Bende elektonik freni sevmiyorum, herşey otomatik olsun, 5 milyon dolara araç alabilme gücüm olsun, ama el freni manuel olsun. |
Bildirim
Bende elektonik freni sevmiyorum, herşey otomatik olsun, 5 milyon dolara araç alabilme gücüm olsun, ama el freni manuel olsun. |
Siz bu aracı niye aldığımızın ya farkında değilsiniz sanırım ? 1.4 Motor kullanan kimsenin performans beklentisi yok. 20 yıllık tarihi eser bir motor , LPG takıyorsun ve yıllarca sıfır masraf ile kullanıyorsunuz bu yüzden kullanıyoruz. İstanbulun yarısı çürük evlerde oturuyor sevdiği için mi ? Hayır mecburiyet. Memnuniyetin tek sebebi ekonomik ve sorunsuz olması |
Ee ben ne demişim mesajımda? Lafım size laf atanlara. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 19 Ocak 2024; 12:21:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şu aracın arkasını görünce garip oluyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.sercan -- 1 Şubat 2024; 11:29:18 > |
Ben dikkatli kullanan bir insan değilim uzun yolda da şehir içinde de ortalama 9-10lt yakıyor. 10lt üzerinden hesaplarsak lpg ile 12 lt yakıyor demektir ortalama. |