Bildirim
Maksimum 50 bin TL ye otomatik benzinli ya da lpgli güçlü b veya c segmentinde araç tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güçlü derken turbolu sraçları kastettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sıfır olarak ibiza 1.0 110 beygir dsg tam istediginiz. Lpg filanda istemez yakıtı uygun 52 ye bırakan çok bayi var. İkinci el olarak seçenek çok daha fazla
Evet. Gittim test ettim. Arabayı çok beğendim aalında ama forumlarda olumsuz çok yorum bar. 1.0 tsi yeni bi motor. Ayrıca diğer seçenekleri de görmek istiyorum. Önceki arabam dizel auristi. Hiç araştırmafan gidip almış ve pişman olmuştum.
skoda fabia 1.2 tsi 110 bg dsg olanı tavsiye ederim. hem kuvvetli bir araç hem de yakıt olarak ekonomik. Haftasonu kuzenlerle tatile giderken deneme fırsatım oldu. 1,6 dizel otomatik leon sahibi birisi olarak beni tatmin etti. fiyatı da 50bin civarında yeni kasasının. -
anladığım kadarı ile aracı biraz sert kullanacaksınız ara ara dip gaz yüksek devir vs..
auris beklentilerinizi karşılamamıştır çok normal ekonomik aile aracı.
golf leon felan bakıyorsunuz sizin kullanımınızla foruma bir dsg sorunu daha eklenir. uzak durun :) -
2012 sonrası dsg lerin sorunsuz olduğu söyleniyor. Ama forumdakiler hala sorun olduğunu yazıyor. Biraz kısmet işi aslında ama gözüm korkmadı değil. Piyadada hem tork hem de iyi bi şanzumanı olan araç bütçeme de bağlı olarak çok kısıtlı. Yoksa 118i 8 ileri tam otomatik bmw yi gözü kapalı alırım. 2003 civic vtec vqrdı daha önce. Dip gaz kalkış yapardım. Çok hoşuma giderdi. 😂😂 sert kullanmayı seviyorum yani.
İbiza 1.0 Ecotsi Dsg al hocam. Fakat Dsg hala sorunsuz değil tam anlamıyla. Bu yüzden 2 yıl garanti uzatma şart olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri
İbiza 1.0 Ecotsi Dsg al hocam. Fakat Dsg hala sorunsuz değil tam anlamıyla. Bu yüzden 2 yıl garanti uzatma şart olacak.
garanti kapsamı tüm sorunları karşılıyormu? karşılıyorsa neden 3000-4000 tl masraf yapanlar var ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arfcmr -- 23 Ağustos 2016; 11:52:38 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X