Şimdi Ara

makul fiyata site yapacak arkadaş ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar host sitesi yaptırmak istiyorum tasarımla ilgili hiç bir şey bilmiyorum maddi durumumda bir okadar kısıtlı ve makul fiyata yaptırmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar varmı? ahım şahım bir site olsunda istemiyorum

• dostum daha 3 gün önceye kadar bende tasarım hakkında birşey bilmiyordum.

taki tasarım fiatını birinden öğrenen kadar makul bir siteyi 500 ytl ye yapacağını söyledi

inanırmısın 3 günde tasarı programlarında birini kullanarak bir site oluşturmayı başardım. tasarım gerçekten istenilince yapılabilecek birşey
    ben biraz daha çalışayım sana bedavaya yaparım

sıfırda öğrenimimle bu siteyi yaptımwww.turkhapkido.com

• ya html ile bende yapıyorum ama seninki gibi dandik bişiler oluyor ama 3 günde öğrenmen süper ben asp php bunlardan anlamıyorum anlasam yaparımda ama bizde olmasak bu arkadaşlar nasıl para kazancak bide o var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Afedersin

ya html ile bende yapıyorum ama seninki gibi dandik bişiler oluyor ama 3 günde öğrenmen süper ben asp php bunlardan anlamıyorum anlasam yaparımda ama bizde olmasak bu arkadaşlar nasıl para kazancak bide o var

doğrua ama biraz daha zorlasak istediğimiz siteyi yapabiliriz kanısındayım. publisher ile yapmaya başladım sonra da nette html dersleri veren bir siteden çalıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shawlin -- 8 Ağustos 2006; 17:34:10 >

• quote:

ya html ile bende yapıyorum ama seninki gibi dandik bişiler oluyor ama 3 günde öğrenmen süper ben asp php bunlardan anlamıyorum anlasam yaparımda ama bizde olmasak bu arkadaşlar nasıl para kazancak bide o var

harbi bu işte dandiklik var ama kimde bilemiyorum bence kendi emeğyle site oluşturan arkadaşata değil e ondan değilse tambel tembel otuıup boş konuşan birinde vardır siz tahmin edin artık hani şener şen ilyas salman filminde şener şen diyorya sizin gibi kerizler olmasa bizim gibi uyanıklar aç kalırdı tabi tasarımı bilmeyenler olmasa tasarımcılar nasıl para kazanır yanlış anlamayın tasarımı bilmeyene keriz demiyorum arkadaşın gibi düşünenlere diyorum dandik bir durum anlayacağınız

• iyi devam et
    3 günlük de olsa siten güzel_yani idare eder<
  • arkadasım ıstersen ben sana yardımcı olabılırım msn de gorusuruz daha once yaptıgım sıtelerıde gosterırım anlasabılırsek cok makul bı fıatada anlasabılırız ok

mail adresim ozkankahveciler@hotmail.com

referanlarıwww.hashali.com
    www.forkliftciler.com
    www.estetik.tc
    baslıcaları bunlar

• hosting tasarımını yapmak kadar scriptleride var
  • benim sitemde buwww.kankalarim.net pek ahım şahım bişey degil ama idare eder eger istersen yapabilirim buna benzer bir site msn adresim webmaster@kankalarim.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankalarim.net -- 13 Ağustos 2006; 4:25:51 >
  • quote:

arkadaşlar host sitesi yaptırmak istiyorum tasarımla ilgili hiç bir şey bilmiyorum maddi durumumda bir okadar kısıtlı ve makul fiyata yaptırmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar varmı? ahım şahım bir site olsunda istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhankaya -- 5 Haziran 2013; 19:21:57 >
  • bir host sitesinde en önemli kurallardan biri tasarımın şık ve güvenilir olması gerekir. öle senin dediğin gibi ahım şahım bir site olsun istemiyorum demekle olmaz. millet nasıl güvenip senden host alacak. ayda 200-300 usd servera vereceksin bari 500 usd verde şöle güsel bi site yaptır bari. ama allahtan artık türkiyede web tasarımı yapan insanlar akıllandı bu konuda. host seçimlerini daha iyi yapıyorlar. 3 günlük web masterımızda ben yardımcı olurum diyor. iyi niyetin iyide, milleti yanlış yönlendirme bari. front pageden iki resim insert lemekle bu işler olmaz. asp yada php bilgisine sahip olman lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.