Şimdi Ara

Maks.2500 TL Bütçe ile 50' Plazma Tv Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle herkese merhaba.. siteye yeni üye oldum bana da yardım ederseniz çok sevinirim :)

bu sitedeki üyeler sayesinde "lcd mi,plazma mı?" soruma cevap buldum.çok tesekkur ederim... tercihim kullanım amacımızdan dolayı plazma oldu ancak şimdi hangi plazma f/p diye kara kara düşünmeye başladım.(karar vermesi sorun,alması sorun,aldıktan sonra kullanması sorun benim açımdan)
    evlilik arifesinde mobilyadır,beyaz esyadır,düğündür derken tv için ayırdığımız para 1500-2000 arasında.hadi iyice sıkalım kendimizi son fiyat 2500! :))

şimdiii.... izleme mesafesi 4.40
    ben 50 inc istiyorum.bu fiyata da sadece samsung 50a410 ve 50a456 buldum.
    panasonic 42px80 i de 1800 tl.ye buldum
    50 inc panasonic isterdim ama bütce kaldırmıyor işte.

bana başka hangi markaları onerirsiniz?ya da bu ürünleri onerir misiniz?
    yardımcı olursanız çok sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• neden kimse cevaplamıyor? çok mu absürt bi soru sordum????
  • Piyasada bu fiyata 50`` plazma zaten yok gibi birsey, olanlarida yazmissiniz izleyin begenin alin baska markada oneremiyorum cunku 4.5 metre icin 42`` ufak gelir...
  • SAMSUNG 50A 410 TAVSİYE EDERİM
  • Burcu Hanım ben Full HD bir LCD'de ısrarlıyım
  • cevap veren arkadaşlar çok teşekkür ederim...

tolga hala lcd diyosun canım ya!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000TL bütçe tv önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım bir lg nin bir modeli var...Lg600 galiba bi de onu araştır derim...
  • anemon sağol şimdi bakıyorum..
  • 50a410 modeli fiyat aralığında alınabilecek en iyi plazma. ihtiyacını karşılayacağını düşünüyorum.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_PS50A410-PLAZMA-TV,5180.html
  • nbzp ve vlkcan tesekkur ederim.
    şimdi teknosa,bimeks ve turevlerinden geldim :) a410 acılmamış kutu bulamadım nedense. samsung bayisinde de 2510 dedi peşin. istanbulbilişim 2140 bu ürün. ama bilen var mı?ist bilişim "anadolu grup" garantisi altında mı satıyor? hadi bakalım bi de media markete gideyim galactus kişisi geç kalmazsa!

walla 2140 da iyiymiş ya.var mı içinizde ist bilişim den alışveriş yapan ya da garanti durumunu bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcucello -- 13 Mart 2009; 16:20:32 >
  • arada 400TL yakın fark var açıkcası az para değil. bu para ile birde ses sistemi çıkartırsın cihazın yanına.
  • evet ya ses sistemi de çıkardı aradan zaten 50" için 2500 e teshir ürünlerinden başka bulamıyorum ne yazıkki.. 42" ye bakıcaz artık.. bi yandan da teşhir meşhir alsak mı ki diyorum...
  • Hepsi Burada da LG 50PG6000 var Plazma 2714 tl bende yeni 15 gün oldu aldım çok memnunum. tabi insanların zevklerine göre değişir. Ama ona da bir bakın isterseniz. Özellikleri çok iyi.
  • evet evet pg6000 e hepsiburada dan baktım ama 2500 bile çok sıkarak olacak.2714 veremeyiz malesef!!
  • Selamlar,

Benden sana bir öneri 16 aydır Philips 50''PFP 5532D plazmayı kullanıyorum çok memnunum istanbul bilişimde peşin tl.2.094,73 kk.ile 2.327,48

başka fiyatlarda bakabilirsin.TV nin özellikleride gayet iyi .

NOT.ÖTV indirimi bekle öyle al daha iyi fiata alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantık -- 16 Mart 2009; 11:42:09 >
  • mantık tesekkur ederim..

arkadaşlar bugun vatandan lg 50pg1000 2075 tl. + 5 taksitle aldım.aradım taradım daha ucuzunu bulamadım.. kapalı kutu mu diye ısrarla sordum,kapalı dediler. hadi bakalım hayırlısı... lg plazma konusuna gidip öğrenmem gereken birsürü sey var.. cevap yazan herkese tesekkür ederim... :))))))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.