Şimdi Ara

Maksimum 100 TL'ye MP3 Çalar Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • söylediğin fiyata bulunur mu bilmiyorum ama iriver derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sszss

söylediğin fiyata bulunur mu bilmiyorum ama iriver derim...

Sony NWZ aldım. Bugün yarın elimde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrerok_rc

quote:

güle güle kullan...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrerok_rc

quote:

güle güle kullan...

Sağolasın.
  • Ses kalitesi nasıl?
    ses kısıklığı konusunda neler söyleyebilirsiniz?
    Kaç liraya aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

Ses kalitesi nasıl?
    ses kısıklığı konusunda neler söyleyebilirsiniz?
    Kaç liraya aldınız?

116'ya hepsiburada.com dan aldım 4GB modelini. Ses kalitesi bence çok hoş. Ses kısık değil bence. Ekolayzır ayarlarını yapınca ses 2 katına çıkıyor hiçbir bozulma olmadan. Şu başlığa göz atın isterseniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_35586168/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 22 Şubat 2010; 17:01:49 >
  • Rock müzikte elektro gitar başta olmak üzere diğer enstrümanların sesi nasıl?Benim için en önemli nokta, solistin sesinden çok arka planda çalan enstrümanların sesinin netliği ve seslerin gerçeğe uygunluğu.Bundan önce samsung yp-u2 kullanıyordum,dnse özelliği ve ekolayzır ayarlarıyla sanki konser alanındaki gibi hissediyordum.Ancak şu anda kullandığım trekstor i beat cebrax modeli ses konusunda tam bir hayal kırıklığı.
    nicknameinizden anladığım kadarıyla sizde rock müzik dinliyorsunuz.O nedenle sizin görüşleriniz benim için önemli.
    Yukarıdaki açıklamalarımdan yola çıkarak ses konusunda biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Rock müzikte elektro gitar başta olmak üzere diğer enstrümanların sesi nasıl?Benim için en önemli nokta, solistin sesinden çok arka planda çalan enstrümanların sesinin netliği ve seslerin gerçeğe uygunluğu.Bundan önce samsung yp-u2 kullanıyordum,dnse özelliği ve ekolayzır ayarlarıyla sanki konser alanındaki gibi hissediyordum.Ancak şu anda kullandığım trekstor i beat cebrax modeli ses konusunda tam bir hayal kırıklığı.
    nicknameinizden anladığım kadarıyla sizde rock müzik dinliyorsunuz.O nedenle sizin görüşleriniz benim için önemli.
    Yukarıdaki açıklamalarımdan yola çıkarak ses konusunda biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

Rumuzumu hiç sorma. Rock müzikle alakası yok.

Genel olarak Rap dinlerim ve MP3 çaların bass özelliği rap müziği hissettiriyor gerçekten. Barış Akarsu, Kıraç gibi Türkçe rock müzik sanatçılarını da dinlerim. Sesin temiz çıkışından hiç şüpheniz olmasın. Tüm enstrümanları hissediyorsunuz. Burada önemli olan nokta MP3'ün de kaliteli olması. MP3 kalitesiz ise MP3 çalara suç bulmayın. Bu tür bazı kalitesiz şarkılar var MP3 çalarımda, o yüzden söyledim. Sony NWZ, bana tüm özellikleriyle yeterli geliyor açıkçası, hatta artıyor bile. Eko ayarlarını yapınca ses bayağı bir yükseliyor kalite bozulmadan. İnternetteki "ses yetersiz" yorumlarına aldanmayın. Zaten eko ayarları yapıldıktan sonra bile son seste yeterli gelmiyorsa kulağınızda ciddi duyma problemi olduğundan emin olabilirsiniz.

• açıkçası içimi rahatlattınız.Çünkü bu m p 3 çaları kullanan sayısı kadar değişik yorum var.Ama herkesin ortak görüşü ses kalitesi.Ekolayzır ayarlarını kendimiz isteğimize göre ayarlıyorsak sorun yok.Bu ekolayzır ayarlaryla aynı anda bass teknolojisini aktive edebiliyor muyuz?sasmsungta dnse özelliğini ancak cihazın içersinde olan ve dnseye özgülenmiş ekolayzır ayarlarıyla açabiliyordunuz.Örn;3d stage,3dclub gibi.Ama kendiniz ayrı bir ekolayzır ayarı yaptığınızda bu 3d ayarlarını kullanamıyordunuz.
  • kaliteli müzik dinlemek için flac foramtı destekleyen mp3 çalar tercih edilmeli. fiyatı ucuz olanlardan samsung yp u5 flac destekliyor.
  • quote:

açıkçası içimi rahatlattınız.Çünkü bu m p 3 çaları kullanan sayısı kadar değişik yorum var.Ama herkesin ortak görüşü ses kalitesi.Ekolayzır ayarlarını kendimiz isteğimize göre ayarlıyorsak sorun yok.Bu ekolayzır ayarlaryla aynı anda bass teknolojisini aktive edebiliyor muyuz?sasmsungta dnse özelliğini ancak cihazın içersinde olan ve dnseye özgülenmiş ekolayzır ayarlarıyla açabiliyordunuz.Örn;3d stage,3dclub gibi.Ama kendiniz ayrı bir ekolayzır ayarı yaptığınızda bu 3d ayarlarını kullanamıyordunuz.

Ben de ilk başta yorumlara aldanarak tereddütte kalmıştım. Kötü eleştiride bulunan kişiler de büyük ihtimal ürünü incelemeden, birkaç müzik dinleyip yorum yazmışlardır ya da aşırı yükses seste müzik dinleyen kişilerdir. Eko ayarları son derece basit. Ayarlara girip "Custom" dan tüm eko ayarlarını yukarı çekiyorsunuz o kadar. Ben eko ayarlarını yaptım ama bass modunda dinliyorum. Yeterli geliyor bana. Zaten aşırı yükses seste dinlemek kulağa ciddi zararlar veriyor gerçekten. Yani kulağınızda disko hissetme işi son derece tehlikeli. Eko ayarı ile birlikte bass modunda dinleme özelliği yok cihazın. Bass modunu kapatıp son seste dinleyebilirsiniz ancak. Bass modunda ses kısılıyor biraz ama bassı çok temiz veriyor. Zaten bu cihazda en yükses sesi alabileceğiniz müzik türü rock müzik bence. Özellikle elektro gitar ağırlıklı olanlar... Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Diğer özellikleri -özellikle şarj süresi- ve tasarımı kayda değer. Kullanımı da son derece pratik.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.