Şimdi Ara

Makyajlı Fiat Egea tanıtıldı! İşte yeni Egea Cross versiyonu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
12.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

Hiç deme araştırdım uyumlu değil. Uyumlu olsaydı:

Benzinli araç LPG de litre cinsinden en az %20 daha fazla yakar. Ben %25 hesaplıyorum genelde.

6x1.25=7.5 Litre LPG

7.5x3.5(LPG litre fiyatı)=26.25 TL

6x6.97=41.82 TL Benzinde

Fark 15.57 TL 100 km de.

Normal sıralı LPG kitlerinin fiyatı 2-3 bin arası. Yani 3 aşağı 5 yukarı 20.000 km'de kit kendini amorti eder. Akaryakıt zamlandıkça benzin LPG makası LPG lehine açılır ve amorti km si daha da düşer. Tam tersi olursa azalır fakat bu zor bir ihtimal.

Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım

Alıntıları Göster

Lpg montajı uyumlu. Brc 2019 da duyurdu kitini yeni motorlar için. Kaldı ki direkt enjeksiyonlu siatem olduğu için prins var tsi lere bile takılan normal sıralı sistem gibi çalışıyor. Ama 11bin tl. Arabaya 5yıl binersen zaten 2yılda amorti eder. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler araç süper olmuş donanımlarla falan. 1.3 yeni motor geleceği söyleniyor ve 29ekimde araç tamamen incelemeye açılacakmış. Yani asıl tanıtım cumhuriyet bayramında deniliyor

• egea önü önce 320ye benzetmişlerdi, şimdide gla ya benzetmişler. özgün bir tasarım yapılabilirdi. onun dışında fiyatına göre iyi araç.

• 2012 model 1.4 hdi’yi satıp 1.0 benzine geçmek mantıklı mı? Faiz artırımı ile dolar düşerse alınabilir fiyatlar olur gibime geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne 150 bini beni güldürmeyin: En alt versiyonu %50 ÖTV diliminde kalacak açıklaması yapılmış. %50'lik ÖTV en alt dilimi 130.000 TL. (13.900 Euro=130.000) hadi o fiyata çıplak fiyatta çıktı: Ekle ÖTV,'yi = 64.750 TL. ekle ekle. ee ne çıktı toplam= 194.250 birde %18 KDV var. 34.960 ne yaptı 229.000 birde TRT payı+MTV vs. = 235.000 TL. En üst versiyonunu siz düşünün. oda %80 girer 300'ler kulübüne hoş geldiniz. Haydi hayırlı olsun. Güle güle binersiniz.

• Arkadaşlar araç hakkında yeni bilgiye sahip olan varmı ne zaman satışa çıkar? Lansmana özel fiyat olurmu? 1.0 motorun tahmini fiyatı ne olur?(Hb için)

• Artık tipinden ziyade fiyatına bakıyorum öncelikle

• Egea o kadar çok sattı ki bu isimden asla vazgeçmezler. Kutlamak geriyor Fiat markasını.

• gene yakacak ortalığı. fakir mercedesi işte  gene yetişti imdada

• Fiyat ve donanım sızıntısı yok mu cumaya kadar beklemeyelim 😊😂
  • netttt2627 N kullanıcısına yanıt

belli oldu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.