Şimdi Ara

Maksimum 1200 liraya dizüstü tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forum'da şöyle bir konu mevcut ama bayağıdır aktif olmadığı için yeni konu açıyorum. Mazur görün.

Üniversiteye başlıyorum bu sene inşallah ve dizüstü almayı düşünüyorum. 1200'den fazla veremem hatta 1000 civarı olursa ve hatta 1000'in altında olursa tadından yenmez. İstediklerimi şöyle bir sıralarsam; bilgisayar hızlı çalışmalı beni sinir etmemeli oyun oynamayı çok seven biri değilim (GTA2 gibi eski oyunlar ile Angry Birds gibi ufak oyunları oynamak isterim onları da çalıştırırken sorun yapacak bilgisayar yoktur zaten herhalde ) ama film ve dizi izlemeyi severim dolayısıyla kaliteli divxleri de takılmadan izlemek istiyorum. Bilgisayar işlemcisi için i3'ün beni idare edeceğini düşünüyorum ama sizin de önerilerinizi bekliyorum. 15.6" bana çok büyük geliyor sevmiyorum, 12" de küçük. 13" veya 14" tam ideal bence. Ama 13" ler çok pahalı sanırım o yüzden 14" tercihimdir. Bunun dışında şarjı da uzun dayanmalı. Bir de klavyesi rahat kullanılmalı ve malzemesi kaliteli olmalı dizüstünün.

Çok fazla şey istedim sanki ama bana önerebileceğiniz bir şey varsa çok sevinirim. Okuduysanız bile teşekkürler.

• Teşekkürler cevap için ben şunu bulmuştum. Özellikleri verdiğinizde daha düşük ama acer'in malzemesi ve klavyesi biraz şüphelendiriyor beni açıkçası.

http://www.hiperucuz.com/?urun-79680-LENOVO-EDGE-NVP6XTX-Ci3-2-13-3-320-14-INT-GFX-DOS.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekunden137 -- 21 Ağustos 2011; 20:58:28 >
  • dahili ekran kartlı önermem bu lenovoyuhttp://www.pcdepo.com/samsung-rv520-s01tr-notebook-urun6336.html bunu öneririm ısınma derdi ok kartıda güzel işlemcide yeni nesil i3 işlemci işini fazlasıyla görür.oyunlarıda oynayabilirsin.
  • Ekran kartı benim için ikinci planda aslında. Çok fazla oyun oynayacağımı sanmıyorum. Önerdiğiniz notebook güzel ama 15.6" büyük geliyor bana. 14" ideal bence.

• Ürünün işlemcisi çok iyi ancak ekran kartını o kadar iyi koymamışlar. Oyunlarda sorun çıkarabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.