Şimdi Ara

Makyajlı 2017 Volkswagen Golf önemli detaylarıyla karşınızda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
5.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 9.2 inç ekran full hd olsa maliyeti kaç lira artırır? Ayıp be. 1280 nedir? Koy 4k gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Efsaneler ölmez, far değiştirir.

Makyajlı 2017 Volkswagen Golf önemli detaylarıyla karşınızda

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Yeni kasa ne zaman cikacak bilen var mi 8den bahsediyorum:)

2018 sonu deniyor ama kesin bilgi değil.

• falken34 kullanıcısına yanıt

• Hocam highline sunrooflu paketinde kablosuz telefon şarj etme özelliği var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Hocam highline sunrooflu paketinde kablosuz telefon şarj etme özelliği var mı ?

opsiyonel olarak ekletebiliyosunuz

• Golf 7 makyajlı kasa 2 haftadır kullanıyorum.Makyajsız kasalara göre yol tutuşu hissedilir derecede artmış.Aracın arka tampon kısmında bariz değişiklikler var.Makyajlı kasadaki 100 kg üzerindeki artışın nedenini bilen var mı?Birde bugün dikkatimi çeken bir detay, Dsg önceki aracımda hemen 1 vitesten 2 ye geçiyordu.Şimdi çok yavaş gaza basıldığında 10 km üstü hıza geçmeden 2 vitese geçmiyor.Dsg ile ilgili bir değişiklik var mı?

• yanik033 Y kullanıcısına yanıt
    Önceki aracınız hangi modeldi? Şimdiki hangisi? Jant ölçüsü lastiklerde değişiklik var mı? Aynı platformun aracı yol tutuşu nasıl iyileşebilir ki..

• Makyajlı golf sahibiyim. Yaklaşık 6 haftadır kullanıyorum 1200km oldu. Araçtan genel olarak memnunum özellikle konforundan ki tercih sebebim de buydu zaten. DSG de iyileştirme var mı bilmiyorum ama hala erken 2 ye atma durumu mevcut. Ayrıca düşük hızda genellikle arnavut kaldırımı olan yerlerde camı açtığımda bariz bir ses geliyor şanzımandan. En fazla 3 kere zorlamışımdır arabayı. Yoğun trafikte manuel kullanıyorum ve park ederken boşa alıp el freni cekiyorum. Yakıt tüketimi uzun dönem 7 lt (full istanbul trafiği)

• yanik033 Y kullanıcısına yanıt
    Yol tutuşu olayı tamamen psikolojik hocam. Hatta azalmış bile olabilir aracın ağırlığı arttığı için.

• Highline dizel otomatik alsak, bu şerit takip vs. güvenlik özelliklerini eklesek 150 civarına mı çıkıyor?
  • Önceki aracım 1.2 tsi idi,şimdi 1.4 tsi.1.4tsi olanlarda bağımsız süspansiyon var.Belki aracın yeni olması psikolojikte olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.