Bildirim
MAKYAJLI BMW 5 SERİSİ TANITILDI! (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
GT'si bile güzel olmuş. -
Çok güzel araba.
-
-
Makyaj en çok 5 GT'e yaramış.Güzeldi mükemmel olmuş.
5 Touring de çok çok iyi, 2.0 218hp dizel ve xdrive ile tam bir baba arabası.
Makyaj fiyatlara nasıl etkiyecek acaba? -
-
http://www.otomobildunyam.com/bmw-5-serisine-makyaj/
BMW 5 Serisi,dişli rakibi E Serisi kadar olmasa da ufak bir makyaj operasyonu geçirdi. Modelin sedan,toring ve gt olmak üzere 3 farklı gövde tipi makyajlandı. Operasyonda ön far grubu yenilendi ve tampon tasarımında ufak değişikliklere gidildi. Bunun yanı sıra ön ızgara ve tampondaki çıtalar mat krom olarak alınabiliyor.İçeride de değişimden daha fazla büyüyen eşya gözleri, bardaklıklar ve bazı ara birim kontrol düğmeleri etkilenmiş. Makyajla birlikte motor gamında en dikkat çekici gelişme ülkemizde de büyük ilgi görebeilcek yeni 518d. 2.0 dizsel ünitenin gücü azaltılarak daha ekonomik olması sağlanmış. Yeni motor 143 bg gücünde ve 4.5 lt’lik karma tüketim vaad ediyor.
-
5 GT gerçekten mükemmel olmuş. 525d GT M Paket tam bir keyif aracı olur.
-
Makyajsız GT:
Makyajlı GT:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLaren64 -- 19 Mayıs 2013; 13:36:22 >
-
Makyajlı GT 25d motorla gelecek mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: optiSpice
Makyajlı GT 25d motorla gelecek mi?
Makyajsız kasa da 184 beygirlik 2.0d var zaten. 525d'de büyük ihtimal gelir. -
Kütük şebelek tasarımlı GT serisini üretimden kaldırsalar iyiydi.
Ayrıca odun tasarımlı, hantal ve şekilsiz direksiyonu VW gibi her modelde kullanmaları da baydı. -
-
Motorlarda bir değişiklik olacak mı acaba? -
Bu arada göstergeler de tft olmuş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
M5'in jantları olmamış sanki. -
Kalite, prestij ve asaletin özeti. -
Makyajlı E serisinin F10'u geçeli çok oldu.
Bu makyaj kurtarmaya yetmez. -
Bence ufak dokunuşlarla zaten güzel olan araçı mükemmelleştirmişler. Önden hafif şu konsept 4 serisine benzettim. -
GT'yi bir tek ben sevmedim heralde sedan daha güzel.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X