Maksimum 1100 ₺ ye kadar Telefon arıyorum Anneme alacağım Whatsapp arama ve Kamera kullanılır oyun vs oynamazbu fiyata en iyi kamerası olan en stabil yazılımı olan (kasma-donma yapmayacak)ve ele oturan cinsten (şık )bir telefon arıyorum öneri yaparsanız çok sevinirim. Aklımda Lenovo K6 - Huawei P9 Lite (2017) - Asus Zenfone 3 Max var birde Samsung C5 ve J5 dikkatimi çekiyor
P9 litre yada K6 bence,ikiside üzmez.Anne telefonu için sonymodellerinide tavsiye ederim arayüzü hem sade ıvır zıvır yok hemde androidteki en akıcı arayüze sahip. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Crauls P9 litre yada K6 bence,ikiside üzmez.Anne telefonu için sonymodellerinide tavsiye ederim arayüzü hem sade ıvır zıvır yok hemde androidteki en akıcı arayüze sahip. Hocam Fiyat olarak K6 899 ₺ idi bende 500 ₺ fark için p9 lite (1399₺)almaya değmeyeceği için K6 aldım teşekkürler
bekkonetto B kullanıcısına yanıt hayırlı olsun..her iki telefonda güzel bir seçim olacaktı.lakin anneniz için lenovo k6 gayet yeterli olduğunu düşünüyorum..güle güle kullanın.
telemcii kullanıcısına yanıt Teşekkürler hocam lenovo k6 gerçekten o fiyata alınabilecek en iyi telefon İşlemci Ekran ve Kamera olarak sadece biraz metal kasası hoşuma gitmedi