Şimdi Ara

makyajlı civic hb 1.4 mü golf 1.4 dsg trendline mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim.
    Bir arkadaş da mesaj göndermiş ayrı , cevap yazdım ama cep numaramı yazdıktan sonra
    sayfaya bir şey oldu. O dostumuza mukabelede bulunamadım.

Hepinizin bütün işleri rast gitsin.

Volkswagen' a gittik bugün. Akşam da eşimle 2 saat münazarada bulunduk.
    Sonuç Golf. Kesinlikle daha mantıklı. Kaldıki tok bir araç. Babama da sordum anlar az çok.
    "Eğlence ve donanım için araç alınmaz.Aslına bakılır." dedi buradaki bazı arkadaşlar gibi.
    Kulağımıza küpe olsun!

Kısmetse yarın, yani bugün alacağım. Araç geldiğinde buradan yine haber vereceğim.
    Fikir beyan eden herkese selam olsun! Çok faydalı oldunuz düşünmemizde.

Özel mesaj atan dostuma ayrıca teşekkür ederim. Cep telefonumu girince sayfa hata
    verdiği için mesajım size gelmedi. Ama halledeceğim. Her şey umduğunuzdan daha iyi olsun.

Bu videolar için de ahmeta60 tekrar teşekkürler. Bu karardan sonra mesajları görmek,
    ayrıca keyifliydi.

Oskar törenine döndü ama; vel hasıl-ı kelam muhabbetle!

• Donanım ve tip olarak Civic önde gibi gözükse de, Golf daha mantıklı bir tercih, hayırlı uğurlu olsun TSI-DSG kombinasyonuna bir kere alıştınız mı bağımlısı olacaksınız
  • Boşline diye geçse de deri direksiyon, ESP, klima falan var sanırım araçta. DSG de var, yeter de artar
  • Dostum neredeyse 10 gündür bende aynı sorunu yaşıyorum ama şu makyaj olayını anlamadım. Neredeyse 5 farklı honda ile görüştüm hiçbiri bahsetmedi bundan?

Emin misin makyaj hususundan?

Benim bildiğim kadarıyla hb civic'te bu sene hiçbir değişiklik yok. Sedan kasa değişecek diye biliyorum ama onunda 2011de olup olmayacağı belli değil.

Şimdiden hayırlı olsun. Benim kararım ise sanırım civic hb olacak. Yukarıdaki yorumlarda civic hb ağırlıklı demekki kullanıp memnun olmayan pek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orctzl -- 9 Mart 2011; 20:37:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilers96

Dostum neredeyse 10 gündür bende aynı sorunu yaşıyorum ama şu makyaj olayını anlamadım. Neredeyse 5 farklı honda ile görüştüm hiçbiri bahsetmedi bundan?

Benim bildiğim kadarıyla hb civic'te bu sene hiçbir değişiklik yok. Sedan kasa değişecek diye biliyorum ama onunda 2011de olup olmayacağı belli değil.

Şimdiden hayırlı olsun. Benim kararım ise sanırım civic hb olacak. Yukarıdaki yorumlarda civic hb ağırlıklı demekki kullanıp memnun olmayan pek yok.

Merhaba! Dostum ben bugün gidip Golf'ü aldım. Kısmetse haftaya aracı alacağım.
    İçime çok sindi. Ama civic hb diyorsan, evet makyajlı.
    Biz Honda Cem'e gittik. Orda hiç hb yoktu. Araca bakamadık bile. 1-2 hafta içerisinde gelecek dendi.
    Hatta sadece kırmızı ve siyah rengi gelecek. Biz de arabayı görmedik, neyi değiştirdiler bilmiyoruz dediler.
    Fiyatının da 50 binlerde olacağını fakat yine 46 bin dolayında bize verebileceklerini ifade ettiler.
    Civic hb diyorsanız, İstanbul'daysanız ki sanırım öyle, Honda Cem'i arayın. Ya da en azından bilgi verirler telefonla dahi.
    Sizin için en güzeli olsun! Selamlar.

• Janjan Tarih 9 Mart 2011; 4:48:41
    Donanım ve tip olarak Civic önde gibi gözükse de, Golf daha mantıklı bir tercih, hayırlı uğurlu olsun TSI-DSG kombinasyonuna bir kere alıştınız mı bağımlısı olacaksınız

Teşekkür ederim. Ben de kolay alışırım diye düşünüyorum.
  • aslına bakılır.. güzel tercih güle kullanın .. bazen vw lafı gecince aah o mavi göstergeler döyorum ama
  • Hayirli olsun dogru tercih yapilmis babaniz guzel bir soz soylemis.
  • Civic hb ye bir ara AVM nin birinde tanıtım için getirdiklerinde binmiştim hakikaten arka koltuk tavan dizay nedeniyle alçak ve rahatsız ediyor hele çukarlar girip çıktınmı yollarda kafa devamlı tavana çarpar. Bu iki araç arasında golf almak daha mantıklıydı bencede öylede yapmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 10 Mart 2011; 0:43:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Hayirli olsun dogru tercih yapilmis babaniz guzel bir soz soylemis.

Teşekkürler. Sadece babam değil buradaki arkadaşların hepsi -ve şahsınız- son derece candan fikir beyan
    ediyorlar, bana cidden çok yardımcı oldunuz. İyi ki insanımız ve forum var.

Bu arada Golf bizim gözümüze küçük geliyordu ve bir önceki modeli pek beğenmiyorduk.
    Fakat bu çok tatlı görünüyor.
    Ek olarak, Doğuş'un girişinde Audi var malum. A3'e de bakmıştık.
    Arka koltukta başımız tavana değiyordu. Kesinlikle işçilik çok iyi, sağlamlığını kapıyı açarken
    farkedebiliyoruz ama Golf çok çok daha ferah, bu konuda da kendinden emin bir araba.

***Bir de lûtfen sizler gidip A1'e bakın. Ya da görürseniz inceleyin.Harika bir araba.
    Onu almak değil görmek bile keyifli.
    Oturduk, sunroof da vardı. Sanki başka bir dünyaya geldik o an. Mini'nin esamesi okunmaz artık,
    gibi geliyor A1'in yanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

aslına bakılır.. güzel tercih güle kullanın .. bazen vw lafı gecince aah o mavi göstergeler döyorum ama

Teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun!
  • İşte soru budur Kararı zor olabilcek bir olay çünkü her iki araba da oldukça iyi. Diğer başlıklarda reno-vw ya da pejo-honda arasında kalanları da okumuştum. O arada kalmalarda cevap bariz sırıtıyordu ama burada cevap o kadar da kolay değil
  • Trendline çok boş hocam bari Comfortline alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benekes

quote:

Dostum neredeyse 10 gündür bende aynı sorunu yaşıyorum ama şu makyaj olayını anlamadım. Neredeyse 5 farklı honda ile görüştüm hiçbiri bahsetmedi bundan?

Biz Honda Cem'e gittik. Orda hiç hb yoktu. Araca bakamadık bile. 1-2 hafta içerisinde gelecek dendi.
    Hatta sadece kırmızı ve siyah rengi gelecek. Biz de arabayı görmedik, neyi değiştirdiler bilmiyoruz dediler.
    Fiyatının da 50 binlerde olacağını fakat yine 46 bin dolayında bize verebileceklerini ifade ettiler.
    Civic hb diyorsanız, İstanbul'daysanız ki sanırım öyle, Honda Cem'i arayın. Ya da en azından bilgi verirler telefonla dahi.

Hayırlı uğurlu olsun dostum. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

Honda Cem ile görüşeceğim hemen. Çünkü dediğim gibi ayışığı,damla,marmara,çiftkurtlar vs. gibi 4 yerle görüştüm şimdiye kadar hiçbiri makyajdan bahsetmedi bile. Hatta damla bu sene herhangi bir işlem olmayacağını, seneye kasa değişimi olacağını söyledi. Sedanlar yenilenecekmiş sanırım bu sene. Hatta fotolarıda düştü nete.
    Kendilerini arayıp sorayım bakalım neymiş makyaj mevzusu merak ettim.

Bu arada gerçi kararınızı vermişsiniz ama bu saydığım bayilerde (çiftkurtlar hariç) civic hb mevcut. Eğer hiç incelemediyseniz ve bakmak isterseniz bu bayilere gidebilirsiniz. Bizde eşimle daha geçen hafta sonu dolaştık çünkü.

Dediğim gibi bende hala net bir karar veremedim ama eleye eleye sizin gibi bu iki güzel araba arasında kaldım. Civic HB daha ağır basıyor ama belkide değişebilir duruma göre.

Selamlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benekes

quote:

Hayırlı uğurlu olsun dostum. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

Honda Cem ile görüşeceğim hemen. Çünkü dediğim gibi ayışığı,damla,marmara,çiftkurtlar vs. gibi 4 yerle görüştüm şimdiye kadar hiçbiri makyajdan bahsetmedi bile. Hatta damla bu sene herhangi bir işlem olmayacağını, seneye kasa değişimi olacağını söyledi. Sedanlar yenilenecekmiş sanırım bu sene. Hatta fotolarıda düştü nete.
    Kendilerini arayıp sorayım bakalım neymiş makyaj mevzusu merak ettim.

Bu arada gerçi kararınızı vermişsiniz ama bu saydığım bayilerde (çiftkurtlar hariç) civic hb mevcut. Eğer hiç incelemediyseniz ve bakmak isterseniz bu bayilere gidebilirsiniz. Bizde eşimle daha geçen hafta sonu dolaştık çünkü.

Dediğim gibi bende hala net bir karar veremedim ama eleye eleye sizin gibi bu iki güzel araba arasında kaldım. Civic HB daha ağır basıyor ama belkide değişebilir duruma göre.

Selamlar.

Merhaba! Teşekkür ederim. Dediğim gibi "biz de bilmiyoruz ne değişti" diyorlar. Fakat şunu da söylediler; kasada ve farlarda ufak
    değişiklikler yapmışlar fakat net bilmiyorlar. Biz pazar günü bakmıştık, 2 hafta sürmez gelmesi denmişti.
    Bu arada civic hb' de ısrar ediyorsanız önce Golf'e bakın Honda Cem'e gitmeden. Çünkü iyi bir eleman var orda.
    Kesin, alır çıkarsınız. Araç zaten güzel satan arkadaş da işinin ehli fiyat da makul. Biz sadece birkaç ay önce Astra'ya bakmıştık Odak'ta.
    Fakat Cem'e gidince kapora bıraktık başka herhangi bir arabaya bakmadan :) Sonraki süreç de yukarıda var zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Trendline çok boş hocam bari Comfortline alın.

Alalım, alalım da hocam o zaman fiyat 52-53 olacaktı, sigortaydı şuydu buydu derken 55 olurdu.
    Bizim sorumuz da şu oluyordu, hâl böyle olunca; 55'i Golf'e vereceğime 63'e hadi onun da masrafı var,
    65'e gidip A3 'ü almak daha akıllıca değil mi?
    Çünkü biz A3'le başladık düşünmeye. Fakat euro o kadar yükseldi ki A3 şimdilik, lüzumsuz para
    demek oldu. Yoksa comfortline alırdım. Ama üzüleceğimi bilir gider A3 alırdım, o zaman da çok
    oldu bu derdim, daha sonra almam daha doğru derdim vs. Derdim yani :)
    "Buna", trendline oluşuna dahi içim sindi. "Bu" değil, "Golf" :)

• Gerçi yukarıdaki video'da da bazı değişiklikler göze çarpıyor (ön farlar, sis farları vb.) acaba bu ingiliz versiyonunu mu getirecekler Türkiye'ye?

Dedğin gibi yapacağım. Zaten acelem yok. Golf'e gidip bakacağım tekrar o arada 1-2 haftaya kadar dedikleri makyajlı hali gelir herhalde (ki hala soru işaretleri var sadece tek bayi bahsediyor böyle birşeyden çok ilginç)

Ama golf'ün trendline'ı değil comfort'u almak lazım diye düşünüyorum bende. O kadar para etmez aslında comfort'u ama bu VW Türkiye çok saçma ve agresif bir tavır izliyor fiyat konusunda. bugün jetta bile almak istediğiniz zaman insanlara neredeyse Ağustos'a gün veriyorlar. Birde aradaki süredeki farkı yansıtırız diyorlar. O yüzden biraz kılım açıkçası doğuş'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orctzl -- 10 Mart 2011; 11:08:55 >

• hocam bu başlığa her an vw düşmanları hucüm edebilir. siz çok iyi bir karar verdiniz öncelikle bunu kesinlikle bilin. sapasağlam araba. donanım olarak biraz eksik ama esp servotronik direksiyon kaliteli bir iç mekan tsı gibi bir motor.. vw kalitesi.. siz en iyisini yaptınız , ömürlük bir arac aldınız. bende golf 4 'm le arkanızdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

hocam bu başlığa her an vw düşmanları hucüm edebilir. siz çok iyi bir karar verdiniz öncelikle bunu kesinlikle bilin. sapasağlam araba. donanım olarak biraz eksik ama esp servotronik direksiyon kaliteli bir iç mekan tsı gibi bir motor.. vw kalitesi.. siz en iyisini yaptınız , ömürlük bir arac aldınız. bende golf 4 'm le arkanızdayım

:) vâr olun.
    Ben de öyle düşünüyorum. Ama dediğim gibi daha fazlasını şimdi verecek olsam
    A3 alırdım. Onun için daha fazla ödemek istemedim. Neticede otomobil. Hepsi aynı. Derdimiz az yaksın,
    güvenli ve kıymetli olsun biraz da görüntüsü göze hitab etsin, sonra diğer istekler geliyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.