çok yavaşsınız admin 2 hafta önce sızdırılan foto |
Makyajlı 2024 Renault Clio yüzünü ilk kez gösterdi (2. sayfa)
-
-
Farlar baya dandik duruyor bence.
-
Zaten sizde olduğu için güzel!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim için 1.3 Tce 130’luk ve RS-Line paketin birleşimi ile sınıfında bir numara!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fransızların yaptığı her araç alet edavattan uzak duracaksın.Renault ,tefal,focal…Tasarım görüntü güzeldir ancak illa bir yerleri bozulur dandiktir.Arabanın havalandırma ızgarası yerinden mi çıkar ??
-
Umreden gelen yanar dönerli ışıklı oyuncaklar gibi olmuş demeye gelmiştim zaten eleştirilmiş. Bu gündüz farı işini iyice abartmaya başladılar cidden. Yakında gündüz farından sinyalin farkına varamayacaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu adamlar b/c segmentinde ideal araba yapma işini biliyor. resmen piyasanın ölçütü oldu clio.
-
ön tasarım dacia gibi.
-
B segmentinde konfor mu arıyorsun? Bu segmentteki araçların ne amaçla üretildiğini bilmiyor musun? Ha ille de B sınıfında konfor arıyorsan En full paketi alacaksın yeterli konfor var ve vasat değil. Sorsan Joy paketten başka Clio binmemiştir gelip burda çok bilmişlik taslıyor. B segmentinde hiçbir aracın bir diğerine üstünlüğü yok hepsi aşağı yukarı aynı konfor ve kaliteyi sunar. İlle de B sınıfında konfor mu istiyorsun git İcon Clio al. Kesmiyor mu yaklaşık 130.000 TL yani yaklaşık %20 fark verip Polo al psikolojik olarak kendini daha iyi hissedersin en azından.
2020 model icon donanım 1.3 motor versiyonu kullanıyorum,eger makyajlıda yine 1.3 satarlarsa değiştiririm.
segmentinde 1.3 7edc birçok araca nal toplatır kullanan bilir sadece.
-
2013 teki kasa Renault-Nissan B platformu üzerine inşa edilmiş.
2019 daki kasa tamamen yeni bir platform olan CMF-B platformu üzerine inşa edilmiş. Nasıl aynı kasa oluyor? Uydur uydur söyle. Ayrıca 2013 değil 2012
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 22 Şubat 2023; 15:52:30 >
araçları disko topuna çevirme devri ne zaman bitecek? her yerde led, her yerde ışık. bu nedir ya
-
Micra kullanmanızı tavsiye ederim. Motor, yol tutuş, konfor, donanım... Ne polo ve clio dağlar kadar fark var.
Özellikle güç konforu bambaşka bir deneyim, clio'nun 1.0 ve civarı motorları çığlıklar içinde sizi 120 km/s hıza çıkartabiliyor, micra ise aa 160 olmuş dedirtiyor.
-
2006 model Clio 98 beygir bu 60 beygir daha ne diyeyim 2006 Clio bundan daha iyi şimdiki Renaultlar 3silindirli daha çok yakar hesabını siz yapan Fiat egea daha az yakar kaliteli dir yinede siz bilirsiniz
-
Yani Renault tasarım yapsa ne olur ki insanlar artık bu araçlarımi merak ediyor osurn teneke işte
-
Kıraathane muhabbeti yapan sensin dizelden başka birşey bilmeyen dayılar gibi DCİ de DCİ. Ne DCİ miş arkadaş? TCe her açıdan DCİ ye göre makul ve mantıklı iken kim niye DCİ de DCİ diye tuttursun? Alacak olan niye alsın? Satacak olan niye satmakta ısrar etsin? Clio 5 2020 de ilk çıktığında BlueDCİ seçeneği vardı kimse almıyordu rağbet TCeye idi bende onlardan biriyim. Şubat 2020 Lansmanda aynı paket DCİ ile Tce arasında 22 bin TL fark vardı ben Temmuzda aldım fark yaklaşık 25.000 TL idi. TCe alıp LPG taksan her türlü daha az yakıyor üstüne de DCİ den daha ucuza mal oluyordu. Hatta şu an LPG li TCE DCiye tur bindirir ekonomide. Performans desen yeterli tork,0-100 ve son hız değerlerine sahip. DCi hiçbir anlamda üstün değil. Hem MTVsi de daha az hem bakımı daha ucuz üstelik otomatik daha ne olsun? 2020 de senin mantığınla hareket edip 25.000 TL daha ucuza Tce X-Tronic almak yerine DCİ alanlar kafalarını duvara vuruyorlardır. Aç bak aynı paket yakın km hatasız boyasız DCi Clio 5 X-Tronic Tce Clio 5 ten daha ucuza gidiyor. DCi bu kadar önemliyse fiyat farkı niye DCİ aleyhine kapandı?
''Türkiye'de çok satmasının sebepleri, segmentinin en ucuzlarından birisi olması, bol motor seçeneği ve bol paket seçeneği, yerli üretim olması ve DCI motoruydu.''
Hâlâ Türkiyede çok satıyor, hâlâ segmentinin en ucuzlarından biri, bol motor seçneği ilk çıktığında vardı sıkılaşan emisyon standartları nedeniyle 1.3 Tce ve 1.5 BlueDCİ üretimden kalktı. Renault keyfinden kaldırmadı çok sevdiğin DCİ yi. Diğerlerinde durum çok mu farklı sanki? Dizel Polo,İbiza satılıyor da biz mi biliyoruz? Bol paket hâlâ var. Yerli üretimse hâlâ yerli üretim. Eeeee? Clio 4 te 5 te sınıfının iç hacmine sahip ne eksik ne fazla.Özellikle arka camlar küçük olduğu için sana dar hissetiriyor olabilir ama hacim aynı hacim. Deneyebilirsin Clio 4,5 ve Polo,ibizayı suyla doldur yakın litrelerde su alırlar. Clio 4ün arkasında 3 kişi seyahat ettiğimizi bilirim ama polo ibizada işkenceydi. Hele polonun arka koltukları yamuk yamuk 2 kişi bile rahat edemez o araçta..
Son olarak yüksek donanım konfor sağlar. İcon Clio 5 ile Joy Clio arasında yabana atılmayacak kadar kalite farkı var. En basitinden İconda ön torpido(göğüs) ve kapı yanları yumuşak malzeme Joyda ise tamamen sert plastik. İkisi arasında trim sesi farkı var. b segment hiçbir araçta kapı içi yumuşak malzeme. Koltuklar daha rahat. Diğer donanımsal farkları saymama gerek yok. Adamlar yapmış sana beğendiremiyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X