|
Makyajlı 2023 Toyota Corolla'nın Türkiye fiyatı açıklandı!
-
-
Bayiler satar artık 1.200 000 e burası türkiye
-
Siz bu fiyatlara 200 bin ekleyin. Bayide bulamayacaksınız, galeri de üstüne karını koyup satacak. Yeni düzen böyle.
-
Bu motor bu kasaya daha çok yakışmış
-
850Bin TL eksik aracı almam için. Neyse 1 sene bekleyem 2.elini 2milyona alırım.
-
Eskiden milyoner olmak vardı derlerdi. Nerden nereye gelindi bir ülkenin parası ancak bu kadar değer kaybeder. Asgari ücretli de öyle baksın dursun
-
Arkadaşlarla EYT'li arabası deyip takıldığımız Corolla'nın geldiği fiyata bak. EYT ikramiyesi yatınca ortalık Corolla'dan geçilmez deyip gülüyorduk. Vay ki ne vay.
-
Eski türkiyede bayiye gittin mi araç satmak için bayiler 40 takla atıyordu. Eski türkiyede ev arsa uygun fiyata alınabiliyordu. Eski türkiyede huzur vardı. Artık o eski türkiye yok sagolsunlar emeği geçen herkese. Artık eski türkiye yok dünyanın kıskandığı türkiye var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 24 Şubat 2023; 17:11:39 > -
Fiyat listesi yerine stok listesi paylaşılsa daha faydalı hangi bayide kaç stok var, ne zaman kaç adet stok gelecek vs.
-
Yok ya sen onu gecicen
Toyotanin sitesinde gordugum fiyata alirim ben 700 se 700 o kadar
Stok yokmus falan filan beni ilgilendirmez o zaman fiyat yayinlamayacaklar mahkemeye verir liste fiyatindan alirim ben yeter ki istiyim
-
Alinmaz bu arabalar bu fiyatlara, daha ne kadar zam gelecek bu sekilde insaf.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onbinlerce insan 2-3 senedir istemediği için mi sıfır araba bulamıyor yani?
Paramız pul oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an bu satırları Dubai’den yazıyorum. Üşenmedim girip baktım; Toyota Corolla Hybrid 2023 başlangıç fiyatı 85.900 dirhem. Yani 441.000 lira. İkinci elde durum çok daha içler acısı. Araba dediğin bir binek burada, bizde muazzam bedeller ödenen bir araç. Kendi memleketimde çöp arabalara ne paralar verdiğimizi düşündükçe çıldırıyorum. Devlet vergiyi zenginden yüksek alsa ve halktan düşürse çok daha adil bir sistem olurdu.
Bayii internet sitesinde fiyat aciklamamissa yok der fiyat aciklmaissa araci temin etmek mecbutiyetinde siz kanunlari bilmiyosunuz tuketici haklari var ticaret bakanligi var
O senin dedigin dolardaki 2 yildir oynaklik yuzunden kur farki olusup zarar etmemek icindir
-
Müstahak bizim millete yandaşlara para kazandıran sistem yüzünden vatandaş araç alamıyor.
Toyota en yüksek zamı vercekmiş çalışanlarına. İyi kazandılar doğru aradığınızda eylüle kadar Toyota Corolla cross yok adamınızı bulup 150000de fazla verince şak bulunuyor. Honda bayisi engelliyim ÖTV indirimi alıyorum sattıkları arabayı 520000 TL'ye almam lazım adam direk 650 dedi iyice rezil bir sistem var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Eski türkiyede bayiye gittin mi araç satmak için bayiler 40 takla atıyordu. Eski türkiyede ev arsa uygun fiyata alınabiliyordu. Eski türkiyede huzur vardı. Artık o eski türkiye yok sagolsunlar emeği geçen herkese. Artık eski türkiye yok dünyanın kıskandığı türkiye var |
Siz bu fiyatlara 200 bin ekleyin. Bayide bulamayacaksınız, galeri de üstüne karını koyup satacak. Yeni düzen böyle.
|
Eskiden milyoner olmak vardı derlerdi. Nerden nereye gelindi bir ülkenin parası ancak bu kadar değer kaybeder. Asgari ücretli de öyle baksın dursun
|
Şu an bu satırları Dubai’den yazıyorum. Üşenmedim girip baktım; Toyota Corolla Hybrid 2023 başlangıç fiyatı 85.900 dirhem. Yani 441.000 lira. İkinci elde durum çok daha içler acısı. Araba dediğin bir binek burada, bizde muazzam bedeller ödenen bir araç. Kendi memleketimde çöp arabalara ne paralar verdiğimizi düşündükçe çıldırıyorum. Devlet vergiyi zenginden yüksek alsa ve halktan düşürse çok daha adil bir sistem olurdu.
|
Orta sınıf bir araç alabilmek için bile artık "Milyoner" olmak zorundasınız. Ak parti bunu da başardı. Artık eski Türkiye yok. |
Onbinlerce insan 2-3 senedir istemediği için mi sıfır araba bulamıyor yani?
|
Bayiler satar artık 1.200 000 e burası türkiye
|
Arkadaşlarla EYT'li arabası deyip takıldığımız Corolla'nın geldiği fiyata bak. EYT ikramiyesi yatınca ortalık Corolla'dan geçilmez deyip gülüyorduk. Vay ki ne vay. |
Benzer içerikler
- instagram yazı tipi değiştirme
- instagram keşfet sıfırlama
- gizli story izleme
- gmail toplu mail silme
- whatsapp favorilere ekleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X