bir gerçek.

1 milyonuncu kez lcd-plazma kavgasına girmek istemiyorum firmalar kendi kazancına bakıyor, çünkü lcd lerin maliyeti plazmalara göre çok düşük

• ee martii ne aldın
  • hiçbişey alamadım babamın kredi kartı problemi yüzünden. ama viaport a gittim. yakından görüp bakmak için. elektroworld de toshiba nın ürünlerini satmıyolar. o yüzden bakamadım onlara. burda yorum yapan birkaç arkadaş plazma almamı tavsiye ediyor. plazma hakkında çabuk bozuluyo yıpranıyo gibi bişeyler söylüyolardı. servisimi yokmuş tamirimi olmuyomuş. yani bikere problem yaşarsan at gitsin demişlerdi bana (ne kadar doğru bilemiyorum). o yüzden hiç plazmalara yönelmemiştim bile. lcd lerin yerini alacak yeni tv lerin gelmesini beklemek biraz zor geliyo bana :) hem yeni teknoloji, yeni ürün olduğu için fiyatları daha yüksek olarak sunulacaktır piyasaya benim kanaatımce.

hala karar kılamadım kesin ve net bi düşünce oluşmadı kafamda. Pc için monitör alıcagım zaman burdaki tavsiyeler sayesinde kafamda samsung t220 modeli belirdi ve gittim aldım. ama şimdi kafamda bişey belirmiyo :(

bu arada tv aldıktan hemen sonra digiturk veya d smart almayı düşünüyorum. bu ikisi arasında yayın kalitesi fark ediyomu varmı böyle bi durum. bence yoktur ama bi arkadaş kablolu tv ile digiturk arasında bariz fark oldugunu söylemiş. seçim yapmam gerekirmi yoksa farketmezmi.

toshibanın kırmızı çerçeveli modeli bana en yatkın seçenek gibi geliyo şimdilik model ismini hatırlayamadım :)

kesinleştirin beni :) aybaşından sonra kartlarda problem kalmıyo alıcam gidip.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.