Şimdi Ara

Maksimum 3000TL Mühendislik için Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, başlıktan da anlaşılacağı gibi max 3000TL'lik bir laptopa ihtiyacım var. Oyun için ultra ayarlarda oynatmasına gerek yok. Orta veya low da olur :). Ben biraz araştırdım ve şu iki laptop fena değil gibi geldi. FreeDos oldukları için ucuzlar sanırım. FreeDos ta olabilir sıkıntı değil.
    http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-5567-g50f81c-i7-7500u-8gb-1tb-4gb-r7-m445-156-freedos-pmu355764
    http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-dm277dc-i7-6700hq-8gb-1tb-2gb-gtx950m-156-freedos-pmu354351

Tabii ki başka önerilere de açığım. 3000TL'yi geçmemek şartı ile. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkerthanblackz -- 2 Haziran 2017; 20:21:31 >

• Up...
  • Çok acele etmeyin. Mühendislik programları, büyük oranda ağır uygulamalar değil. Sıkıntı yaşamazsınız.

Oyun mevzusunda Abra serileri 3299 a kadar geriledi, belki bir miktar daha gerileme olabilir. Eğer biriktirdiğiniz bir bütçeniz varsa dolar, euro cinsinden paranızı şimdilik elinizde tutmanızda fayda var.

Okul başlangıcına almak istiyorsanız, önünüzde bir yaz var, beklemenizi tavsiye ederim. Lakin yaz sonuna doğru Ryzen ve Rx konfigürasyonlu bilgiayarlar 3000 bandına, hatta son indirim haberlerine bakılırsa bu bandın altına dahi yerleşebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemrey -- 4 Haziran 2017; 5:41:23 >
  • Muhendislik icin diyosun, oyunlari ultra oynatmasada olur diyorsun :D

O laptopu alirsan en az 1 sene kalıcaksın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendislik için, ama hep yazılım yapmayacağız herhalde demi :D . Arada oyun da oynanır. O yüzden demiştim. Oyun için değil tabii ki. Asıl amaç Yazılım Mühendisliği için yeterli bir bilgisayar. Bunun için de maksimum 3000TL lik bir bütçem var. Kendimi güzel ifade ettiğimi düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.