Şimdi Ara

Maksimum 80'bin TL'ye Otomatik Vites araba önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tihilu

@z.atahan35 @SHIHAD @ozelllll Yarın bu araca bakmaya gidiyorum. Tanıdık birisi yönlendirdi. Beğenirsem ekspertize sokacağım.

WW almaya çekiniyorum açıkcası o yüzden biraz uzak durmak istiyorum. Son çare olarak belki olabilir. @z.atahan35

Comfort değilde ghia bak bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizinle aynı düşüncedeydik. Hanım biraz acemiliğini atsın diye volkswagen aldık. 2-3 yıldır sanayide tanımadığım usta gitmediğim parçacı kalmadı. Sattım da kurtuldum bu dertten. Japonlar daha sağlam diyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tihilu kullanıcısına yanıt

Hocam,sizin için uygunsa A segment nispeten düşük kilometreli araçlara da bakabilirsiniz. Panda, İ10, Picanto tarzı olabilir. İ10 ve Picanto'nun tam otomatik olması avantaj, ancak performans açısından zayıf araçlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Estimatoreng

Sizinle aynı düşüncedeydik. Hanım biraz acemiliğini atsın diye volkswagen aldık. 2-3 yıldır sanayide tanımadığım usta gitmediğim parçacı kalmadı. Sattım da kurtuldum bu dertten. Japonlar daha sağlam diyorlar.

VW Bora da kaliteli fakat sorun yaşadığında bana çok masraf çıkarabilecek bir araç sanırım. Ford Focus'un beni üzeceğini sanmıyorum açıkcası.

Ben daha çok kore ve japon araçlar öneririm eski modellerde LPG uyum, yedek parça, şanzıman sağlamlığı v.b açıdan. bir hatırlatma yapayım İstanbul'da LPG baktırmak isterseniz candan mühendislik tavsiye ederim. YouTube kanalları da mevcut

• O paraya alacağın araba zaten eski olacak gidip Palio Getz vs almam ben keyif adamıyım

Alacağım araba böyle bir şey olurdu , LPG ile ne yakar bilmem 100km 10 litre mi 16 litre mi arastirmak lazım

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-askeri-personelden-roket-168-favori-icin-tesekkurler-923456824/detay

Ha yeni ne olabilir o paraya temiz varsa Citroen C4 otomatik olabilir tabi tam otomatik değil mcp şanzıman kullanıyor o modeller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 21 Ağustos 2021; 3:9:19 >
    Bu paralara çok fena dolandırılabilirsiniz. Örneğin 5664 sorgulamasını koymuş ekran görüntüsü orada hb yazıyor hatchback demek ama ilandaki araç sedan?? Bence otomatik olacaksa biraz bütçe yükseltin. Bende sizin bütçede araç bakıyordum ve manuel bakıyordum 30 bin üstüne çıktım. Bu paralara araba yok artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: excellentwarrior

Bu paralara çok fena dolandırılabilirsiniz. Örneğin 5664 sorgulamasını koymuş ekran görüntüsü orada hb yazıyor hatchback demek ama ilandaki araç sedan?? Bence otomatik olacaksa biraz bütçe yükseltin. Bende sizin bütçede araç bakıyordum ve manuel bakıyordum 30 bin üstüne çıktım. Bu paralara araba yok artık.

Hocam araç sedan değil hatchback. Fotoğraflardan görüntüsü biraz garip görünüyor ama öyle değil.

• Hocam gelişmeleri yazarsanız seviniriz, tarcanlar tecrübesi ve sonuc

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam araç sedan ama mesaj sorgusu hatchback bence siz yanlış gördünüz. İyice inceleyin.

• Valla hocam ben 2006-2007 Megane expresionlara karar kıldım otomatik bakalım hayırlısı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: excellentwarrior

Hocam araç sedan ama mesaj sorgusu hatchback bence siz yanlış gördünüz. İyice inceleyin.

Pardon ben Ford için söylüyorsunuz sandım bir an.

• Maksimum 80'bin TL'ye Otomatik Vites araba önerisi
    Maksimum 80'bin TL'ye Otomatik Vites araba önerisi
    Maksimum 80'bin TL'ye Otomatik Vites araba önerisi

Ne diyorsunuz sizce 76Bin'e ford alınır mı ? @excellentwarrior @silentenigma07 @Brother ToLGa @integral77 @Estimatoreng

Hocam kimseye akıl vermek haddime değil yanlış anlamayın ama bulanık resimlerden anladığım kadarıyla arabanın değişmedik düzelmedik boyanmamış yeri kalmamış. Alırsanız son sahibi olabilirsiniz. Alıp sanayide 20-30 bin harcamaktansa 20-30 fazla verip temizini bulmak daha hayrınıza olabilir. Yaşadık da biliyoruz ;)

• Üstteki arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Piyasa kötü. Benim bütçe sizinkiyle aynıydı 30 40 bin üstüne çıktım. Yok o paralara sorunsuz araç kalmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Estimatoreng

Hocam kimseye akıl vermek haddime değil yanlış anlamayın ama bulanık resimlerden anladığım kadarıyla arabanın değişmedik düzelmedik boyanmamış yeri kalmamış. Alırsanız son sahibi olabilirsiniz. Alıp sanayide 20-30 bin harcamaktansa 20-30 fazla verip temizini bulmak daha hayrınıza olabilir. Yaşadık da biliyoruz ;)
    Maksimum 80'bin TL'ye Otomatik Vites araba önerisiwww.hizliresim.com
    auo7y15.jpg
    https://www.hizliresim.com/auo7y15

6pk0ayb.jpg
    https://www.hizliresim.com/6pk0ayb
    6ks8ioj.jpg
    https://www.hizliresim.com/6ks8ioj

Hocam bende pek emin olamadım ama yanımda kuzenim vardı , ufak tefek çözülmeyecek şeyler yok diyince kapora bıraktım bende. Sizce kaporayı yakacak kadar kötü mü durum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

Ne diyorsunuz sizce 76Bin'e ford alınır mı ? @excellentwarrior @silentenigma07 @Brother ToLGa @integral77 @Estimatoreng

İyide arabanın şase podyeler vs hep boyalı işlemli yani ben almam böyle araç

• Ne kadar kapora verdiniz çok mu? Kredi onaylanmadı falan deseniz belki iade eder ücreti veya insaflı biri çıkabilir. Normalde kimsenin ticaretine karışmam, fikir beyan etmeyi de sevmem. Karar size kalmış ancak görünen köy kılavuz istemez bu araçla sanayi yollarını çok aşındırırsınız.

• Hocam zararın neresinden donersen kardır kaporan gitse dahi alma bu aracı ben de aynı fiyat aralığında arac bakıyorum yazmistim zaten ama bu şekil araç alma ben mecburiyetten bir 10 daha fazla kredi çekip fiyatımı 90a çıkardım iyi kötü bir şey çıkar artık heralde galiba inşallah :)

• İşin zor şu zamanda ikinci el otomatik saatli bombaMaksimum 80'bin TL'ye Otomatik Vites araba önerisi 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.